Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia_5000 pisze:Polanka pisze:Super, ze adopcje troszke ruszyly. Tzn., ze niedlugo bedzie mozna lapac i sterylizowac nastepne?
Jeśli Veto będzie miał swój DS i jeszcze z dwa kotki znalazłyby przynajmniej DT, to mogłybyśmy łapać następne.
Obecnie w piwniczce są:
1) Drago
2) Veto
3) Vilma - potrzebuje DT. Daje się głaskać, ale jak się już Ją złapie. Nie wyrywa się wtedy jakoś gwałtownie. Kilka razy udało mi się Ją rozbawić tak, że przewróciła się na plecy i bawiła się moją ręką. Ale to wymaga czasu i więcej obecności człowieka, czego w piwniczce nie ma za dużo.
4) Pan Kropeczka
5) Pan Poważna Minka - bardzo potrzebuje DT, bo teraz nawet ciężko go pogłaskać. Mi udaje się tylko wtedy, gdy je, albo gdy siedzi w budce i zastawię Mu wyjście.
Raczej woli być w przeciwległym kącie pomieszczenia niż człowiek (no chyba, że czeka na jedzonko, to wtedy pcha się blisko)
6) Czarna Kotka (przez mnie nazywaną Milo - wg mnie nie można już Jej wypuścić. Za długo musiała być leczona (zapalenie płuc) i za bardzo zrobiła się miziasta. Na początku próbuje syczeć, ale jak już zacznie się Ją głaskać, to mruczy jak traktor. Daje się też brać na ręce, wykazuje zainteresowanie piłeczką, wychodzi z transporterka, gdy zaczynam Ją głaskać - przedtem to była totalna panika, próbowała wbić się w najdalszy kąt.
itaka pisze:No chce wam powiedzieć że koty z dworca zaczynają się oswajać, w szczególności jeden czarny. To dobrze i źle![]()
itaka pisze:Marta czy któreś z kociaków są zaszczepione
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 76 gości