DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 06, 2011 23:39 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

wcale nie wszystkich :D
powodzenia zatem... i kolorowych snów :)
:1luvu:

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Czw sty 06, 2011 23:41 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Kciuki za Likierka :ok:
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Czw sty 06, 2011 23:52 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti - ciągle jestem, ale coraz mocniej czuję, ze miau mnie przerasta...
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw sty 06, 2011 23:53 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

ja się witam późną porą i sobie zaznaczam do śledzenia :wink:
Obrazek

Mylić jest rzeczą ludzką,
przyznanie do błędu wymaga wysiłku, na który nie każdego niestety stać.

niebieskawck

Od: Śro wrz 15, 2010 18:17

Post » Pt sty 07, 2011 0:15 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Marzenia,nas już dawno przerosło ale nie zapominaj że miau to przekrój naszego społeczeństwa.
Ty,jako psycholog to wiesz najlepiej, na pewno.

i już myśleliśmy z Tż-tem aby się wyizolować z miau,ale skąd będziemy wiedzieć gdzie jest kot w największej potrzebie?
trzeba miau traktować jako środek do celu a nie ,broń Boże ,cel sam w sobie,no nie?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt sty 07, 2011 0:20 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti pisze:Marzenia,nas już dawno przerosło ale nie zapominaj że miau to przekrój naszego społeczeństwa.
Ty,jako psycholog to wiesz najlepiej, na pewno.

i już myśleliśmy z Tż-tem aby się wyizolować z miau,ale skąd będziemy wiedzieć gdzie jest kot w największej potrzebie?
trzeba miau traktować jako środek do celu a nie ,broń Boże ,cel sam w sobie,no nie?

TAK!!!
I cieszę się, ze tak myślisz/myślicie..
Wiem, jako psycholog bardzo duzo,,, ale tu działają takie zwykłe ludzkie odruchy, ze ktos myśli podobnie jak ja, że ktos przeciez wie, jak działasz i o co w życiu chodzi... itp i wiele innych... dopiero gdy się człowiek zakręci to zaczyna się włączać wiedza.. I trzeba lapac dystans...
Ale gdybyscie mieli juz mega dość i potrzebowali zresetowania się to daj znać - będę waszym tymczasowym rzecznikiem wątkowym i będę wyłapywać koty w potrzebie i dzwonić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt sty 07, 2011 0:36 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

jak ja dobrze rozumiem, o czym Wy mówicie dziewczyny.
Jestem tu bardzo krótko, ale już czuję, że to dla mnie za dużo.
Póki co mówię sobie - jestem ponadto Obrazek

ale wiecie co? monitowałam jeden wątek na dogomanii... i jeśli to jest przekrój naszego społeczeństwa, to ja nie chcę mieć dzieci. Dla ich dobra.

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Pt sty 07, 2011 0:41 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Zdjęcia Jadzi wstawiłam na jej wątku :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt sty 07, 2011 0:45 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

a ja mam z innej beczki jedno pytanie do Bianki,jako behawiorystki :)

jak stłamsić nadmiernie wybujałe ego mojego kota?

najmłodszy smarti,półtoraroczny gówniarz którym wszyscy się zachwycali,wychuchany i wypielegnowany do bólu dostał ostatnio świra i gania i dręczy wszystkie 4 kocice,starsze od niego i nawet Durnia-nestora 7-mio letniego usiłuje ganiać!

co mam zrobić?
nie chcę go tłuc na kwaśne jablko :mrgreen: ale przecież nie może być tak że wszystkie koty nie mają przez gnojka chwili spokoju :mrgreen:

dzięki Gibutku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt sty 07, 2011 1:08 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Smarti dopiero teraz trafiłam na Twój wątek :)

Mam podobne odczucia jak Wy. Kiedyś nie wiedziałam, że coś takiego jak miau istnieje i wtedy życie było dużo prostsze. Wiedziałam, że są jakieś bezdomne koty, ale nie wiedziałam jaką to wsyzstko ma skalę i jak wiele jest tego nieszczęścia.

Niektórych wątków nawet nie czytam... najzwyczajniej w świecie się boję... już nie raz tu ryczałam...

Dziękuję Wam dziewczyny, że tu jesteście i że robicie tak wiele dobrego!!

Będę tu na pewno zaglądać :)
...to tylko moje zdanie...

Zołzik

Od: Pon paź 11, 2010 11:53

Post » Pt sty 07, 2011 7:47 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Witajcie z rana!
Jak noc minęła?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sty 07, 2011 7:58 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

i ja się melduję :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt sty 07, 2011 10:50 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Jak Likierek? :roll:
Co z kichaniem Edisonka?

Prawdopodobnie w weekend jadę na wizytę przedadopcyjną dla Toma :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Już napiszę, najwyżej zapeszę, trudno, będziemy szukac dalej.
Otóż pani mieszka w Piasecznie, w bloku, razem z mamą (która nie jest entuzjastką zwierząt, ale też i nie przeciwniczką). To będzie jej pierwszy kot, Bardzo chciałam namówić ja na dwupaczek, ale ona nie wie, czy mama by to zaakceptowała. Ma znajomych którzy też przedstawiają jej zalety posiadania dwóch kotów. W weekend pojadę, powiedziałam, ze chcę też zobaczyć się z mamą - teraz czekam na kontakt z info czy mama będzie w weekend miała czas. jak sie pani odezwie (na co liczę) to pojadę - jak nie to trudno.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt sty 07, 2011 10:56 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

wiesz Marzenia ja znam historię , w której na myśl o psie w domu było wielki , głośne nie babci . Pies to tylko na zewnątrz - mówiła. Teraz piesek śpi w jej pościeli :D
Więc może na wszystko trzeba czasu .... reszty dokona zwierzak :kotek:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

[poprzednia][następna]