Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:A Kminek, Sezam, Majeranek i Tymianek - dotarli?
queen_ink pisze:Tosza pisze:Dlaczego ta pani chce tak małego kota do statecznej kotki? Prawdopodobnie rezydentka będzie permanentnie wkurzona, bo maluch będzie zaczepiał w celach zabawowych. Może trzeba jej to uświadomić
No właśnie, może któraś z seniorek byłaby bardziej odpowiednia.
Mam dylemat w sprawie Katki - co pierwsze - szczepienie czy sterylka? Szczepiona mogłaby być po weekendzie, bo tyle wetki kazały odczekać. W sumie bez jednego czy drugiego nie można jej wypuścić do cat roomu. Tymczasu dla niej na razie nie mam
Tweety pisze:queen_ink pisze:Tosza pisze:Dlaczego ta pani chce tak małego kota do statecznej kotki? Prawdopodobnie rezydentka będzie permanentnie wkurzona, bo maluch będzie zaczepiał w celach zabawowych. Może trzeba jej to uświadomić
Mam dylemat w sprawie Katki - co pierwsze - szczepienie czy sterylka? Szczepiona mogłaby być po weekendzie, bo tyle wetki kazały odczekać. W sumie bez jednego czy drugiego nie można jej wypuścić do cat roomu. Tymczasu dla niej na razie nie mam
ale ona jest po surowicy więc nie można jej jeszcze szczepić.
BarbAnno, dopiero dotarłam do kompa
queen_ink pisze:Tweety pisze:queen_ink pisze:
A faktycznie. A ile po surowicy musi odczekać?
Tweety pisze:3 tygodnie od podania można szczepić, dostały 27.12, po mojemu możesz ciąć po rujce
queen_ink pisze:Tweety pisze:3 tygodnie od podania można szczepić, dostały 27.12, po mojemu możesz ciąć po rujce
Sama mogę? Nożyczkami?
lutra pisze:A Kminek, Sezam, Majeranek i Tymianek - dotarli?
BarbAnn pisze:lutra pisze:A Kminek, Sezam, Majeranek i Tymianek - dotarli?
do mnie tak ale ja nei wiem ktory jest ktory wiec...
dobranoc
Tweety pisze:ciach
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot] i 406 gości