Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-idę na wojnę!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 06, 2011 20:39 Re: Babcia Gienia(*), Koty i Upiorna Karmicielka-ŁÓDŹ, Help!!!!!

gosiaa pisze:Kurcze, tylko gdzie ten DT, wszystko zapchane :(
Ale trzymam kciuki :ok:

Chociaż na trochę, żeby z ludźmi się oswoił...

karolina w-n

Od: Wto gru 21, 2010 23:10

Post » Czw sty 06, 2011 20:55 Re: Babcia Gienia(*), Koty i Upiorna Karmicielka-ŁÓDŹ, Help!!!!!

Tymczas dla Pimpusia poszukiwany!!!!

Mam cholerne wyrzuty, bo ten stan rzeczy to po trosze i moja wina :oops:
Czasem jednak tak jest, że stoimy pod ścianą nie mamy wyjścia, bierzemy co jest :cry: :cry: Z perspektywy czasu stwierdzam, że chyba schron to byłoby lepsze wyjście :cry: :cry: Mea Maxima Culpa :oops: :oops:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Czw sty 06, 2011 20:59 Re: Babcia Gienia(*), Koty i Upiorna Karmicielka-ŁÓDŹ, Help!!!!!

marija pisze:Tymczas dla Pimpusia poszukiwany!!!!

Mam cholerne wyrzuty, bo ten stan rzeczy to po trosze i moja wina :oops:
Czasem jednak tak jest, że stoimy pod ścianą nie mamy wyjścia, bierzemy co jest :cry: :cry: Z perspektywy czasu stwierdzam, że chyba schron to byłoby lepsze wyjście :cry: :cry: Mea Maxima Culpa :oops: :oops:

Teraz to nieważne. Kurcze, nie wiem jaki ten Pimpuś jest, oprócz tego, że zaniedbany... Miły czy agresywny? Jak z innymi kotami :?

karolina w-n

Post » Czw sty 06, 2011 21:00 Re: Babcia Gienia(*), Koty i Upiorna Karmicielka-ŁÓDŹ, Help!!!!!

O cholera :oops: :cry:
Dlaczego nie chce oddać Zenobiusza? Tak go kocha?! :evil:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Czw sty 06, 2011 21:04 Re: Babcia Gienia(*), Koty i Upiorna Karmicielka-ŁÓDŹ, Help!!!!!

karolina w-n, a Ty u siebie nie masz możliwości izolacji?
Łazienka jest 100 razy lepsza niż miejsce w którym aktualnie przebywa.
Poza tym, skoro zabierasz Zenobiusza, który też będzie musiał być izolowany, koty mogły by być izolowane razem.
Pomyśl może nad taką opcją :roll:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw sty 06, 2011 21:04 Re: Babcia Gienia(*), Koty i Upiorna Karmicielka-ŁÓDŹ, Help!!!!!

o mamuniu, dziewczyny :( ja nie mam gdzie upchnąć dorosłego kota :cry: jakbym na Pietrynie jeszcze mieszkała, nie byłoby problemu, miałby tymczas i własny pokój, ale tu? w tym mikro domku? nie da rady :cry:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw sty 06, 2011 21:06 Re: Babcia Gienia(*), Koty i Upiorna Karmicielka-ŁÓDŹ, Help!!!!!

Szura pisze:O cholera :oops: :cry:
Dlaczego nie chce oddać Zenobiusza? Tak go kocha?! :evil:

Bo się przyzwyczaiła :x i dlatego trzyma je w 2 m2 kibla. To tępa głupia baba, jak to się ładnie mówi "z nizin"

karolina w-n

Post » Czw sty 06, 2011 21:10 Re: Babcia Gienia(*), Koty i Upiorna Karmicielka-ŁÓDŹ, Help!!!!!

karolina w-n pisze: To tępa głupia baba, jak to się ładnie mówi "z nizin"

Z tego co piszecie to nie niziny, to już zakrawa na dno dna :evil:

Czy ona aby nie chce kasy od Was wycyganić i dlatego sie zaparła że kota nie odda?
Ostatnio edytowano Czw sty 06, 2011 21:11 przez Szura-najmysi mama, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Czw sty 06, 2011 21:11 Re: Babcia Gienia(*), Koty i Upiorna Karmicielka-ŁÓDŹ, Help!!!!!

karolina w-n, myślałaś nad tym co napisałam wyżej?

gosiaa

Post » Czw sty 06, 2011 21:11 Re: Babcia Gienia(*), Koty i Upiorna Karmicielka-ŁÓDŹ, Help!!!!!

gosiaa pisze:karolina w-n, a Ty u siebie nie masz możliwości izolacji?
Łazienka jest 100 razy lepsza niż miejsce w którym aktualnie przebywa.
Poza tym, skoro zabierasz Zenobiusza, który też będzie musiał być izolowany, koty mogły by być izolowane razem.
Pomyśl może nad taką opcją :roll:

Myślę, myślę, jest tylko jeden ogromny problem - nie mam w całym mieszkaniu drzwi, są w renowacji. Jak wrócą to pół domu mieszkania można odizolować.

karolina w-n

Post » Czw sty 06, 2011 21:18 Re: Babcia Gienia(*), Koty i Upiorna Karmicielka-ŁÓDŹ, Help!!!!!

Szura pisze:
karolina w-n pisze: To tępa głupia baba, jak to się ładnie mówi "z nizin"

Z tego co piszecie to nie niziny, to już zakrawa na dno dna :evil:

Czy ona aby nie chce kasy od Was wycyganić i dlatego sie zaparła że kota nie odda?

Bo to jest dno dna, pani w wieku nieokreślonym, z przedziału 40-65 lat, facet też. Do tego durny upór. A co do kwestii finansowej, to pomyślałam to samo :twisted: Teraz dopływ kaski jest, niby na jedzenie dla kotka. Takie zagrywki to specjalność takich ludzi. I tak dla pani i faceta coś skapnie i dla kota - rezydenta też. :twisted:

Krew mnie zalewa!!! Gdyby Adolf nie był chory wzięłabym Zenobiusza pod pachę i po prostu go wyniosła. Ani p. Mirka ani facet imponującej postury nie byli, a my byłyśmy w cztery. Tylko co wtedy z Pimpkiem 8O .

karolina w-n

Post » Czw sty 06, 2011 21:19 Re: Babcia Gienia(*), Koty i Upiorna Karmicielka-ŁÓDŹ, Help!!!!!

Ale Zenobiusza też koniecznie musisz izolować, wiesz o tym?

gosiaa

Post » Czw sty 06, 2011 21:21 Re: Babcia Gienia(*), Koty i Upiorna Karmicielka-ŁÓDŹ, Help!!!!!

Głupio to zabrzmi, ale nie pomyślałam o tym. Sylwuś nie był izolowany :oops:

karolina w-n

Post » Czw sty 06, 2011 21:21 Re: Babcia Gienia(*), Koty i Upiorna Karmicielka-ŁÓDŹ, Help!!!!!

Georg-inia pisze:o mamuniu, dziewczyny :( ja nie mam gdzie upchnąć dorosłego kota :cry: jakbym na Pietrynie jeszcze mieszkała, nie byłoby problemu, miałby tymczas i własny pokój, ale tu? w tym mikro domku? nie da rady :cry:

Coś się znajdzie...

karolina w-n

Post » Czw sty 06, 2011 21:26 Re: Babcia Gienia(*), Koty i Upiorna Karmicielka-ŁÓDŹ, Help!!!!!

karolina w-n pisze:Głupio to zabrzmi, ale nie pomyślałam o tym. Sylwuś nie był izolowany :oops:

ale Sylwek był z "pewnego źródła", z dt... a tu masz kota "znienacka", ze świerzbem na pewno, a diabli wiedzą z czym jeszcze, pewnie ma też życie wewnętrzne. Więc Zenobiusz powinien być izolowany chociaż przez tydzień, żebyś zdążyła go odrobaczyć i podleczyć świerzba
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

[poprzednia][następna]