Kajtuś-roczny, czarny miziasty kocurek. Już w domku stałym:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 30, 2010 14:20 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

Kurcze, ale się porobiło :(
Nie wiem, jakim cudem, ale czułam już duzo wcześniej, ze się kopesia rozmyśli...

strelicja

Od: Sob sty 30, 2010 21:27

Post » Czw gru 30, 2010 15:49 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

Kopesia się nie rozmyśliła, gdzie to napisane. Ale jeśli tak Kasiu podchodzisz do tej sytuacji...Twoja decyzja.
Myślę, że Kopesia sama się w tej sprawie wypowie. Nie chcę być niczyim adwokatem :?

Tylko kota żal :evil:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Czw gru 30, 2010 16:11 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

Amanda_0net pisze:Tylko kota żal :evil:

W jakim kontekście żal Ci kota?
Czy dlatego, że ma pewne niedomagania po jakimś wypadku?
Czy dlatego, że stracił szanse na domek dlatego, że te niedomagania ma?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw gru 30, 2010 16:18 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

Kasiu nie mam zamiaru dyskutować o domku który zresztą nie powiedział nic o rezygnacji z adopcji. Chciał wiedzieć po prostu więcej o niedomaganiach Kajtusia.
Zorientować się na czym polegało by w razie czego leczenie.
Zresztą co teraz nie napiszę to będzie przeciw domkowi, wiec nie napiszę już nic. W razie czego pisz na PW, nie mam zamiaru tutaj roztrząsać kwesti niedomówień.
Domek się nie wycofał, to Ty stwierdziłaś, że nie oddasz Kajtusia do domku Kopesi :?
Może zbyt pochopnie, ale jak już napisałam to Twoja decyzja :)

Życzę Dosiego Roku wszystkim odwiedzającym Kajtusia i oczywiście będę dalej śledziła jego losy i trzymała kciuki za najlepszy domek :ok:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Czw gru 30, 2010 16:22 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

Z jakiego powódu kot nie może mieć domu u kopesi bo nie rozumię powodów :?

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw gru 30, 2010 16:31 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

CatAngel pisze:Z jakiego powódu kot nie może mieć domu u kopesi bo nie rozumię powodów :?

Bp kopesia chce mieć zdrowego kota, a Kajtuś takim nie jest.
kopesia pisze:ja nie wymagam gwarancji zdrowia
i mam świadomośc że kot się starzeje i ze będę musiała do weta jeździć
ale nie chciałabym zaczynac od wizyt u weta
jestem na początku drogi tej miłości do kociaka i mam świadomośc że nieświadomie mogę mu krzywde zrobić
bo pomyślę że leży bo lubi a on bedzie leżał bo go boli
nie ukrywam tez że z poważnymi schorzeniami będę musiała do Bydgoszczy jeździć a to już koszty dlatego wolałabym zdrowego kota
SecretFire co innego jeśli masz już i kochasz zwierzaka wtedy walczysz o zdrowie i życie a co innego świadomie brac chorego tak ? nie czuję sie na siłach brac chorego bo nie mam do tego ani warunków ani czasu
Kajtek jest super i chciałabym by został naszym zwierzem ale czy ta miednica na pewno jest zdrowa?
moze sprawdźcie to
pozdrawiam
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Czw gru 30, 2010 17:12 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

kasiu nigdzie nie napisałam że rezygnuję
poprosiłam o sprawdzenie miednicy
a Ty pochopnie wyciągasz wnioski i od razu stawiasz diagnozę (patrz tytuł )
wiesz nigdy nie dyskutuję z ludźmi którzy zawsze maja rację i teraz nie będę

strelicja
[Kurcze, ale się porobiło :(
Nie wiem, jakim cudem, ale czułam już duzo wcześniej, ze się kopesia rozmyśli...

brawo ! moze wykorzystaj ten dar w jakiejś innej dziedzinie życia?

życzę wszystkim dobrego 2011 roku
a ja wierzę że czarny zdrowy kot gdzies tam na mnie czeka!

kopesia

Od: Pt lut 19, 2010 20:51

Post » Czw gru 30, 2010 19:34 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

...ech....
Kajtusiu, a ja cię kocham takim jaki jesteś!

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Czw gru 30, 2010 19:42 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

Dziewczyny-proszę!-nie unoście się! :( :( :(
Kopesia poprosiła o sprawdzenie miednicy,Ty Aniu od razu zrozumiałaś to jako odmowę wzięcia Kajtunia,a może trzeba na spokojnie?
Nie chcę tu nikogo oceniać,ani atakować-nie o to mi chodzi,mi kociny szkoda i tyle! :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw gru 30, 2010 23:24 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

kopesia pisze:kasiu nigdzie nie napisałam że rezygnuję
poprosiłam o sprawdzenie miednicy
a Ty pochopnie wyciągasz wnioski i od razu stawiasz diagnozę (patrz tytuł )
wiesz nigdy nie dyskutuję z ludźmi którzy zawsze maja rację i teraz nie będę

strelicja
[Kurcze, ale się porobiło :(

brawo ! moze wykorzystaj ten dar w jakiejś innej dziedzinie życia?

życzę wszystkim dobrego 2011 roku
a ja wierzę że czarny zdrowy kot gdzies tam na mnie czeka!

Zapewne.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro sty 05, 2011 5:20 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

Kajtuś szuka domku.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro sty 05, 2011 14:18 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

Kajtusiu-słodziaku, pokazuj się ciociom :!:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro sty 05, 2011 15:57 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

Z Kajtusiem pojadę za parę dni na doszczepienie na białaczkę, muszę, chcę czy nie.

Na prześwietlenie nie mam funduszy, a jak by i nawet je miał, to nic nie zmieni, tak jak wetka mi to wytłumaczyła.

Kajtuś gania się z moimi kotami, ale najchętniej bawi się z Franczeskiem, jednak chłopaki się lubią. :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro sty 05, 2011 18:41 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

Usciskaj Kajtulka od ciotki Secret. Franus jest kochany, to sie dobrze rozumia. :-)

A jak reszta Twojej bandy? Moja kochana Molisia?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro sty 05, 2011 19:27 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

Kajtuś uściskany :kotek: jego tylko dotknać to już mruczy, przylepa kochany. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]