Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 05, 2011 14:41 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

Toc calkiem nie zgine, ale miau tak strasznie wciaga, ze w ostatnich tygodniach miarkowalam ile czasu na to idzie i przez to inne rzeczy leza i czekaja na zrobienie. Tak przeciez tez nie idzie zyc.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro sty 05, 2011 15:03 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

Hej cioteczki ! :1luvu: Wreszcie się tu dobiłam do Doroty :1luvu:
Czytałam o przeprawie z Żabcią ... mam nadzieję, że NIE szarpnie Cię strasznie finansowo. SPrzedaj ją, bo już czas i nowe kombinuj :ok: Najwazniejsze - dobre wrażenie w Nowej Pracy ! Brzmi bardzo obiecująco Dorotko :ok:
Kiedy wraca ten Szef, w najbliższy poniedziałek ? To szczymamy (trzymamy znaczy) !!!! :ok: :ok: :ok:

Pewnie, że prawdziwe życie jest poza siecią. Ale internet coraz bardziej wkracza w nasze dni i noce i coraz trudniej się przed tym bronić. Wszystko się elektronizuje. Ja nie pamiętam juz kiedy byłam w jakims urzędzie czy banku, bo wszystko załatwiam przez internet lub telefon :wink: . Internet nie może wpływać na zaniedbywanie swojego prawdziwego życia ... :roll: Ja ostatnio mam coraz mniej czasu na forum, ale staram się być cały czas na bieżąco :ok:
Ostatnio edytowano Śro sty 05, 2011 15:32 przez psiama, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro sty 05, 2011 15:27 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

Bede Ciebie nasladowac psiama... Zawsze w przelocie :-)

Dzis bylam w aptece zamowci Beta Glucan, bo zamowienie nadal nie doszlo chociaz mi pare razy przyzekali. W d.. z nimi. Przeplacilam troche, ale trundno, za to moge zaraz go odebrac. I to od dzis rano.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro sty 05, 2011 15:37 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

Nie życzę Ci Dorotko takiego zapierdu w robocie jaki ja mam :roll: . Mam otwarte cztery różne tematy (same nowe projekty), któe koordynuję lub rozkręcam i każdy z wysokim priorytetem. Wchodze na forum dopiero, gdy zrobie co do mnie tu nalezy lub czekam na odpowedzi. Moja zwloka niestety za duzo by mnie kosztowała. Ale w końcu będzie lepiej i będę zaglądać częsciej, bo nie moge bez Was żyć :1luvu: . Myślę soboe często co tam u moich ciotek i nie wyobrażam sobie, że miałabym stąd całkiem uciec :D

Po betaglukanie będzie lepiej - zobaczysz :ok:

Jakies ruchy w randkowych sprawach, coś , gdzieś ??? :D

AAAAAAA !!!! Moje spóźnione ale najszczersze urodzinkowe NAJ NAJ NAJ dla Liluni :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

psiama

Post » Śro sty 05, 2011 15:47 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

Lekcja francuza :mrgreen:

Vive la nouvelle année – Niech Żyje Nowy Rok <wiw la nuwelane>
La voiture en panne – zepsuty samochód <la włatir ą pan>
nouvel emploi – nowa praca <nuweląplła>
nouvel amant – nowy kochanek <nuwelamą>
un nouvel espoir – nowa nadzieja <ę nuwelespłar>
Obrazek

psiama

Post » Śro sty 05, 2011 15:48 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

psiama :1luvu:
Ale leniwce z nas -
nawet o nowych lekcjach nie przypominałyśmy.
To te święta :lol:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro sty 05, 2011 15:48 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

Cześć Dorotko. :1luvu:
SecretFire pisze:Mi coraz bardziej staje przed oczami, ze zycie sie nie tylko w internecie rozwija i mi sie nawet nie chce caly czas siedziec juz przed komputerem. W nastepnym tygodniu, jak znowu bede w pracy, bede na bierzaco czytac, ale teraz chce odpoczywac i robic cos innego.

Rób co uważasz za przyjemne, bo przy tym odpoczywasz, a jak się robi to czego się nie lubi to się człowiek tylko meczy.
Ja odpoczywam w nocy, uwielbiam głaskać koty na łózku u mnie, a teraz Kasiula juz z łóżka w nocy nie schodzi.
Ona mnie kofffa i tak się wzruszająco patrzy na mnie tymi swoimi pięknymi oczkami.
Ja jej nie lubię :twisted: bo jest brzydka i ją wydam :twisted: ... tak myślę. :wink:

A Ty to psiama jesteś bystra kobieta. :)
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro sty 05, 2011 15:49 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

psiama pisze:Lekcja francuza :mrgreen:

Vive la nouvelle année – Niech Żyje Nowy Rok <wiw la nuwelane>
La voiture en panne – zepsuty samochód <la włatir ą pan>
nouvel emploi – nowa praca <nuweląplła>
nouvel amant – nowy kochanek <nuwelamą>
un nouvel espoir – nowa nadzieja <ę nuwelespłar>

C'est formidable :!:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro sty 05, 2011 15:50 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

villemo5 pisze:C'est formidable :!:

Nie, nie kochana Siostro Prezes
my się tutaj uczymy z wymową i tłumaczeniem :mrgreen:

jozefina1970

Post » Śro sty 05, 2011 17:08 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

jozefina1970 pisze:
villemo5 pisze:C'est formidable :!:

Nie, nie kochana Siostro Prezes
my się tutaj uczymy z wymową i tłumaczeniem :mrgreen:

A :mrgreen: to wspaniale
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro sty 05, 2011 17:11 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

Rozumiem, że c'est formidable
znaczy:
to wspaniale :-)
A wymowa gdzie :mrgreen:

jozefina1970

Post » Śro sty 05, 2011 17:12 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

jozefina1970 pisze:Rozumiem, że c'est formidable
znaczy:
to wspaniale :-)
A wymowa gdzie :mrgreen:

se formidabl :kotek:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro sty 05, 2011 17:13 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

No, to rozumiem :mrgreen:
To jest właściwa nauka francuskiego :-)

jozefina1970

Post » Śro sty 05, 2011 17:40 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

Co za barbarzyński język. Po grzyba pisać tyle literek jak się czyta co trzecią 8O
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Śro sty 05, 2011 17:41 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-wrocilam

SecretFire pisze:Bede Ciebie nasladowac psiama... Zawsze w przelocie :-)

Tylko uważajcie Siostry, żeby miotłami o przewody wysokiego napięcia nie zahaczyć :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]