gdzie zostawić kotkę na czas nieobecności (Warszawa)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 04, 2011 10:36 gdzie zostawić kotkę na czas nieobecności (Warszawa)

Witam.
Czy ktoś moze poleciec jakiś hotelik dla kotki, opiekuna, albo może ktoś jest jest chętny wymienić się pomocą( pomoże mi z moją |Kitą, jak mnienie bedzie, a ja chcętnie pomogę Ci z Twoim kotem podczas Twojej nieobecności).
Od sierpnia przeprowadziłam się do Warszawy i nie mam tu znajomych u których mogłabym zostawić kotkę. 8-16 stycznia wyjeżdzam na narty i nie mam z kim zostawic moją Kitę. Jest zwykłym burym w paski dachowcem, bardzo kocham. Może nie jest wielkim pieszczochem, ale lubi obecność ludzi i zabawę.
Pozdrawiam
Olga. 790-898-595

olga31183

Od: Wto sty 04, 2011 10:13

Post » Wto sty 04, 2011 10:57 Re: gdzie zostawić kotkę na czas nieobecności (Warszawa)

napisz w jakiej dzielnicy mieszkasz, bedzie latwiej
dla kota byloby lepiej zeby ktos do niego przychodzil, wystarczy raz dziennie
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Wto sty 04, 2011 11:15 Re: gdzie zostawić kotkę na czas nieobecności (Warszawa)

Na Ursynowie jest hotel dla kotów, nad lecznicą weterynaryjną.
http://www.hoteldlakotow.pl/hotel/o_nas
Ale chyba faktycznie dobrym rozwiązaniem byłoby zostawić kotkę w jej otoczeniu i znaleźć pomoc dochodzącą.
Znajomi korzystali z pomocy osób z SOS Kot i Pies http://soskotipies.pl/nieobecnosc.php - co prawda opiekowano się psem, ale są bardzo zadowoleni.

Pytanie już padło, ale powtórzę ... gdzie mieszkasz? Wtedy będzie łatwiej pomyśleć o dochodzącej pomocy :)

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Wto sty 04, 2011 12:11 Re: gdzie zostawić kotkę na czas nieobecności (Warszawa)

Olga!
Tak jak Dziewczyny wypowiadające się przede mną, proponuję , zeby Kicia została w domu, u siebie będzie jej lepiej - dochodząca opieka raz dziennie to świetny pomysł. Ja zawsze tak robię jak wyjezdzam i zawsze sie sprawdza :D Pozdrawiam i mam nadzieję, ze znajdziesz dobrego opiekuna :D

Rudynorek

Od: Pt lis 21, 2008 12:12