Sylwester z Bielska Podl.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 04, 2011 8:10 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Jestem :ok: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sty 04, 2011 9:52 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Witaj ciociu Erin :1luvu:
Barba50, banerek cudo, dziękuję ślicznie :1luvu: :ryk:
Jutro gruby na ciachanko pojedzie. Dobrze, bo on nieszczęśliwy jest, bo idzie pod drzwi, gdzie koty i drapie i chce do towarzystwa, bo mu smutno samemu, a nie moge puścić, bo leją się z Niuńkiem. Niuniek też jedzie jutro i będzie spokój.
Dzisiaj Sylwester spał u mnie na plecach i nawet pod kołdrę się pchał.
Pewnie pomyslał sobie, a dobra tam, ta duża też fajna i przytulę się, a co mi tam. Jest przekochanym miziakiem. Taki głupek "malutki". Bawi się jak kociak, a jaki smieszny wtedy :1luvu: , kocham go normalnie. Jego nie da sie nie lubić, nawet z powodu smrodku.
Dziś czaił się, ale nakrzyczałam, że fe, nie wolno i nie na pryskał. Całe szczęście, że w jedno miejsce tylko pryska - na kwiatek. Ale jak wchodze do pokoju, to czuć. Nic to, to nie problem, bo wiem, że po kastracji przestanie za jakis czas. Szkoda, że wcześniej nie został wyczyszczony. Z drugiej strony dobrze, że trafił do mnie, bo już bedzie po wszystkim.
Dałam ogłoszenie, czy przypadkiem nikt go nie szuka, no i nie szuka, bo nikt nie dzwoni :cry:
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Wto sty 04, 2011 11:00 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Kochany Sylwuś-Frodek :1luvu:
Jak już będzie w towarzystwie, na pewno nie będzie mu smutno.
I znajdzie domek, nie martw się. Jest śliczny i kochany :1luvu:
Chętnie bym Sylwusia zobaczyła na żywo - i całą gromadkę.

Erin

Post » Wto sty 04, 2011 22:59 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Siem u Sylwka meldujem. Cudenko futrzane. Chociaz ma mniej czarnych plamek, ale ma buzke podobna do Figusi. :1luvu:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro sty 05, 2011 7:36 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

śpicie jeszcze? Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro sty 05, 2011 8:25 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Witaj Sylwek! :1luvu:
dziś twój wielki dzień - nic sie nie bój bez jajeczek tyż można żyć i rozrabiać:ok: :lol:

ps. Patmol, za każdym razem lece obadać nowy rysunek :wink:
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Śro sty 05, 2011 8:29 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

ina11 pisze:ps. Patmol, za każdym razem lece obadać nowy rysunek :wink:

jak to obadać? 8O

Patmol

Post » Śro sty 05, 2011 8:44 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Sylwusiu, trzymam mocno :ok:

I prosimy o trzymanie kciuków za Promysia, który też jedzie niedługo na ciachanie.

Erin

Post » Śro sty 05, 2011 8:45 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Kciuki za Sylwka :ok: :ok: :ok:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro sty 05, 2011 9:16 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Witamy, już dawno nie spimy, tylko nie zawsze do komputera jest jak usiąść. Dziś od rana młyn, bo taki jeden pies Gucio ode mnie, który żyje na wolności, bo jak zwiał z kojca, to wybrał takie zycie i ni jak nie mogę znaleźć na niego sposobu żeby wrócił. On to własnie dzis od samego wczesnego ranka przyszedł na jedzonko, ale nie sam. Przyprowadził ze sobą całą zgraję psów. Było ich chyba z 10. Wszystkie moje psy tak sie rozszalały, że pozapędzać do domu nie mogłam. Mówię Wam, jak na filmie dwie bandy psie. Jedna i druga darły sie na siebie przez siatkę, a jeden z moich dookoła pobiegł do nich na walkę. Oj było co rozganiać. Jeszcze mi sie nogi i ręce trzęsą. Na szczęście tamci na moje wiski uciekli. Bardzo mądre sa bo jak wrzeszczałam żeby przestali sie gryźć przez siatkę, to mnie nie słuchali. Musiałam dookoła po sladach Miska z porządnym kijem lecieć. Potem sprzątanko, wiecie kuwetki, potem karmienie, no i dopiero usiadłam na kawusię, którą baaaardzo kocham. A za chwilę powtórka z rozrywki z psami. Potem jak skończę z psami, to na nowo z kotami i tak dzień zaliczony. Dziś musze się wyrabiać trochę szybciej, bo trzy kastracje mamy, więc jak wrócimy, to troche trzeba będzie popilnować, posiedzieć przy nich.
Sylwuś/Frodo/Maniek, na szczęście opryskał kwiatek i ja nie umyłam, to zadowoliny więcej nie pryska. Co jakiś czas podejdzie tylko, powącha, powie miau, mryyyy, maaamma i zadowolony połozy się na jakiś czas pod tym smrodkiem. Śpi obowiązkowo, albo na poduszce nad głową, albo na szafie. Połozyłam mu tam poduszeczkę, ale kładzie się obok. Wprowadził do mojego domu trochę arystokracji, bo to prawdziwy lew salonowy. On nawet jak się bawi, to z gracją. Jest przy tym bardzo ostrożny. Próbuje mu zdjęć cyknąć, ale cosik się stało, bo jak tylko wyciągam aparat, to do mnie podchodzi i nie mogę zrobić. Poczekam, jak bedzie spał, to może sie uda.
Napisałam wyżej Maniek, bo zauwazyłam, że na Maniek reaguje. Ale do niego wcale nie pasuje, tak tylko czasem powiem. Kochany jest :1luvu:

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Post » Śro sty 05, 2011 9:20 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

pinokio_ pisze:Przyprowadził ze sobą całą zgraję psów. Było ich chyba z 10
to taki psi przywódca 8)

dzisiaj :ok: :ok: :ok: za SylwkaObrazek

Patmol

Post » Śro sty 05, 2011 9:54 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Dziękujemy za kciuki.
Patmol, jestes królową obrazków. Zazdroszcze Ci, że potrafisz i wiesz skąd je wziąć. Ten ostatni. . . .az za serce chwyta, żyć łatwiej, przynajmniej dla mnie jak widze coś takiego - piękne :1luvu:
Erin, zapraszam, jak tylko możesz, my zawsze w domu, przyjedź. Mogę nawet podac Ci jak dojechać PKSem. Tylko potem ok 7 km trzeba iść z buta, bo do mnie nie dojeżdżają. Ale jak byśmy się dogadały, wyjade po Ciebie. Możemy się umówić. Tylko wczesnie rano trzeba, bo potem ostatni autobus jest 14:16. Jest jeszcze o 16:50, ale nie ma pewności, bo bywa, że ten nie jedzie. Jak w Siemiatyczach nie ma ludzi, to nie jedzie. Tak, że pomyśl ciocia i w drogę :1luvu: :kotek: :ok:

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Post » Śro sty 05, 2011 10:01 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Czy Sylwester ma ogłoszenia?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro sty 05, 2011 10:19 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

cieszę się , że się podobają 8)
tutaj http://smajliki.ru/smilies-113.html jest tych obrazków bardzo dużo

klikasz dwa razy na wybrany obrazek
pokazują się kody
kopiujesz cały -drugi kod od dołu (przedostatni)

i wklejasz w swojego posta

i maszObrazek

Patmol

Post » Śro sty 05, 2011 10:40 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Irenko, ale miałaś jazdę :roll:
Podziwiam, że sobie poradziłaś tak szybko z tą zgrają :ok:

Dziękuję za zaproszenie, bardzo chętnie Was odwiedzę :1luvu:
Tylko powiedz mi, w którym kierunku mam jechać PKS-em, na Łapy czy Bielsk?
I w której miejscowości konkretnie trzeba wysiąźć i czy PKS jeździ w weekendy?

Erin

[poprzednia][następna]