POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 02, 2011 18:09 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

ja też się przyłączam... :D
przejechałam się do pracy nakarmić kicie, z wczorajszej uczty, a było tego naprawdę sporo, ani śladu, kicia aż piszczała w głos gdy mnie zobaczyła, na skrzydełka w rosole wręcz aż podskakiwała do góry, zapomniałam zrobić fotkę, ale jutro wezmę aparat i zrobię, nasz ochroniarz mówi, że naliczył około 9 dorosłych kotów przychodzących do śmietnika, no tak se myślę, bo chrupki Puriny idą w szybkim tempie....
zaszłam do przedszkolaków, zostawiłam talerz i pojemnik po lodach Puriny i saszetkę, i tak im będę zostawiać, jak będę wracać, ...tak jak widać kicie od razu się zebrały, a są już takie oswojone, że nie uciekają od ręki, a pięknisie jakie...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Nie sty 02, 2011 20:14 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

i ja się przyłączam!!! :oops:

śliczności!!! :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon sty 03, 2011 18:50 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Ten czarny to taki grubasek, zawsze pierwszy wychodzi do jedzonka :)
U mojego męża w pracy mieszkała młoda kotka, miała posłanko przy kaloryferze na ogrzewanej hali.
Była tam już ponad miesiąc.
Mojego męża nie było kilka dni w pracy i dzisiaj jak wrócił jej już nie było...
Najprawdopodobniej ktoś ''życzliwy" ją wygonił.
Mój mąż pytał o nią ale nikt się nie przyznał...
Ludzie są podli :(
A wczoraj mojej mamie ktoś podrzucił kotka,ale jest szansa na dom.
Mam nadzieję, że się uda...

arwennna

Od: Pon lip 21, 2008 14:32

Post » Pon sty 03, 2011 19:17 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

SZUKAMY LOLI

Szałwia pisze:Dziewczyny, zaginęła moja tymczaska - tricolorka Lola :(
Adoptował ją mój kolega z pracy. Jest kicią wychodzącą, jest sterylizowana, z naciętym uszkiem. Proszę, rozglądajcie się, Lola mieszka przy ul. Kraszewskiego, niedaleko sklepu z narzędziami i zakładu pracy niewidomych. Zaginęła przed sylwestrem. Smutno bardzo :(.

Obrazek

Dokładniejsze zdjęcia są na stronie Kotkowa w 'galerii wyadoptowanych' z grudnia 2009 r.

Kicia została znaleziona przez Martę i najgorszy czas "renowacji" spędziła ze mną i Martą, także jest mi szczególnie droga :(
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Pon sty 03, 2011 21:09 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

ojej a ja dziś byłam dwa razy u weta z Tygryską II, kicia najpierw dostała zastrzyk, a teraz siedziałam z nią na kroplówce, kicia od 3 dni nie chce jeść, i wymiotuje.... :( rano znów polecę, dobrze, że mam wolne, mam nadzieję, że to przejściowe... :(
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Wto sty 04, 2011 19:09 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Tygryska nadal nic nie chce jeść, była na kroplówce, zobaczymy do jutra, chodzi tylko do kuwety i pije wodę, a jedzenie żadnego, nawet świeżej wołowinki.... :( martwię się
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Wto sty 04, 2011 19:53 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

:ok: kciuki za Tygryskę

arwennna

Od: Pon lip 21, 2008 14:32

Post » Wto sty 04, 2011 19:56 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

jak najbardziej, dobre myśli ślemy!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro sty 05, 2011 12:21 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

baaaardzo dziękuję za paczkę :D
[*]Bazyl - przepraszam...dziękuję że byłeś
[*]Fibi - wybacz mi...

kasiek252

Od: Śro sty 06, 2010 12:12

Post » Śro sty 05, 2011 12:31 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

:ok: :ok: :ok: dziękuję Wam
o Tygrysce nie ma jeszcze wieści, dzwoniłam, bo pan sam z nią pojechał do weta...
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Śro sty 05, 2011 20:29 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Byłam w pracy nakarmiłam swoje kicie, widziałam akurat jak jeden leciał po dachu... 8O byłam też u pana karmiciela, koteczka już dochodzi do siebie, pan sam pojechał wczoraj i dziś do swojego weta, i kotka dochodzi do siebie, przy mnie wypiła dużo wody, zjadła chrupeczki, te od cioci Dagmary i troszkę zakąsiła gotowanym mięskiem, no i położyła się z wdzięcznością na nogach, co za kochana kicia, i dobrze się socjalizuje z rezydentami pana... :) jutro ma dostać jeszcze jakieś zastrzyki, które zrobi pewna pani, i w piątek ewentualnie na kontrolną wizytę...
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Śro sty 05, 2011 20:30 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

a jak u mamy? pozdrowienia ślę !
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro sty 05, 2011 20:33 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

mama leży sobie odpoczywa, jeszcze jedna tętnica jest niedrożna, więc do chwili zabiegu nie może się przemęczać, ani rzecz jasna się denerwować, tato też nie może dojść do siebie po 2 operacjach także w domu mam taki mały szpitalik, latam, kupuję, sprzątam, załatwiam i jestem do dyspozycji... dzięki za pozdrowienia... :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Śro sty 05, 2011 20:55 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

podaj mi na pw adres
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro sty 05, 2011 21:25 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

[poprzednia][następna]