Dzisiaj w tv był ten reportaż

http://www.24opole.pl/5597,Po_ponad_3_l ... omosc.html
Więc nie trać nadzieji

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:Uwaga, uwaga! Melduję niniejszym, że ja i AnnaM byłyśmy świadkami - bo nawet trudno powiedzieć, że uczestniczyłyśmy- najkrótszej łapanki świata. Naszych dzisiejszych Trzech Króli zgarnięto w ręce w czasie krótszym niż trzy minuty.
Pan domu brał je w ręce, tylko trzeba było pakować do transporterka.Takie to dziczki żyły sobie na dworze.
A teraz Agnieszka336 jest w drodze do mnie po kociaki.
smarti pisze:Agneska pisze:Uwaga, uwaga! Melduję niniejszym, że ja i AnnaM byłyśmy świadkami - bo nawet trudno powiedzieć, że uczestniczyłyśmy- najkrótszej łapanki świata. Naszych dzisiejszych Trzech Króli zgarnięto w ręce w czasie krótszym niż trzy minuty.
Pan domu brał je w ręce, tylko trzeba było pakować do transporterka.Takie to dziczki żyły sobie na dworze.
A teraz Agnieszka336 jest w drodze do mnie po kociaki.
jak to pan domu![]()
to znaczy że one się mu tam wylęgły i on je tak po prostu ochoczo oddał![]()
![]()
Bianka 4 pisze:A mi dzisiaj w pracy znowu "sprzedano" wiadomość o trzech maluchach 4-5 miesięcznych podrzuconych w okolicach Otwocka, Świdra. Dziewczyna, której je podrzucono nie wie, czy jakiej są płci. Dwa są miziaste, jeden lekko nieufny. Siedzą na dworzu. Czwarty maluch zginął pod kołami samochodu. Dziewczyna, nie może (lub nie chce) się nimi zająć. Jednak przysłała mojej koleżance ich zdjęcia z nadzieją, że znajdą się chętni u nas w pracy. No ale niestety chętnych brak !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 441 gości