DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 06, 2011 17:10 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Józefina to smieszne jest,choć trochę straszne też jak się pomyśli :D

ale zapewniam Cię że u mnie te "towary" to z najwyższej półki są i jako że to produkt mocno luksusowy to i z wielką nabożnością są traktowane...ja kocham swoje kicie co najmniej tak jak bufoni swoje ferrari albo inne lamborghini kochają .....aaalbo jeszcze bardziej :ok: :ok: :ok: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Czw sty 06, 2011 17:18 przez smarti, łącznie edytowano 5 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw sty 06, 2011 17:12 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

De lux - to się rozumie samo przez się :1luvu:
Na pewno bardziej :kotek:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw sty 06, 2011 18:30 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Coś czuję, że z pokoju Rozkosznej Czwórki to bym nie wyłaziła godzinami ^^ Chmurka, która po prostu jest pieszczotą samą w sobie, Trisia taka spokojna i łagodna i do głaskania i do tego energetyczny wstrząs młodzieżowy, czyli Tom & Jerry ^^
Wstawi się polówkę i mogę zostać, praaaawdaaaa, ciociu Smarti? :mrgreen:

I trzymam kciuki za te dwie najnowsze pięknoty, niech się aklimatyzują szybko! Niech Melania okaże się zdrowa i szybko dołączy do reszty (no, wtedy to mnie na pewno nie wygonisz :>), a Likierek... za niego to trzymam kciuki aż strach. Strasznie mi się spodobał.
Czy on jest kastrowany, czy znowu może będą atrakcje..? :>

I Promyk pęknie. Im dłużej czytałam, ile zjadł, tym mi się większe oczka robiły 8O

A Edison jest śliczny. Rzadko widuję takie egipskie w formie jakby koty.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw sty 06, 2011 18:34 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Przepraszam za wtrącenie ale mam nóż na gardle:
viewtopic.php?f=13&t=122426&p=6901064#p6901064
magdajedral

Post » Czw sty 06, 2011 18:53 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Przyszłam - ale tyyyyyyyyle stron to dziś od razu nie przeczytam:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw sty 06, 2011 19:47 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Likierek kastrowany jest
porządny kotek
tylko chudy przepotwornie bo postanowił zniknąć :( :( :(
tego na zdjęciach zupełnie nie widać
bo jest bardzo puchaty
i coś w pyszczku ma, co mu teraz przeszkadza jeść :(
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw sty 06, 2011 19:56 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

z Likierkiem nie jest wesoło no i pękło 150zł :mrgreen:

kotek dostał kroplówkę,waży 2,8 kg 8O ,ma 40,3'C :!:
jest maksymalnie odwodniony i maksymalnie zapchlony.
nie ma zębów trzonowych,pozostałe odsłonięte,ma odsłonięte szyjki korzeniowe,,zapalenie dziąseł i białe dziąsła,liczne nadżerki w buzi!
płyn w brzusiu(USG).
ogólnie podejrzenie białaczki i podejrzenie Fipa!

czy mnie się zdaje czy on wczoraj był u weta który to wet zalecil dziś podać zastrzyk a o całej reszcie nie raczył nawet zrobić rozpiski!!
doprawdy szlag mnie trafia-co by było gdybym go nieopatrznie np.przedstawiła np.Buri..
ja wszystko rozumiem ale żeby wet pcheł nie zauważył 8O

ruru,duszek-on ma w książeczce że od 10dni dostaje jakies zastrzyki-czy ja mogę wiedzieć na co?

od jutra dalsze intensywne leczenie.
Ostatnio edytowano Czw sty 06, 2011 20:19 przez smarti, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw sty 06, 2011 20:00 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

jejku jak kocinka się męczy,
przy takim stanie dziąseł to i tego mokrego pomlaska ale o suchym nie ma mowy

Trzymam :ok: i pokładam duze nadzieje w wiedzę Waszego weta.
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw sty 06, 2011 20:02 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

o kurcze :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw sty 06, 2011 20:21 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti pisze:z Likierkiem nie jest wesoło no i pękło 150zł :mrgreen:

kotek dostał kroplówkę,waży 2,8 kg 8O ,ma 40,3'C :!:
jest maksymalnie odwodniony i maksymalnie zapchlony.
nie ma zębów trzonowych,pozostałe odsłonięte,ma odsłonięte szyjki korzeniowe,,zapalenie dziąseł i białe dziąsła,liczne nadżerki w buzi!
płyn w brzusiu(USG).
ogólnie podejrzenie białaczki i podejrzenie Fipa!

czy mnie się zdaje czy on wczoraj był u weta który to wet zalecil dziś podać zastrzyk a o całej reszcie nie raczył nawet zrobić rozpiski!!
doprawdy szlag mnie trafia-co by było gdybym go nieopatrznie np.przedstawiła np.Buri..
ja wszystko rozumiem ale żeby wet pcheł nie zauważył 8O

ruru,duszek-on ma w książeczce że od 10dni dostaje jakies zastrzyki-czy ja mogę wiedzieć na co?

od jutra dalsze intensywne leczenie.

Dramat mógłby być nawet jakbyś transporter po nim użyła dla innego kota :/
Dramat, takie zdrowie to żadne zdrowie, to z miesiąc leczenia będzie :/

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw sty 06, 2011 20:29 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

no to można się wkurzyć ,no nie??

przecież on wczoraj u weta był!! i to u jakiegoś słynnego!!

smarti

Post » Czw sty 06, 2011 20:36 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

to znaczy sprostuję,
Likier nie pojechał do lecznicy bo wyniknęła możliwość transportu
był w schronisku oglądany
ale w schronisku nie ma sprzętów diagnostycznych
ani usg...jest 2 lekarzy na 700 psów i ok.70 kotów :(
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw sty 06, 2011 20:38 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Biedny Likierek :(
Trzymam kciuki bardzo mocno :ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sty 06, 2011 20:44 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

No to wszystko jasne...

skoro nie badał kicia lekarz a widział go technik to wcale się nie dziwię ze nic nie zauważył.
I tylko to mnie zirytowało bo po co powiedziano mi że kota widział lekarz jak to nie była prawda.
ale może to przejęzyczenie było, nie wiem.
on ma oddzielny pokój,nigdy nowych kiciów nie łączę,ale inaczej traktuje się kicia o którym wiesz że godzine temu badał go lekarz i nie stwierdził nic poważnego" a inaczej kicia z podejrzeniem białaczki i fip.
w pierwszym przypadku przypadkowe zetknięcie z innym kiciem traktujesz bez paniki a w drugim nie wolno ci do tego pod żadnym pozorem dopuścić! istotna różnica,nieprawdaż?
po prostu zostałam wprowadzona w błąd w bardzo ważnej sprawie,zapewne nieświadomie ale to wcale nie umniejsza wagi sprawy.
Ja akurat jestem świadoma zagrożen ale gbyby kot traił do domu bez możliwości izolacji albo do osoby nieświadomej?strach pomyślec co by bylo.

będę robiła wszystko aby go leczyć,zawsze tak robię i nie wyobrażam sobie inaczej.

smarti

Post » Czw sty 06, 2011 23:36 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

widzę że "wymiotło"wszystkich..

idę "zachęcać" Likierka do jedzenia,tak jak zaleciła pani doktor. :)

Dobrej nocki dla wszystkich futrzatych i ich dużych :D

smarti

[poprzednia][następna]