Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Catnaperka pisze:aha i przytoczyłam jeszcze sprawę kota zabitego o chodnik i umorzeniu pomimo świadka i zdjęć z miejsca zbrodni.
futrzasta77 pisze:Dzwoniłam dziś do KTOZ'u i rzeczywiście do czasu wydania wyroku - a może to trwać nawet rok - zwierzętom zostaną zapewnione domu tymczasowe. Najmniej chętnych jest na psy więc ja się zgłosiłam jako tymczaska właśnie dla psa, a konkretnie suczki bo takowa jest:D Mam nadzieję, że się uda, trzymajcie kciuki, proszę!
futrzasta77 pisze:Dzwoniłam dziś do KTOZ'u i rzeczywiście do czasu wydania wyroku - a może to trwać nawet rok - zwierzętom zostaną zapewnione domu tymczasowe. Najmniej chętnych jest na psy więc ja się zgłosiłam jako tymczaska właśnie dla psa, a konkretnie suczki bo takowa jest:D Mam nadzieję, że się uda, trzymajcie kciuki, proszę!
mrr pisze:futrzasta77 pisze:Dzwoniłam dziś do KTOZ'u i rzeczywiście do czasu wydania wyroku - a może to trwać nawet rok - zwierzętom zostaną zapewnione domu tymczasowe. Najmniej chętnych jest na psy więc ja się zgłosiłam jako tymczaska właśnie dla psa, a konkretnie suczki bo takowa jest:D Mam nadzieję, że się uda, trzymajcie kciuki, proszę!
Nawet rok?! Strasznie długo.
Dobrze by było, gdyby te DT mogły stać się DS.
Trzymam kciuki.
futrzasta77 pisze:mrr pisze:futrzasta77 pisze:Dzwoniłam dziś do KTOZ'u i rzeczywiście do czasu wydania wyroku - a może to trwać nawet rok - zwierzętom zostaną zapewnione domu tymczasowe. Najmniej chętnych jest na psy więc ja się zgłosiłam jako tymczaska właśnie dla psa, a konkretnie suczki bo takowa jest:D Mam nadzieję, że się uda, trzymajcie kciuki, proszę!
Nawet rok?! Strasznie długo.
Dobrze by było, gdyby te DT mogły stać się DS.
Trzymam kciuki.
Ten rok to tak w teorii, ze względu na duże nagłośnienie sprawy raczej ten okres będzie krótszy.
Oczywiście podpisując umowę trzeba się zgodzić na wydanie zwierzęcia w sytuacji gdyby sąd to nakazałale to chyba mało prawdopodobne...mam nadzieję
Catnaperka pisze:albo, że uciekł... Będziemy murem bronić!
Gibutkowa pisze:Catnaperka pisze:albo, że uciekł... Będziemy murem bronić!
najpierw ukradli, a tym co ukradli potem uciekł
a w ogóle to przylecieli kosmici i porwali
Catnaperka pisze:Reszta jest w KTOZ. U jednego podejrzewają białaczkę, wszystkie mają powybijane ząbki i ogólnie są w złym stanie psych i fiz. Wydaje mi się, że w TOZie czekają na domki i pójdą do nich po podleczeniu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, quantumix i 148 gości