Łaciatek już w DS u Prue!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 02, 2011 17:16 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

dzielny kocurro :mrgreen: :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto sty 04, 2011 14:22 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Pozwolę sobie trochę pospamować :)

Słuchajcie, dzwoniła do mnie dziś Pani w sprawie Merlinka... jako że jego ogłoszenie nieaktualne zaproponowałam, że mogę poszukać dla niej kotka, który spełniałby wymagania, a są one następujące:

- dorosły wykastrowany (kocur lub kotka)
- miziasty, taki żeby chciał na kolanka
- musi akceptować inne koty bo Pani ma już w domu jedną kotkę i chce dla niej towarzysza lub towarzyszkę
- kicior będzie niewychodzący

wymagania co do maści są drugorzędne, ale preferowany biały, czarny lub srebrny pręgowany
macie jakieś propozycje?
na początek wstawiam Guliwera i Leosia do propozycji, ale nie wiem czy Pani będzie chciała aż tak dorosłego kotka dlatego im więcej propozycji, tym lepiej

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Wto sty 04, 2011 18:39 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Nie zabierajcie mi Łaciatka :( :( :( Ja bardzo bardzo czekam na niego :1luvu: :1luvu:
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Od: Śro lis 03, 2010 19:49

Post » Wto sty 04, 2011 19:51 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

ależ nikt nie chce zabierać Łaciatka, ani o tym myślę :)
wiadomość jest do gości na jego wątku, którzy mają kotki na tymczasie :)

Łaciatek już pakuje walizki powolutku :mrgreen:

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Wto sty 04, 2011 20:33 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

:ok: :ok:

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Wto sty 04, 2011 20:49 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

U nas cięzko -__-'
Na szczęście już Teściu załatwia nam elektryka żeby zrobił ta skrzynkę z korkami w przedpokoju bo z niej kable wyłażą.A jutro już przychodzi pan robić gładź na przedpokoju :) Jak już bedą schowane kable i drzwi będą to Łaciusia porywam :1luvu: :1luvu: :1luvu: Razem z Zołzikiem :P
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Wto sty 04, 2011 21:01 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

A Timonka?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Wto sty 04, 2011 21:03 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

No ba ! Timoncia tez :) To wątek Łaciatka więc mówię o nim :) Timoneczek kochany , :1luvu: :1luvu: ma już miejsce u nas od dawna :1luvu:
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Wto sty 04, 2011 21:54 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

viewtopic.php?f=1&t=122348&p=6891928&e=6891928

Proszę , zajrzyjcie na ten wątek. Czy ktoś z Wrocławia mógłby pomóc?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Śro sty 05, 2011 8:16 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Prue Łaciatek już czeka, przebiera nóżkami, chociaż jest troszkę obrażony, że nie zapytałyśmy go o zdanie ;)
A tak na serio... ten kot to jest taki miziak, że na kilku by starczyło! Wczoraj poszłam do mamy zanieść karmę - mamy nie było - więc Łaciatek czynił honory gospodarza domu. Kazał się wymiziać, wytulić, tylko herbaty mi świnia nie zrobił ;) Przylepa z niego straszna - mógłby 24/dobę siedzieć z Ludziem i się miziać :) Kochany jest naprawdę!

Prue na kiedy przewidujesz koniec walki z remontem?

Molly! Mam prośbę, bo ja mam Twój transporter - nie miałabyś nic przeciwko, żeby został u mnie do czasu przewozu Łaciatka do Prue? Bo wiesz, że mój trochę mały jest;) Zaraz jak odwiozę Łaciatka to bym Ci go podrzuciła. Może tak być?

Dziweczyny troszkę offtop... potrzebuję namiary na dobrego kociego kardiologa we wrocławiu!! Moja kotka jest bardzo chora, miała robione ekg i usg jamy brzusznej oraz badanie krwi i z tego co mi wet powiedział, to ma kilka różnych schorzeń (wg weta serce, wątroba, trzustka i nadnercza) - aż mi się wierzyć nie chce i chciałabym to skonsultować z kimś sprawdzonym!! Proszę o pomoc.
USG wykazało płyn w okolicach wątroby, a ekg prawdopodobnie bradykardię lub bloki serca.

Jestem załamana :( Kotka ma niewiele ponad rok i już wystarczająco dużo przeszła :(
...to tylko moje zdanie...

Zołzik

Od: Pon paź 11, 2010 11:53

Post » Śro sty 05, 2011 17:42 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Ojejciu współczuję Ci :( Niestety na kocich lekarzach sie nie znam,tym bardziej na tych specjalistach.A co do transporterka to ja mam swój moge Ci go dać jak przyjedziesz do nas obadać mieszkanie i nasz stan umysłowy:P A potem możesz w niego Łaciatka zapakować.A remont to nie wiem :( Na pewno w styczniu.Może być szybko a może byc i trochę wolniej :/ Poganiam ich jak mogę,dzis już przymusiłam jak najszybsze załatwienie elektryka.Właśnie przed chwilą "teść" miał dzwonic po niego.A panele z tego co słyszałam to można położyć w 1-2 dni,drzwi wstawiają w jedno popołudnie(firma ma już zapłacone a drzwi już stoją).W piątek będzie robiona gładź na przedpokoju no i ta elektryka.Eh głupio mi się tak tłumaczyć,mam nadzieję że pójdzie to sprawnie i już za niedługo będę mogła doświadczyć w końcu tego miziania o którym tak zawsze marzyłam :)
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Śro sty 05, 2011 18:17 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Zołzik pisze:Molly! Mam prośbę, bo ja mam Twój transporter - nie miałabyś nic przeciwko, żeby został u mnie do czasu przewozu Łaciatka do Prue? Bo wiesz, że mój trochę mały jest;) Zaraz jak odwiozę Łaciatka to bym Ci go podrzuciła. Może tak być?[/size]

pewnie, że możesz :ok:

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Czw sty 06, 2011 14:41 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Prue, a duży masz ten transporter? Bo wiesz w moim normalnie mieszczą się moje dwa koty, a Łaciatek się nie zmieścił ;)

Już się nie mogę doczekać, aż się poznamy!

Zołzik

Post » Czw sty 06, 2011 16:50 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Acha O_O o kurcze, no wydaje mi sie duży ...wydawał mi się duży O.o Też bym powiedziała że dwa średnie kotki tam wejdą,kupiłam go dla Freciaków,miałam dwóch samców fretki i samce są dosyć duże ,jak właśnie takie 7-8 miesieczne koty wagowo chyba, czasem i do 4kg dochodzą,no i te 2 frety moje tam miały luz we dwójkę O.o Co Ty mi chcesz konia upchnać? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A tak na serio to sie bardzo cieszę ! Więcej do tulenia :mrgreen:
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Sob sty 08, 2011 20:18 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

A tam zaraz konia. Chociaż jakbyś konia chciała, to też da się coś załatwić ;)

A tak na serio... Transporter Molly jest naprawdę duży. Ja mój kupiłam na moją kotkę i teraz jeszcze z nią jeździ jej kociak 4-miesięczny. Ale Łaciatek by nie wszedł za cholerę do tego transportera ;) To kawał kota jest :)))

Zołzik

[poprzednia][następna]