Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magdalena pisze:konto to samo
a ja zawsze mówiłam, że solidne adopcje na odległość, to najlepszy sposób na doraźną pomoc.
Przecież kiedyś Cichy Kąt nieźle sobie radził dzięki takiemu rozwiązaniu (nie tylko dzieki temu, ale to była duża pomoc).
Może jakby ktoś z aparatem był u Joli, zrobił foty - domowym i tym co sie uda na zewnątrz, nowy wątek, lista na 1 stronie.
Funcio już "zaklepany"Ja staram się co miesiąc na Funcia wysyłac, tzn zawsze wysyłam, tylko nie zawsze wystarczająco jak dla mnie, ale minimum 30 zł.
bubor pisze:Witajcie nocną już porą , mam kilka fotek Joli podopiecznych niemniej myślę że wobec zaistniałej sytuacji najlepiej byłoby założyć na tą okoliczność stosowny nowy wątek
Iweta pisze:bubor pisze:Witajcie nocną już porą , mam kilka fotek Joli podopiecznych niemniej myślę że wobec zaistniałej sytuacji najlepiej byłoby założyć na tą okoliczność stosowny nowy wątek
Nowy watek załozy Jola, ale to jeszcze chwilke potrwa. Więc albo na razie piszemy tutaj, albo załozymy nowy "na chwilę" dopóki nie bedzie właściwiego watku załozonego przez Jole.
bubor pisze:Iweta pisze:bubor pisze:Witajcie nocną już porą , mam kilka fotek Joli podopiecznych niemniej myślę że wobec zaistniałej sytuacji najlepiej byłoby założyć na tą okoliczność stosowny nowy wątek
Nowy watek załozy Jola, ale to jeszcze chwilke potrwa. Więc albo na razie piszemy tutaj, albo załozymy nowy "na chwilę" dopóki nie bedzie właściwiego watku załozonego przez Jole.
Może jednak nowy byłby bardziej właściwy , dobrze mieć bieżący wpływ chociażby na tytuł wątku modyfikując go w zalezności od potrzeb![]()
bubor pisze:Ojj , niejednokrotnie nie ma mnie w domu po wiele godzin więc nie wiem czy byłbym dobrym " operatorem " wątku
Iweta pisze:bubor pisze:Ojj , niejednokrotnie nie ma mnie w domu po wiele godzin więc nie wiem czy byłbym dobrym " operatorem " wątku
No dobra to ja założę ale juz jutro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot], squid i 163 gości