boszsz...
czy kotek ma lub będzie miał dt? zgłaszam go do wsparcia finansowego w klubie ślepaczków, tylko bardzo potrzeba teraz dt i pilnej konsultacji okulistycznej czy jest szansa uratowac oczka?

mj_liberian_girl pisze:tyle na razie mogę zrobić bazarek na kicie-----> viewtopic.php?f=20&t=122461

animalon pisze:... żadna praca nie idzie na marne.... taki już los kocich mam.
mały lifting wątku nie zaszkodzi - banerek z chorą jeszcze LAURĄ /jej zdjęcie z czerwonymi oczkami jest naprawdę poruszjące/ - do tego "krwawy " opis , np. no nie wiem.... "STOP ZARAZIE" , albo ZBIERAM NA ŻYCIE - PODARUJ MI 1 zł .. proszę". Na pewno coś fajnego wymyślisz aby usłyszano o Meksyku. Nie , nikogo nie pouczam, ale wiem na jakie wątki ludzie zaglądają. A jeżeli jest dramat to ludzie naprawdę zwracają uwagę i się interesują. Głowa do góry
. Może w swoim TOZ-ie zawieś info, że wolontariuszy potrzebujecie. Dużo młodych ludzi reaguje na takie potrzeby !!! Będzie dobrze
! Odpowiednia informacja i będzie odzew . Może jakieś adopcje wirtualne - czasowe ... no nie wiem. Jestem za daleko , aby osobiście pomóc, ale w podobnej akcji brałam udział .
Powiodła się częściowo , ale częśc kotków została uratowana. Coś mi przyjdzie do głowy to napiszę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości