KOT Z YT II. Sprawca będzie sądzony! s. 93 Linki post 1

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 06, 2011 17:24 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

Korzystając z okazji, chciałabym się spytać czy jest szansa aby Pani Prezes KTOZu która przygarnęła Marikę, ku pokrzepieniu serc nas wszystkich udostępniła chociaż kilka fotek na których pokazane jest jak się miewa Marika w nowym domku :) i może parę słów dla ogółu na temat jej stanu, czy się poprawia, czy już mniej się boi człowieka. Mnie to bardzo interesuje nie wiem jak was?

Druga sprawa o którą już się pytałam we wszelakich tematach :] czy są gdzieś dostępne fotki pozostałych kociaków? Bo oba psiaki były na fotkach ale pozostała trójka kotów nie wpadła mi w ręce. Czy jest szansa że KTOZ wykona parę fotek (chociażby telefonem komórkowym) i umieści gdzieś te fotki opatrzone informacją czy to kotka czy kocurek i jak się ma stan zwierzaka, i czy już ma zapewniony dom tymczasowy czy jeszcze czeka.
Wiem że do DT pójdą jak zostaną podleczone, ale czy już każdy z tych kociaków ma zaklepany taki domek?
No i takie samo pytanie o psiaki :).

Z góry dziękuję za odpowiedź na nurtujące mnie pytania :). Jeśli nie w wątku to poproszę info na PM'a

saggi

Od: Nie wrz 13, 2009 11:55

Post » Czw sty 06, 2011 17:28 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

:ok: Catnaperka, jak będziesz wiedzieć to daj od razu znać. Szukałam jakiego kontaktu do Piróga Michaela.... widziałam , że VIVI-e dał swoją twarz do kalendarza . Może by tak za jej pośrednictwem do niego dotrzeć? :?: W końcu to ogólnopolska organizacja, można podesłać im link do listu felisy..... aby zorientowali się o co kaman .... przedstawić sprawę....
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Czw sty 06, 2011 17:32 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

Nie wiem czy ten link już był, chyba nie:

http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/72 ... ,id,t.html

Tam jest napisane cytuje:

"Kotki czekają na dobrych ludzi w siedzibie KTOZ przy Floriańskiej 53. Psy nadal są w schronisku przy Rybnej 3. Można je odbierać w godzinach od 10 do 18."

Czy ktoś z Krakowa weźmie kociaki do siebie?

saggi

Od: Nie wrz 13, 2009 11:55

Post » Czw sty 06, 2011 17:44 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

panikota pisze:
daggie pisze:Ej, mówiliście coś o tym, żeby zdobyć poparcie celebrytów, którzy kochają koty - zobaczcie, oto ich lista, chyba ma kilka stron! :) Tylko trzeba znaleźć adresy mailowe.

http://www.koty.pl/kwestionariusz/

:)

Jeszcze Matylda i Mateusz Damięccy, są twarzami AFNu [url]http://afn.pl[/url]

przypominam, coby w kłótni się nie zgubiło ;)

daggie

Od: Sob cze 19, 2010 15:16

Post » Czw sty 06, 2011 17:48 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

animalon pisze::ok: Catnaperka, jak będziesz wiedzieć to daj od razu znać. Szukałam jakiego kontaktu do Piróga Michaela.... widziałam , że VIVI-e dał swoją twarz do kalendarza . Może by tak za jej pośrednictwem do niego dotrzeć? :?: W końcu to ogólnopolska organizacja, można podesłać im link do listu felisy..... aby zorientowali się o co kaman .... przedstawić sprawę....

Ok, ta dziennikarka ma do mnie dzwonić i informować. Może zadzwoni wcześniej niż zapowiedzą w Uwadze...
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw sty 06, 2011 18:18 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

saggi pisze:Korzystając z okazji, chciałabym się spytać czy jest szansa aby Pani Prezes KTOZu która przygarnęła Marikę, ku pokrzepieniu serc nas wszystkich udostępniła chociaż kilka fotek na których pokazane jest jak się miewa Marika w nowym domku :) i może parę słów dla ogółu na temat jej stanu, czy się poprawia, czy już mniej się boi człowieka. Mnie to bardzo interesuje nie wiem jak was?

Druga sprawa o którą już się pytałam we wszelakich tematach :] czy są gdzieś dostępne fotki pozostałych kociaków? Bo oba psiaki były na fotkach ale pozostała trójka kotów nie wpadła mi w ręce. Czy jest szansa że KTOZ wykona parę fotek (chociażby telefonem komórkowym) i umieści gdzieś te fotki opatrzone informacją czy to kotka czy kocurek i jak się ma stan zwierzaka, i czy już ma zapewniony dom tymczasowy czy jeszcze czeka.
Wiem że do DT pójdą jak zostaną podleczone, ale czy już każdy z tych kociaków ma zaklepany taki domek?

Z góry dziękuję za odpowiedź na nurtujące mnie pytania :). Jeśli nie w wątku to poproszę info na PM'a

przyłączam się do prośby
mnie z kolei bardzo interesuje stan kotki z białaczką
trzymam kciuki za jej leczenie :ok: :ok: :ok:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Czw sty 06, 2011 19:16 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

saggi pisze:Druga sprawa o którą już się pytałam we wszelakich tematach :] czy są gdzieś dostępne fotki pozostałych kociaków?

Link z wątku schroniskowego: http://www.ktoz.krakow.pl/articles/article/68

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Czw sty 06, 2011 19:24 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

jakie mordeńki piękne...
nie wiem, czy bardziej mi się ściska serce z ulgi, że bezpieczne już, czy węgiel kiełkuje w piwnicy, że miały taki los :evil:
kurdę, no!.. jak można krzywdzić żywiny, no jak.....
KotkaWodna

Post » Czw sty 06, 2011 19:29 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

kitkowa pisze:
saggi pisze:Druga sprawa o którą już się pytałam we wszelakich tematach :] czy są gdzieś dostępne fotki pozostałych kociaków?

Link z wątku schroniskowego: http://www.ktoz.krakow.pl/articles/article/68

O rany, jakie piękne, to z rudym coś niesamowitego...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw sty 06, 2011 19:31 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

czy ktoś ma link do filmu na którym lekwet ogląda zdjęcie rtg? gdzieś był na rmf24, ale teraz nie mogę go odnaleźć.

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Czw sty 06, 2011 19:46 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

Sama wstawiłaś ( chyba, ze chodzi o inny film)

Mruczeek pisze:przecież to logiczne, że jak ktoś weźmie na DT to tak jak na DS

nie bardzo wiecie jak pracuje schronisko i KTOZ, proponuje wycieczkę do Krakowa

http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-m ... nId,316355
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Czw sty 06, 2011 19:51 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

dzięki pięknie, gdzieś mi uciekło :oops:

Mruczeek

Post » Czw sty 06, 2011 19:55 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

jestem ciekawa jak sie wytlumacza z tej sekty i ich satanistycznych zapedow...chyba kreca na siebie bata albo rodzice zamierzaja pozbyc sie dzieci
[*] śpij słodko Kirku :(
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta

Kumiko

Od: Pon kwi 19, 2010 18:38

Post » Czw sty 06, 2011 19:55 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

były problemy, rodzina to zgłaszała, system zawiódł, efekt film

Mruczeek

Post » Czw sty 06, 2011 19:58 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

Killatha pisze:
saggi pisze:Korzystając z okazji, chciałabym się spytać czy jest szansa aby Pani Prezes KTOZu która przygarnęła Marikę, ku pokrzepieniu serc nas wszystkich udostępniła chociaż kilka fotek na których pokazane jest jak się miewa Marika w nowym domku :) i może parę słów dla ogółu na temat jej stanu, czy się poprawia, czy już mniej się boi człowieka. Mnie to bardzo interesuje nie wiem jak was?

przyłączam się do prośby
mnie z kolei bardzo interesuje stan kotki z białaczką
trzymam kciuki za jej leczenie :ok: :ok: :ok:

no z tą bialaczka bedzie sprawa wyjasniona chyba dopiero za kilka tygodni :( tak mi powiedziala kobita z TOZu
[*] śpij słodko Kirku :(
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta

Kumiko

Od: Pon kwi 19, 2010 18:38

[poprzednia][następna]