Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katarzyna1207 pisze:Bubuś siedzi na kociarni, bo miał w tytule, że szuka DS ....
katarzyna1207 pisze:Kociara82 pisze:tak czulam![]()
Bubus, gratuluje
Kasia, masz racje, na tymczasowanie sie NIE NADAJESZ :D
no sooooojednego (pierwszego) tymczasa udało mi się wyadoptować .... pomijam już takie SZCZEGÓŁY, że ryczałam 2 dni przed i 3 dni po ...
, i że jeszcze w dniu w którym go zawiozłam, chciałam z powrotem po niego jechać i zabierać (jak tylko sobie przypominałam to, że się we mnie tak strasznie wtulał i obejmował łapkami za szyję - wiedział już że go oddaję ...
)...
A Bubusia po prostu nie mogę oddać, on ma taką delikatną psychikę ... i tak bardzo się już do mnie przywiązał, bałabym się kolejnej depresji, z której mógłby już nie wyjść...Zaakceptował nawet moje 3 baby, z którymi siedzi w pokoju ...
katarzyna1207 pisze: Natenprzykład Miszczunio poradził by sobie bez problemu ... gorzej byłoby z psychiką ludzi, którzy by go chcieli![]()
![]()
... (a co ... pomarzyć sobie nie można, że ktoś chciałby Szczerbatego Potffora...
) ...
kociczka39 pisze:A na uczczenie tegoż to postanowienia,hmmm,zobaczyłabym sobie Bubusia,bo go dawno nie widziałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], jozefina1970 i 14 gości