[Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro sty 05, 2011 23:57 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Zaginiona Lola wróciła! uff...
Jest bardzo brudna i głodna, ale szczęśliwie - w swoim domku. Jutro pranie, aktywna piana i woskowanie, jak mawia Aga.
:ok:
Obrazek

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Czw sty 06, 2011 0:07 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Szałwia pisze:Zaginiona Lola wróciła! uff...
Jest bardzo brudna i głodna, ale szczęśliwie - w swoim domku. Jutro pranie, aktywna piana i woskowanie, jak mawia Aga.

:dance2: :dance2: :dance2: :dance: :dance: :dance: :dance2: uffffffffffff
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Czw sty 06, 2011 8:08 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Szałwia, cudownie! strasznie się cieszę! :ok:
Obrazek

Magdulka

Od: Wto wrz 08, 2009 12:40

Post » Czw sty 06, 2011 9:19 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

To wspaniała wiadomość, że kicia wróciła.
A ja jeszcze wczoraj myślałam, aby wybrać się na kolejne poszukiwania jej.

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Czw sty 06, 2011 10:10 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Szałwia pisze:Zaginiona Lola wróciła! uff...

Nie zapominajcie o programie ''nadawanie puszystości" :mrgreen:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Czw sty 06, 2011 10:37 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Coma pisze:dzieki za odpowiedz, myslalem ze to "wystawiony" kot z jakiegos domu i sie tam błąka, ale skoro tak to jak jest dzikawy to moze niech taki pozostanie - jak piszesz ze maja tam niezla opieke, macie tyle na kotkowie oswojonyh ze nie ma co oswajac (jeszcze moja mama ma domu czarnego kocura do oddania ktorego ktos podrzucil na nowe miasto)

o ile pamiętam ktoś z nowego miasta szukał zagubionego tam czarnego kocurka :kotek:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw sty 06, 2011 12:07 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Dzięki Basica za przypomnienie :lol: Wysłałam pw do comy.
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Czw sty 06, 2011 17:17 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Mikołajki mają się dobrze, aczkolwiek nadal nie są zbytnio zainteresowane jedzeniem. Z butli jeszcze jako tako idzie, mokre jest kompletnie nie interesujące, suche ma fajny zapach, ale żeby zjeść? Nie, dziękujemy.

Zapraszam do obejrzenia filmiku o Mikołajach:
http://www.youtube.com/watch?v=erWXjkNE0n8

Luspa

Post » Czw sty 06, 2011 17:34 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

"DZIECI DZIECIOM, SZKOŁA SZKOLE."
Szkoła w Rwandzie to najczęściej jeden lub kilka jednopiętrowych budynków, w których mieści się parę klas. Kiedy zaglądamy do środka klasy, wita nas duża gromadka uczniów. Dzieci tutaj naprawdę doceniają możliwość nauki. Nie przeszkadza im to, że w pomieszczeniu przebywa jednocześnie około 50 osób i że w dwuosobowych ławkach siedzi czasami czterech, pięciu uczniów. Nierzadko można spotkać tu szkoły, w których brakuje lub wcale nie ma miejsc do siedzenia czy pisania. Materiały edukacyjne to najczęściej ręcznie wykonane plansze z liści czy kapsli po napojach gazowanych. Często jednak nie ma ich wcale. Mimo to nawet w okresie wakacyjnym najmłodsi spędzają wiele czasu w swoich szkołach.

Zbiórka materiałów szkolnych wśród dzieci, rodziców i nauczycieli. Darowiznami mogą być używane lub nowe:

* gry edukacyjne, ogólnorozwojowe
* plansze edukacyjne
* przybory plastyczne
* drobny sprzęt sportowy
* proste instrumenty muzyczne
* pomoce do nauki języka angielskiego
* pomoce do nauki pisania, czytania
* zabawki
* materiały pomocnicze dla dzieci ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi.

http://bialystok.gazeta.pl/bialystok/1, ... 99930.html
http://bialystok.gazeta.pl/bialystok/1, ... wandy.html
http://dzieci-dzieciom.adra.pl/

Jeśli ktoś ma możliwość przekazania czegoś, proszę kontakt na PW :)

Luspa

Post » Pt sty 07, 2011 10:20 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Przyszła pani oddać szelki... razem z Frankiem :cry:
w dzień się bawił itp wszystko ok jadł, z kuwety korzystał, tulił się i łasił
ale w nocy chodził i szukał
3 noce nieprzespane kot chodzi i płacze a pani z dziećmi płacze razem z nim

trzeba dopisać że na kotkowie że Franuś musi mieć innego kota :roll:
Obrazek

Mo-ty-lek

Od: Pt sie 15, 2008 14:50

Post » Pt sty 07, 2011 10:41 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

to pani niech weżmie dwa :ok:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pt sty 07, 2011 11:04 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

już chyba wiem czemu on tam kwiczał

dojrzało maleństwo i bzykać chce

dobiera mi się do dzidzi 8O

jak ja ich teraz samych w domu zostawię :(
kasy ni ma samochodu ni ma....

wiem że głupia jestem bo dzidzia jeszcze nie ciachnięta ale "zawsze coś wypadało..."
zamknęłam bzykacza w łazience (co łatwe nie jest jak się ma drzwi harmonijkowe :P )
Obrazek

Mo-ty-lek

Post » Pt sty 07, 2011 21:26 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

dorotak97-jak miewa sie dzikusek?Cywilizuje sie troszke?Niestety drugi maluch nie daje sie zlapac,nie chce wejsc do klatki.Chodzi dookola,wchodzi na opuszczone drzwiczki od klatki i ani kroku dalej.Nie wiem moze mu nie pasuje to plastikowe dno w klatce?Jutro je wyjme i sprobuje bez niego.Dzisiaj dosyc mocno kichal-chyba jest przeziebiony.
Obrazek

marzena68

Od: Wto sie 11, 2009 13:58

Post » Pt sty 07, 2011 21:49 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Jutro na 12 jadę odjajczyć Franka w Med-Vacie

Zawieźć to mnie Paweł zawiezie, tylko wrócić nie mam jak :/
Może jakaś przyjazna dusza za kierownicą ma czas i chęci?
Obrazek

Mo-ty-lek

Post » Pt sty 07, 2011 23:03 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Od dzisiaj rana Mikolajki same jedza :dance: Dziekujemy wiewiur za torbe puszek i kropelki :1luvu:

Luspa

[poprzednia][następna]