Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:a ja tak czytam i czytam i się zastanawiam (bo nie doczytałam) po co i dlaczego Elza jest smarowana Betadine?
gosiaa pisze:sunshine pisze:Swoją drogą- zna ktoś sposób na elektryzującego kota? Ostatnio, gdy pogłaskałam kotkę aż skry szły. Gdy potem dotknęła się noskiem z drugim kotem to też prądowali. Jak ja mogę nawilżyć mieszkanie?
Wypłukać w Cocolino
sunshine pisze:Np smarowanie bródki Elzy roztworem betadine pomaga i bródka lepiej wygląda.
Sunshine, tak czytam o tym leku, i tak sobie myślę, koteńka u teściowej, zabrana ze schroniska, ma ciągłe problemy z oczkiem. Czy była by możliwość żebyś "sprezentowała" mi trochę tego roztworu w strzykaweczceZawiozła bym, żeby sprawdziła jak koteczka zareaguje, jak by było OK, kupiła bym, może pomoże. A wiem ze mieszkamy rzut beretem od siebie.
sunshine pisze:Sliver ma racje. Betadine najpierw było na oczko Helgi(kicia ma teraz piękne, czyste, żółte ślepka). Teraz spróbowałam smarować bródkę Elzy, która ma trądzik i wygląda, ze jest dobrze.
Dzisiaj była próba smakowa brita. Karma uzyskała same wysokie noty u każdego smakosza, który podchodził do miski. Kolejka się wręcz zrobiła
sunshine pisze:Nie ma sprawy. Dawaj na pw jak, gdzie i kiedy by Ci pasowało
sunshine pisze:Nie?Ale te dwa to robią zadymę za kilka pęczków
![]()
Ja to się nie mogę napatrzeć jaki przystojniak się robi z naszego Hansa. I już blisko miesiąc bez żadnej nosowej wydzieliny, bez ropek- po prostu okaz zdrowego kota
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 21 gości