Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 05, 2011 22:26 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

Erin a skąd masz moje zdjęcie ? :ryk:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Śro sty 05, 2011 22:28 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

IRA ma swoje źródła i swoich informatorów :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro sty 05, 2011 22:30 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

przed chwilą ważyłam franka, jak stanęlam na wadze to q.....a mać , znaczy sie wystraszyłam
od jutra dieta :!: :twisted:
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Śro sty 05, 2011 22:30 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

Wpadam ukradkiem i na sekundkę - rozmawiacie ze sobą bardzo fajnie i TZ mi się dziwnie przygląda bo podczas ich czytania od czasu do czasu parskam śmiechem albo uśmiecham się pod nosem.... muszę wracać do kuchni bo zamiast musu z jabłek zaraz będzie spalony garnek :oops:
Też doszłam do wniosku że z powodu miau nie nadążam z niczym i mam odwyk :oops:
Ostatnio edytowano Śro sty 05, 2011 22:34 przez kussad, łącznie edytowano 1 raz
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro sty 05, 2011 22:33 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

ja o diecia ta o musie (a cynamon będzie :?: ) i weź tu człowieku bądź spokojny :evil:

EdytaB_a

Post » Śro sty 05, 2011 22:37 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

EdytaB_a pisze:ja o diecia ta o musie (a cynamon będzie :?: ) i weź tu człowieku bądź spokojny :evil:

Mąż nie cierpi cynamonu a ja uwielbiam.... robię dietetyczną wersję musu - rozparzone z odrobiną wody deserowe jabłka całkowicie bez dodatku cukru... więc nie martw się tak bardzo :)
Niestety mam jo-jo i wróciło mi 2 kg :evil:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro sty 05, 2011 22:40 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

Ja tez lubie cynamon i smieje sie do komputera. Nawet futra sie dziwnie patrza.

A jablka w gotowanym stanie maja wiecej cukru niz surowe, bo sie to przemienia. Tak samo jak suszone owoce nie sa takie dobre, bo fruktozy wiecej. Ja gotowalam w tym roku chyba ze trzy wanny jablek i mam dosc.

IRA fajne z ta babka. Ja nie wchodze na wage, ale zabic ja tez bym mogla. Dieta? Najlepsza dieta to, wieczorem zadnych weglowodanow i tylko bialka.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro sty 05, 2011 22:46 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

ja od ciąży mam problemy i to duże,
z efektem jo-jo jestem na ty - jak dwoje starych kumpli, na dobre i na złe, zawsze przy mnie :twisted:

Chyba wrzucę tu pasek z odchudzania to mnie będzie motywowało :?

EdytaB_a

Post » Śro sty 05, 2011 22:47 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

EdytaB_a pisze:przed chwilą ważyłam franka, jak stanęlam na wadze to q.....a mać , znaczy sie wystraszyłam

i gimnastyka?
Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro sty 05, 2011 22:49 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

kasia86 pisze: i gimnastyka?
Obrazek

to jak mantre powtarza mi mój TŻ :oops: wiem wiem powinnam

EdytaB_a

Post » Śro sty 05, 2011 22:49 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

Mój pasek odchudzania już mie nie motywuje :evil: Święta były :evil:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Śro sty 05, 2011 22:50 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

ja zwaliłam 17 kg, które wróciły jak bumerang (moja wina, moja wina , moja bardzo wielka ............. d..a)
Byłam kiedys na tym forum

EdytaB_a

Post » Śro sty 05, 2011 22:51 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

Ja takiego paska nie chce :-)

Ide spac Dziobeczki. Posluchac co materac opowiada.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro sty 05, 2011 22:52 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

no to pa

EdytaB_a

Post » Śro sty 05, 2011 22:53 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

kasia86 pisze:
EdytaB_a pisze:przed chwilą ważyłam franka, jak stanęlam na wadze to q.....a mać , znaczy sie wystraszyłam

i gimnastyka?
Obrazek

Taka chyba lepsza :mrgreen:
Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]