magaaaa pisze:Lu, a Kretek jak dzisiaj?
Oddał wreszcie tę tasiemkę?
nie Kochanie, nie widać tasiemki
ale apetyt mu dopisuje i czuje się lepiej
Moderator: Estraven
magaaaa pisze:Lu, a Kretek jak dzisiaj?
Oddał wreszcie tę tasiemkę?

.jagoda48 pisze:Mam pytanko dla czego w banerku Macka jest Milosz idla czego blagamy o wplaty dlug w lecznicy a wplat jest 475 zlotychy a koszty to 246.35 zl.gdzie jest 228.65 czas najwyzszy zaczac rozliczac sie cwaniaczkow jest coraz to wiecej a sponsorow mniej poczekajcie jeszcze troche to sponsorow bedzie ZERO
Przy Miloszku jest choc proba rozliczania sie przy innych calkowity brak przychodu i rozchodu tak nie powinno byc .Przychody nie sa na gebe to i rozchody nie powinne byc na gebe to wszystko musi byc udokumentowane
jagoda48 pisze: Druga sprawa koty z biegunka w tym dt zawsze jest problem a to kocieta sa trzymane w odchodach a to zjadaja tasiemki i ciagle biegunki itp i td czs najwyzszy zeby ta osoba przestala maltretowac koty i przytym dobrze sie bawic proponuje zeby sama napila sie parafiny i jeszcz dodala rycyny to moze zrozumie jak to jest chyoc nie koniecznie Nasuwa mi sie porownanie do iki6bv
Wiem ze zaraz odezwa sie obroncy nie zwierzat a tej osoby
jagoda48 pisze:asica15 jak z tego wynika zanim kogoś zaczniesz oczerniac zastanów się 15 razy
jagoda48 pisze: W tym roku naprawde postaram sie dopilnowac aby przestrzegano praw zwierzat i wszystkie znalezione lub zgloszone zwierzaki dostaly opieke a nie wybiorczo jak to sie zdaza obecnie
Serdecznie pozdrawiam wszystkich prawdziwych przyjaciol zwierzat
jania pisze:Ponawiam pytanie o SPOTKANIE OPŁATKOWE.....

jagoda48 pisze: W tym roku naprawde postaram sie dopilnowac aby przestrzegano praw zwierzat i wszystkie znalezione lub zgloszone zwierzaki dostaly opieke a nie wybiorczo jak to sie zdaza obecnie
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url] jagoda48 pisze:Mam pytanko dla czego w banerku Macka jest Milosz idla czego blagamy o wplaty dlug w lecznicy a wplat jest 475 zlotychy a koszty to 246.35 zl.gdzie jest 228.65 czas najwyzszy zaczac rozliczac sie cwaniaczkow jest coraz to wiecej a sponsorow mniej poczekajcie jeszcze troche to sponsorow bedzie ZERO
Przy Miloszku jest choc proba rozliczania sie przy innych calkowity brak przychodu i rozchodu tak nie powinno byc .Przychody nie sa na gebe to i rozchody nie powinne byc na gebe to wszystko musi byc udokumentowane
Druga sprawa koty z biegunka w tym dt zawsze jest problem a to kocieta sa trzymane w odchodach a to zjadaja tasiemki i ciagle biegunki itp i td czs najwyzszy zeby ta osoba przestala maltretowac koty i przytym dobrze sie bawic proponuje zeby sama napila sie parafiny i jeszcz dodala rycyny to moze zrozumie jak to jest chyoc nie koniecznie Nasuwa mi sie porownanie do iki6bv
W tym roku naprawde postaram sie dopilnowac aby przestrzegano praw zwierzat i wszystkie znalezione lub zgloszone zwierzaki dostaly opieke a nie wybiorczo jak to sie zdaza obecnie
jagoda48 pisze:Mam pytanko dla czego w banerku Macka jest Milosz idla czego blagamy o wplaty dlug w lecznicy a wplat jest 475 zlotychy a koszty to 246.35 zl.gdzie jest 228.65 czas najwyzszy zaczac rozliczac sie cwaniaczkow jest coraz to wiecej a sponsorow mniej poczekajcie jeszcze troche to sponsorow bedzie ZERO
Druga sprawa koty z biegunka w tym dt zawsze jest problem a to kocieta sa trzymane w odchodach a to zjadaja tasiemki i ciagle biegunki itp i td czs najwyzszy zeby ta osoba przestala maltretowac koty i przytym dobrze sie bawic proponuje zeby sama napila sie parafiny i jeszcz dodala rycyny to moze zrozumie jak to jest chyoc nie koniecznie Nasuwa mi sie porownanie do iki6bv
W tym roku naprawde postaram sie dopilnowac aby przestrzegano praw zwierzat i wszystkie znalezione lub zgloszone zwierzaki dostaly opieke a nie wybiorczo jak to sie zdaza obecnie
aga&2 pisze:Żeby było sprawiedliwie podpowiem tylko, że Jagoda 48 prowadzi DT i przez jej dom w tym roku przewinęło się 27 kotów.
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], misiulka, sebans, Szymkowa i 94 gości