Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agnieszka1565 pisze:Dzień dobry ekipo - pora wstawać, juz mamy kolejny lekko mroźny, śliski, pochmurny dzień - a to może sobie pośpijcie
trawa11 pisze:
hej Agnieszko![]()
już wstałam, zaraz będe choinkę ubierac, no![]()
dzis poraz pierwszy ,ze tak powiem wylądowała w rowie.Gośka se skróty robi z parapetu na kanape m swoim cielskiem zachaczyła o choinke. Choinka poległa, stoi już ,ale z połowa bombek
agnieszka1565 pisze:trawa11 pisze:
hej Agnieszko![]()
już wstałam, zaraz będe choinkę ubierac, no![]()
dzis poraz pierwszy ,ze tak powiem wylądowała w rowie.Gośka se skróty robi z parapetu na kanape m swoim cielskiem zachaczyła o choinke. Choinka poległa, stoi już ,ale z połowa bombek
![]()
Rewelka, u nas na szczęście koty nie, ale dzieci sprawdziły wytrzymałość bombek - ach jaka frajda![]()
Mam tez pytanie do Ciebie, jak sobie radza z poruszaniem twoje trzy łapki, bo nasza Ala co prawda tydzień po zabiegu, ale mam nadzieję, że stanie - Czy mają problemy ze wskakiwanie?
Będę wdzięczna ewentualne radyjak ułatwić jej życie
trawa11 pisze:spoko , spoko, nic Ali nie musisz ułatwiac
, zobaczysz jak sobie sama cudnie poradzi
, tylko obserwuj
![]()
Kidyś mialam piękne szklane bombki, kotow jeszcze nie mialam . Ale za to synek dostał w prezencie bębenek.Wykorzystal wtedy tylko pałeczke
, chyba nie muszę opowiadać co z nią robil
Dorota pisze:Chcialam rzec, iz myslalam, ze koniec swiata blisko, bo Trawcia wstali...![]()
Ale sa usprawiedliwieni (Trawcia znaczy) incydentem z choinka
trawa11 pisze:Dorota pisze:Chcialam rzec, iz myslalam, ze koniec swiata blisko, bo Trawcia wstali...![]()
Tylko nie mów, że choinka zmusiła mnie do wstania
agnieszka1565 pisze:trawa11 pisze:spoko , spoko, nic Ali nie musisz ułatwiac
, zobaczysz jak sobie sama cudnie poradzi
, tylko obserwuj
![]()
Kidyś mialam piękne szklane bombki, kotow jeszcze nie mialam . Ale za to synek dostał w prezencie bębenek.Wykorzystal wtedy tylko pałeczke
, chyba nie muszę opowiadać co z nią robil
rozumiem, że byłaś zachwycona- nasz Jurek jak miał 1,5 roczku chciał zobaczyć bombki jak leżą na stole i wspinał się na stół za pomocą obrusu na którym leżały te bombeczki - efekt był oczywisty - w następnym roku mielismy 3/4 nowych bombek
Dorota pisze:trawa11 pisze:Dorota pisze:Chcialam rzec, iz myslalam, ze koniec swiata blisko, bo Trawcia wstali...![]()
Tylko nie mów, że choinka zmusiła mnie do wstania
Hm...
A jak to inaczej powiedziec?
trawa11 pisze:
teraz mam tylko plastikowe bommbki![]()
A tamte to byly takie piękne, niepowtarzalne, jeszcze po teściowej.No ,ale to tak dawno było
![]()
Agnieszko , nie mogę sie doczytac ,której łapy Ala nie ma.Ala to buraska?
trawa11 pisze:
zawsze mozna powiedziec ,ze kaprys mialam i nie chciałam dłuzej leżec ,zeby sobie odlezyn nie zrobić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, pibon i 67 gości