FREDZIA W NOWYM DOMKU

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 02, 2011 19:17 FREDZIA W NOWYM DOMKU

Witam serdecznie , piszę bo prosiła mnie o to Pani Marysia z Zabrza na temat Fredzi którą adoptowałem. Fredzia ma sobie bardzooo dobrze śpii nawet z nami w łózku , codziennie jest wygłaskana , bo przychodzi i się nawet czasami domaga pieszczot. Wcina dosłownie że aż się jej uszy trzęsą . A czy się boi nas?? Już niee :)) zaakceptowała nas w pełni i bardzo się cieszę z kotki , ze względu na to że barrdzo kochany kociak z niej , i powiem szczerze , jakby ktoś mi Ją chciał zabrać to nie oddam nawet jakby groziło to moją śmiercią :D . Kocham ją i będzię kochana do końca ...

A o to jej Fotki :

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7562687a9c6850f6.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/52da94cdbef3f99b.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5d6d4ed5e1b87733.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7a8a7d91b9d1df1d.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/62cebcddf3b096b3.html

P.S.

Przepraszam za jakość zdjęć ,m zdjęcia wykonane aparatem w telefonie komórkowym

pjuchniewicz86

Od: Nie sty 02, 2011 15:16

Post » Nie sty 02, 2011 21:41 Re: FREDZIA W NOWYM DOMKU

No tak Fredzia...a teraz to raczej Fiona:)Wspaniała kotka godna pozazdroszczenia :D Ze mną i z moim Tż-em też się dziś naprzytulała.Oby tak dalej :1luvu:
Rozpaczliwie szukam jednookiego,pręguska-Koksika...

Shishka

Od: Nie sty 27, 2008 14:22

Post » Pon sty 03, 2011 9:15 Re: FREDZIA W NOWYM DOMKU

Uff, nareszcie Was znalazłam :mrgreen:
Tak się cieszę, że Fredzia tak dobrze trafiła, ma kochany, ciepły dom i Dużych, którzy ją rozpieszczają.
To taka słodka koteczka, grzeczna i bardzo, bardzo proludzka. Niech się Wam dobrze razem mieszka.
Będę do Was zaglądać i śledziś dalsze losy Fredzi a właściwie Fionki.
Prosze Fionkę i ode mnie wymiziać, ona tak to lubi :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon sty 03, 2011 10:38 Re: FREDZIA W NOWYM DOMKU

Cudownie :) Wszystkiego naj na nowej drodze zycia :)
Leos pozdrawia szczegolnie :)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Śro sty 05, 2011 21:06 Re: FREDZIA W NOWYM DOMKU

Jak miło Was poznać :) gratuluję serdecznie adopcji Fredzi :D :ok:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pt sty 07, 2011 21:06 Re: FREDZIA W NOWYM DOMKU

Hehe , cieszę się bardzo że ma tylu fanów na miau, no powiem szczerze że kotka czuje się bardzo już luźnie .. Miała miała małe problemy zdrowotne ale jest już wszystko w porządku. ( Prawdopodobnie poprostu się za dużo naraz obżarła ... ( taki łakomczuch z niej .. )) . Teraz już jest super .. Wszystko w porządku a nawet już bardziej luźniej się czuje .. I krząta się po domku , wszędzie jej pełno . A w nocy w szczególności daje znać że jest w domku bo nie wiem czemu ale uwielbia w nocy bawić się czy to piłeczką , a nawet swoja zabawczką (myszką) . I jest głośno , nawet tak że czasami potrafi nas obudzić.. Buziaków daje mnóstwo . Dziękuje za pozdrowionka . I od czasu do czasu będziemy pisać jak się ma Fredzia vel. Fiona .

Serdeczne pozdrowionka dla Pani Marysi .

A teraz uciekam przed telewizor i biore kotkę , na chwilę pieszczot :-) niech wie że Duzi ją bardzo kochają...

pjuchniewicz86

Od: Nie sty 02, 2011 15:16

Post » Sob sty 08, 2011 11:22 Re: FREDZIA W NOWYM DOMKU

pjuchniewicz86 pisze:Hehe , cieszę się bardzo że ma tylu fanów na miau, no powiem szczerze że kotka czuje się bardzo już luźnie .. Miała miała małe problemy zdrowotne ale jest już wszystko w porządku. ( Prawdopodobnie poprostu się za dużo naraz obżarła ... ( taki łakomczuch z niej .. )) . Teraz już jest super .. Wszystko w porządku a nawet już bardziej luźniej się czuje .. I krząta się po domku , wszędzie jej pełno . A w nocy w szczególności daje znać że jest w domku bo nie wiem czemu ale uwielbia w nocy bawić się czy to piłeczką , a nawet swoja zabawczką (myszką) . I jest głośno , nawet tak że czasami potrafi nas obudzić.. Buziaków daje mnóstwo . Dziękuje za pozdrowionka . I od czasu do czasu będziemy pisać jak się ma Fredzia vel. Fiona .

Serdeczne pozdrowionka dla Pani Marysi .

A teraz uciekam przed telewizor i biore kotkę , na chwilę pieszczot :-) niech wie że Duzi ją bardzo kochają...

dziękuję za pozdrowienia a takie wieści życzyłabym sobie czytać przez cały rok :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto sty 18, 2011 17:19 Re: FREDZIA W NOWYM DOMKU

Co nowego u Was i koteczki? Czy nadal ma na imię Fredzia czy też dostała jakieś nowe imię? :D
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Wto sty 18, 2011 22:21 Re: FREDZIA W NOWYM DOMKU

Pozwolę sobie odpowiedzieć za właścicieli:) Nazywa się FIONA. To dziwne,ale od początku na to imię reagowała :) Koteczka ma swoje ulubione miejsce-za kanapą,i ma tam zrobione cieplutkie legowisko.Na szczęście coraz rzadziej tam przesiaduje a coraz częściej na kolanach Pani a tym bardziej Pana:)Jest boossskkaaa :1luvu:
Rozpaczliwie szukam jednookiego,pręguska-Koksika...

Shishka

Od: Nie sty 27, 2008 14:22

Post » Śro sty 19, 2011 7:34 Re: FREDZIA W NOWYM DOMKU

Shishka pisze:Pozwolę sobie odpowiedzieć za właścicieli:) Nazywa się FIONA. To dziwne,ale od początku na to imię reagowała :) Koteczka ma swoje ulubione miejsce-za kanapą,i ma tam zrobione cieplutkie legowisko.Na szczęście coraz rzadziej tam przesiaduje a coraz częściej na kolanach Pani a tym bardziej Pana:)Jest boossskkaaa :1luvu:

mów do mnie jeszcze... :lol: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :lol:
proszę wycałować Fionkę i ode mnie, to taka słodka kocinka :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9