Mamy już 2 lata i 6mcy -Nutka i Notka już w domku!!!!s.46

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 16, 2010 19:38 Re: Mamy już ROK i miesiąc - Nutka i Notka przewlekłe tymczaski

załącznik cuuuudny :oops: ile w nim intymności :?: zawsze kiedy moje futra się wylizują serducho mi się topi :1luvu:
Marzeniu będzie odkłaczanie po takich czułościach :ryk:
http://niebiesciuchy.blogspot.com

uwarka

Od: Sob sty 02, 2010 16:28

Post » Czw sty 06, 2011 12:59 Re: Mamy już ROK i miesiąc - Nutka i Notka przewlekłe tymczaski

Reaktywacja wątku :D

Uprzejmie donoszę, ze Nutenka i Noteczka znalazły domek!!!!!

U mnie :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

I już będę uzupełniać, pisać, wstawiać foty... :P :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw sty 06, 2011 13:08 Re: Mamy już ROK i miesiąc - Nutka i Notka przewlekłe tymczaski

Marzenia11 pisze:Reaktywacja wątku :D

I już będę uzupełniać, pisać, wstawiać foty... :P :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Teraz masz 100% gwarancji, że kotunie są w najlepszym domku na świecie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Życzę Wam zdrowia i samych radości :1luvu: :1luvu: :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw sty 06, 2011 13:10 Re: Mamy już ROK i 5miesiecy - Nutka i Notka już w domku!!!!s.46

Ale to nie tak, ze nie chciałam im znaleźć domu.... ale jak się zgłosił facet z psem i papuzkami to nie mógł byc ds...a nikt inny o nie nie pytał... a ja chyba ich tak bardzo nie ogłaszałam, to znaczy tak chyba tylko trochę... no bo najbardziej było żal Nuteczki, bardzo płochliwej cały czas, ktora zaufała po pół roku, a i tak przede mna ucieka...
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw sty 06, 2011 13:11 Re: Mamy już ROK i 5miesiecy - Nutka i Notka już w domku!!!!s.46

:D
no to obfoć kicie
mamy dziś bal :mrgreen:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw sty 06, 2011 13:15 Re: Mamy już ROK i 5miesiecy - Nutka i Notka już w domku!!!!s.46

EdytaB_a pisze::D
no to obfoć kicie
mamy dziś bal :mrgreen:

No tak, muszę wkleić bardziej aktualne zdjęcia :ryk:

Marzenia11

Post » Czw sty 06, 2011 13:23 Re: Mamy już ROK i 5miesiecy - Nutka i Notka już w domku!!!!s.46

:piwa: to za kiciule..jesteś WIELKA Marzenko

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Czw sty 06, 2011 13:24 Re: Mamy już ROK i 5miesiecy - Nutka i Notka już w domku!!!!s.46

Się wtrącę:
Marzenia pisała, że może daleko nawet kotki wozić - co z piękną CHmurką Joasiu ? :?:
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Czw sty 06, 2011 13:37 Re: Mamy już ROK i 5miesiecy - Nutka i Notka już w domku!!!!s.46

a EdytaB_a ty myślisz że ja tak bawię się?Marzenia 11 napisała mi o Chmurce,ale już wyszło że Pani Kot przyjedzie do nas póżniej wyszło że nie może czekać na transport,bo pies żle znośi pobyt kota i Pani Kot musiała szybko znależć dom i bliżej..co do chmurki napewno odezwę się do opiekunki

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Czw sty 06, 2011 13:46 Re: Mamy już ROK i 5miesiecy - Nutka i Notka już w domku!!!!s.46

juz jestem cicho :!:

EdytaB_a

Post » Czw sty 06, 2011 16:55 Re: Mamy już ROK i miesiąc - Nutka i Notka przewlekłe tymczaski

no proszę Marzenia,jaka mądra decyzja!!

Znalazłaś im najlepszy domek na świecie!!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw sty 06, 2011 16:57 Re: Mamy już ROK i miesiąc - Nutka i Notka przewlekłe tymczaski

smarti pisze:

no proszę Marzenia,jaka mądra decyzja!!

Znalazłaś im najlepszy domek na świecie!!

I nie było wizyty przedadopcyjnej! :D :D :D :D :D :D

Marzenia11

Post » Czw sty 06, 2011 17:07 Re: Mamy już ROK i miesiąc - Nutka i Notka przewlekłe tymczaski

Marzenko, kociarstwo przeszczęśliwe, bo u Ciebie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A jak Ty się czujesz?

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw sty 06, 2011 17:26 Re: Mamy już ROK i miesiąc - Nutka i Notka przewlekłe tymczaski

vega013 pisze:Marzenko, kociarstwo przeszczęśliwe, bo u Ciebie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A jak Ty się czujesz?

koty mają się lepiej.... ja straciłam pracę od stycznia i musiałam przerwac leczenie... na szczęście chodzę o własnych siłach :mrgreen: i nie mam zawrotów głowy, czyli jestem w miare ustabilizowana, ale nie wiem jak długo to potrwa bez leków...ale wiesz, ze ja muszę mieć pewność, że sierściuchy zdrowe i je leczę w pierwszej kolejności - wczoraj na szczęście wet już zakończył leczenie towarzystwa, ale teraz odrobaczanie i szczepienia, a to też kosztuje...

Marzenia11

Post » Czw sty 06, 2011 20:42 Re: Mamy już ROK i 5miesiecy - Nutka i Notka już w domku!!!!s.46

cieszę się, że wszystko ma się ku dobremu.

Ostatnio edytowano Pon maja 09, 2011 18:53 przez dzikiwiesiek, łącznie edytowano 1 raz

dzikiwiesiek

Od: Pt gru 24, 2010 14:50

[poprzednia][następna]