Kociara82 pisze:paczlorki heheheale fajne okreslenie
No a jak!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:kropkaXL pisze:Bożenko-masz cudny banerek!![]()
![]()
wlasnie to samo chcialam napisac
bubor pisze:kalair pisze:Kociara82 pisze:oj, nie badz rasista! WSZYSTKIE koty BEZ WYJATKU na swoj sposob sa przepiekne, kazdy kot ma w sobie cos pieknego i niepowtarzalnego, niezaleznie od rasy i umaszczenia.
Hy hy.. Olcia, spoko, tu Kretki, halo!![]()
Wszystkie, pewnie, żartujemy, bo tu Kretki są!
Dokładnie , Kretki - najpiękniejsze z kocich pannic
Kociara82 pisze:wiem, ja przeciez tez mowie z przymruzeniem okaNiewatpliwie najpiekniejsze w kretkach jest to, ze ciezko znalezc druga identyczna, moga byc do siebie bardzo, bardzo podobne umaszczeniem, ale jednak... kazda jest bardziej niepowtarzalna niz np.burasy czy pingwinki, krowki... Bez watpienia ta cecha czyni je szczegolnie pieknymi
OKI pisze:E tam, burasy też każdy innyNie znam dwóch takich samych
kalair pisze:OKI pisze:E tam, burasy też każdy innyNie znam dwóch takich samych
Noż wlazła ze swoją ideologią!![]()
![]()
Nie, no pewnie, ale jednak sama wiesz!![]()
Buzi dla Taciuni!
bubor pisze:Kociara82 pisze:wiem, ja przeciez tez mowie z przymruzeniem okaNiewatpliwie najpiekniejsze w kretkach jest to, ze ciezko znalezc druga identyczna, moga byc do siebie bardzo, bardzo podobne umaszczeniem, ale jednak... kazda jest bardziej niepowtarzalna niz np.burasy czy pingwinki, krowki... Bez watpienia ta cecha czyni je szczegolnie pieknymi
Pięknie to ujęłaś ......![]()
![]()
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:E tam, burasy też każdy innyNie znam dwóch takich samych
Noż wlazła ze swoją ideologią!![]()
![]()
Buzi dla Taciuni!
Taciunia też jest bura![]()
gdzieniegdzie![]()
bo nie ma dwóch takich samych burych
Kociara82 pisze:tylko ze np burasy sa bardziej podobne jeden do drugiego, tymczasem u szylek i tri takie podobienstwo, spore podobienstwo jest mniej spotykane
Kociara82 pisze:tylko ze np burasy sa bardziej podobne jeden do drugiego, tymczasem u szylek i tri takie podobienstwo, spore podobienstwo jest mniej spotykane
bubor pisze:Kociara82 pisze:tylko ze np burasy sa bardziej podobne jeden do drugiego, tymczasem u szylek i tri takie podobienstwo, spore podobienstwo jest mniej spotykane
I za to je najbardziej kochamy![]()
kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:Noż wlazła ze swoją ideologią!![]()
![]()
Buzi dla Taciuni!
Taciunia też jest bura![]()
gdzieniegdzie![]()
bo nie ma dwóch takich samych burych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka i 41 gości