Super czarny Bager - kot bez wad....

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 01, 2011 18:01 Re: Super Czarny - czyli stryszaków cd

Super wieści :P Ogromnie się cieszę.
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Sob sty 01, 2011 21:40 Re: Super Czarny - czyli stryszaków cd

Ja się cholera jeszcze boję.......poczekam jeszcze z tydzień i sie zacznę cieszyć.....

Heksia to była moja number 1....Lubię takich rządzicieli.......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro sty 05, 2011 16:41 Re: Super Czarny w pakiecie z Heksią pojechali do domu:-)

Szalony Kot pisze:Faaaajowo! :)

No jutro sobie do nich zadzwonię i zapytam co tam słychać......

Kurcze jeszcze mi ten Rysiek i Cynamon jakby z głowy zeszli, to bym zaczęła spokojniej sypiać......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro sty 05, 2011 18:41 Re: Super Czarny w pakiecie z Heksią pojechali do domu:-)

Szalony Kot pisze:Moja pani się lekko zainteresowała Cynamonem. Ale tak jeszcze niezobowiązująco :>

Niech sie interesuje - to jest BARDZO fajny kot.......tylko trochę uczuć w niego trzeba zainwestować. Oczywiście, ze to nie jest taki "od razy was wszystkich kocham". Ale za to wyzwanie i radość z sukcesu wieksza:)

Obrazek

Neigh

Post » Czw sty 06, 2011 18:57 Re: Super Czarny w pakiecie z Heksią pojechali do domu:-)

No wiec tak Hesia i Bolo ( bo tak sie ostatecznie nazywają SUPER)
Kuwetkowi, żarłoczni.

Bolek tylko ucho drapie i jutro idzie na kontrolę do wet.

Achaś Pani mnie bardzo prosiła o namiar na pana od zabudowy balkonów - tego na "M"
Ma ktoś prooooooooooszę.......

Obrazek

Neigh

Post » Pon sty 10, 2011 13:36 Re: Super Czarny w pakiecie z Heksią pojechali do domu:-)

Dziś rozmawialam z Panią kotów, bo właśnie wrócili od weta
I tak:
- przycięto im pazury
- zostali odrobaczeni
- Hesia dostała krople do oczu
- Bolek oridermyl do uszu - bo ma najprawdopodobniej świerzbowca

Noo i jeśli sie przez tydzień nic niepokojącego nie wydarzy to w przyszły poniedziałek staną się kotami zaszczepionymi:-)

Po szczepieniu czeka jeszcze oboje usuwanie kamienia - ale pani wet chce je najpierw poszczepić, bo to jednak zabieg wiec bezpieczniej żeby koty były szczepione. Też tak uważam i bardzo się cieszę

Namiar na pana od balkonów przekazałam:-)

Obrazek

Neigh

Post » Wto sty 11, 2011 17:49 Re: Super Czarny w pakiecie z Heksią pojechali do domu:-)

Noo bardzo fajnie. Tyle że Hesia podobno ustawiła Bolusia równo w szeregu. Fajnie, ze jesteś, ale JA tu rządzę.

I co się pani bardzo podoba.........Hesia broni domu. Bo Pani dokarmia takie dzikie piwniczniaki - i one przychodzą pod balkon.......a tymczasem Hesia ostatnio na parapecie urządziła cyrk "TO JEST MÓJ DOM I WYNOCHA"

Obrazek

Neigh

Post » Pt sty 28, 2011 22:19 Re: Super Czarny w pakiecie z Heksią pojechali do domu:-)

No i niniejszym nastąpił dramat. A ja mam skłonności mordercze........Słowo nie mogłabym mieć broni......Opiszę jak poradzę sobie z tematem.
Bo oczywiście czuję się odpowiedzialna.

Obrazek

Neigh

Post » Sob sty 29, 2011 22:36 Re: Super Czarny w pakiecie z Heksią pojechali do domu:-)

Hop... hop.... co słychać u rozbójników :?:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

[poprzednia][następna]