Do siostry już zadzwoniłam i powiedziałam, że czekam na drugą taką samą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Witam serdecznie, czy aukcja w sprawie kotka jest jeszcze aktualna ? Jestem
nią bardzo zainteresowana. Bardzo prosze o kontakt. Pozdrawiam marta
Tak,wie pani co chciałam bym się dowiedzieć jak daleko od poznania jest
ta miejscowość, i cZy isniał by jaki kolwiek dowóz kotki ?Parę
zdjęć jeszcze po proszę, choć już się w kotce zakochałam
Afra666 pisze:Jeszcze raz zapytam, bo nikt nie odpisał..
Co ja mam teraz odpisać? Bo nie bardzo wiem jak ma to wyglądać, jak to taka odległość. Ja do Poznania nie dam rady pojechać..
No i jak tu z tymi umowami adopcyjnymi i w ogóle..
Kotek jest pod opieką fundacji Kotylion Viva tak więc wymagana jest umowa adopcyjna i wypełnienie ankiety adopcyjnej. Obie są dostępne na stronie WWW.kotylion.pl w zakładce „Zanim zaadoptujesz”. Ankieta służy nam, domom tymczasowym, do zorientowania się w sytuacji potencjalnego domu, tj. np. czy są małe dzieci – bo niektóre koty do dzieci się nie nadają, czy dom jest wychodzący czy nie, czy ma zabezpieczone okna, itd. Tak więc proszę o wypełnienie ankiety, z tym, że nie chodzi o odpowiedzi „tak” lub „nie”, ale napisanie paru słów o sobie i warunkach, jakie może Pani zapewnić zwierzęciu.
Z niecierpliwością będę czekać na odpowiedź
Pozdrawiam
Afra666 pisze:Dziękuję za odpowiedź. Na razie wysłałam ankietę i napisałam, że Pinki jest w Łodzi.
Najbardziej boję się, że Pinki będzie potrzebowała bardzo dużo czasu, żeby przyzwyczaić się do nowego domku i ktoś może stwierdzić, że 'nie chce takiego kota, bo kot się boi, że się nie chce dać głaskać' itd. Bo do tej pory mała czasem ma tak, jakby się nas trochę jeszcze bała. A jak ktoś przychodzi to nie bardzo chce, żeby ją wtedy dotykać.
No ale jak dostanę wypełnioną ankietę, to jeszcze zdążę napisać coś więcej o charakterku małej.
Rozumiem, że odległością mam się nie martwić, tak?
A jak wtedy mam dać te umowy do podpisania? Osobie, która by małą przewiozła? Czy jak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 103 gości