Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 05, 2011 18:46 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

agul-la pisze:a może po prostu nie chcesz gerarda oddac co? :mrgreen:

Nie chcę, ale muszę i oddam. Żadnego nie chcę oddawać. Ale każdego oddaję......

Inaczej bym nie mogła przyjmować nowych. Taki smutny los dt......co jakiś kot jest trudniej niż przeciętnie. No ale co?
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro sty 05, 2011 19:08 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

dlatego to nie dla mnie, nie oddałabym żadnego po prostu. jak znalazłam moje koty to też mówiłam, że je odkarmie i znajdę domy. po tygodniu wydrapałabym oczy każdemu kto odważyłby mi się zaproponować ich oddanie :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Śro sty 05, 2011 22:12 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Ach, jakie wspaniałe wieści!!! Aż mi się łza ze wzruszenia i radości zakręciła w oku.
Kota ma czarodziejskie oczy, to i zaczarowała... Dla mnie jest baaardzo wyjątkową kotką
Życzę Owcy dobra wszelkiego! Nie lubię nieparzystych roczników (choć nie mam ku temu żadnych empirycznych przesłanek), ale jej widać szczęście przyniósł! :)

Ale się cieszę! :)
Obrazek
"Nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem stworzenia" L. Da Vinci

Jaś&Małgosia

Od: Czw lis 19, 2009 23:30

Post » Czw sty 06, 2011 9:14 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Ślicznotko :1luvu: Twoja nowa pańcia już w drodze po Ciebie :D Będziesz miała cudny domeczek :ok:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw sty 06, 2011 10:00 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Tiaa mamy synchronizację zegarków i wieści z pociągu. Matko jaka shira wczoraj była przejęta:-) Mam nadzieję, ze w drodze powrotnej odtaja......za to denerwować sie zacznę ja.......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Czw sty 06, 2011 10:01 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

ona tak szybko nie odtaja, co to to nie :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Czw sty 06, 2011 10:05 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Łowca w trasie? :lol:
Ależ zazdroszczę Shirze cudeńka :1luvu:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw sty 06, 2011 10:55 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

NieE,to nowa pańcia w trasie ,Łowca jeszcze w DT czeka :roll:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Czw sty 06, 2011 14:18 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Łowca już w drodze do nowego domciu :D

Teraz czekam niecierpliwie na opowieśc Neigh 8) Jak wrazenia :roll:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Czw sty 06, 2011 14:32 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Super:-) Kochana gdybym ja miała CIEŃ wątpliwości, to bym jej nie oddała. Mój świr pod tym względem jest szeroko znany.

W sumie to koty mogłyśmy nie przepakowywać.......transportery mamy identyczne:-) Ale dało radę wycałowana Owca została i na pożegnanie i na powitanie, wiec pewnie pomyślała, ze trafiła w ręce wariatów, bo z wrażenia przestała te swoje auuuleeeee auleeeeee z siebie wydawać:-)
I dobrze bo by jeszcze wylądowały na korytarzu:-)

Obrazek

Neigh

Post » Czw sty 06, 2011 14:39 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Uffff....
Wiesz ,moja kota to podróżniczka,jeżdzi ze mną od szóstego miesiąca swojego kociego życia.Jak wsiadamy do pociągu to ona jest cichutka jak myszka,nawet w przedziale,śpiewy zaczynają się jak pociąg ruszy i tak przez dobre 15 minut albo i dłużej,ale jeszcze nigdy nie wylądowałam z nią na korytarzu :D Współpasażerowie jedynie proszą coby ją wypuścic zeby sobie pospacerowała(wżyciunigdy) :evil: Już się rozpędziłam ją wypuszczac,ciekawe kto by ją łapał i do transportera pakował :evil: :?:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Czw sty 06, 2011 15:14 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Dzielna Łowca :)
Oby podróż im jak najszybciej minęła.

A co do uciekania, nie wszystkie uciekają :D Niedawno jak jechałam pociągiem, to musiałam wyjąć koteczkę, bo się trzęsła, pogłaskałam, pomiziałam i później zasnęła w otwartym transporterku. Ale na szczęście nikogo nie było w przedziale, oprócz bliskich mi osób :)
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Czw sty 06, 2011 15:34 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Gerard jechał do mnie na transporterze. Ale on grzeczny......
W transporterze za bardzo darł japę.

Obrazek

Neigh

Post » Czw sty 06, 2011 15:35 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Właśnie rozmawiałam z nieco nieprzytomną, rozanieloną Shirą. :mrgreen: Cała szczęśliwa zagląda do transporterka nie wierząc we własnego farta. Podobno Owca jeszcze ładniejsza niż na zdjęciach, przytulaśna, ale wystraszona. Shira się zakochała - teraz to już całkiem. :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw sty 06, 2011 15:54 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

I co to teraz będzie :)?
Shira, ja nie proszę, ja żądam fotek jak już dojedziecie :D
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

[poprzednia][następna]