DYZIO MA DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw sty 06, 2011 19:13 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

zaraz napisze na watku transportowym. Sadze ze i tak trzeba najpierw dowiezc go do stolicy i stamtad szukac transportu do Bydgoszczy co?
magdajedral

Post » Czw sty 06, 2011 19:16 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

Niech ten facet przywiezie go na Ursynow do lecznicy. Wykastrujemy kota I bedzie mogl pare dni poczekac na transport.
Tylko prosze szybko organizujcie transport.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw sty 06, 2011 19:17 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

jesteście wspaniałe

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Czw sty 06, 2011 19:21 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

Magda podam ci zaraz maila i tel do Oli powiedz, że dałam Ci namiary.

Edit: spróbuje dać (musze się zalogować na fb,a coś bloki mam) :|

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw sty 06, 2011 19:33 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

Czyli rozumiem ze najpierw ma trafic do lecznicy na ursynowie (prosze o dokladny adres i godziny w jakich mozna go zawiezc) zostanie wykastrowany, w miedzyczasie szukamy transprtu do Bydgoszczy.
magdajedral

Post » Czw sty 06, 2011 19:47 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

trzymam kciuki za kotka

Ostatnio edytowano Pon maja 09, 2011 18:11 przez dzikiwiesiek, łącznie edytowano 1 raz

dzikiwiesiek

Od: Pt gru 24, 2010 14:50

Post » Czw sty 06, 2011 19:59 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

podrzucę i wstrzymam się od komentarzy.
Nie chce grzeszyć słownie.Za mysli nie odpowiadam
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Czw sty 06, 2011 20:24 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

Podrzucam.

Zróbcie kotu fotki, jak już zostanie biedulek zabrany od tego ... pana :evil:
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Czw sty 06, 2011 21:32 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

dziewczyny, jesteście super :)

daggie

Od: Sob cze 19, 2010 15:16

Post » Czw sty 06, 2011 21:37 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

sluchajcie na kiedy ten transport potrzebny???? bo transport może byc tyle że za około mniej więcej 2 tyg:/
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

Post » Czw sty 06, 2011 21:53 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

Jutro kotek bedzie juz w lecznicy, zostanie wykastrowany i pewno za kilka dni gotowy do transportu. Moze znajdzie sie ktos kto go przechowa te dwa tygodnie bo chyba bez sensu aby siedzial tyle w lecznicy.
Przyjechal do mnie pan po transporter. Byl z zona i coreczka. Obie plakaly. Kicius uwielbia gadac z ludzmi, rozwala sie podobno na podlodze do gory kolami i tak lezakuje. Uwielbia dzieci wiec pewno takiego domku trzeba mu szukac.
Strasznie sie ciesze ze maly dostal szanse na drugie zycie.
magdajedral

Post » Czw sty 06, 2011 21:55 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

magdajedral pisze:Jutro kotek bedzie juz w lecznicy, zostanie wykastrowany i pewno za kilka dni gotowy do transportu. Moze znajdzie sie ktos kto go przechowa te dwa tygodnie bo chyba bez sensu aby siedzial tyle w lecznicy.
Przyjechal do mnie pan po transporter. Byl z zona i coreczka. Obie plakaly. Kicius uwielbia gadac z ludzmi, rozwala sie podobno na podlodze do gory kolami i tak lezakuje. Uwielbia dzieci wiec pewno takiego domku trzeba mu szukac.
Strasznie sie ciesze ze maly dostal szanse na drugie zycie.

jak nie uda się załatwić nic wcześniej to podasz mi na pw namiary na siebie ja dam wtedy osobie z Warszawy, która będzie jechała i się z Tobą skontaktuje ok?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

Post » Czw sty 06, 2011 22:03 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

Szalony Kot pisze:A nie da się dogadać z tym państwem? Jak oni tak kochają tego kota?

Tez o tym pomyslalam jak widzialam te pania i dziewczynke ale pani powiedziala ze w umowie o wynajem mieszkania maja zastrzezenie o nie trzymaniu zwierzat w domu. Nie wnikam ale swoje mysle i najchetniej to bym po prostu nawrzucala temu od kogo to mieszkanie wynajeli.
magdajedral

[poprzednia][następna]