Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel już jest :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 03, 2011 19:32 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-Natka Pietruszki-Odrost

Zdjęcia Nataniela z wystawy w Łodzi (14.11.2010) - bo kocurek jest już po debiucie wystawowym 8)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Z Moniką (Najmysia) :)
Obrazek

Z Ewą (Szura) :)
Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon sty 03, 2011 20:23 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

Obrazek To tatuś Natana, Mimi
Obrazek mama Ginger

Mamusia z mocikiem "N"
Obrazek
Obrazek

Tak wygladał jak oczka otworzył
Obrazek
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pon sty 03, 2011 20:45 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

o jaaaaaa
padłam z wrażenia
Jakie przepiękniaste cudo
:1luvu: Nataniel

satyr, to nie było Twoje zdjęcie w pracy, tylko moje z robienia porządków :mrgreen:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pon sty 03, 2011 20:51 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

Cuuuudo. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zakochałam się.

Moim największym marzeniem jest cały biały kot/ kotka. Takie na mojej drodze jakoś się nie pojawiają.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon sty 03, 2011 20:54 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon sty 03, 2011 20:56 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

Petka-P1 pisze:
Moim największym marzeniem jest cały biały kot/ kotka. Takie na mojej drodze jakoś się nie pojawiają.

No właśnie zaczęło się od białej kotki....Biała kotka syberyjska, mnie tez się marzy biały kot, sprawdziliśmy hodowlę, która taką kotkę miała - nie spodobała nam się (hodowla). A że od Ewy i Moniki i tak planowaliśmy kociaka, to troszkę się sprawa przyspieszyła i będzie u nas Nataniel.

WarKotka

Post » Pon sty 03, 2011 21:00 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

kiche_wilczyca pisze:
Petka-P1 pisze:

No właśnie zaczęło się od białej kotki....Biała kotka syberyjska, mnie tez się marzy biały kot, sprawdziliśmy hodowlę, która taką kotkę miała - nie spodobała nam się (hodowla). A że od Ewy i Moniki i tak planowaliśmy kociaka, to troszkę się sprawa przyspieszyła i będzie u nas Nataniel.

To z hodowlami też coś może być nie tak? Nie jestem w temacie, wydawało mi się, że powinno być cacy.
Co innego pseudohodowle.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon sty 03, 2011 21:07 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

Ja pierdziu, tak tu wesoło było o a ja nic nie wiedziałam, żadne powiadomienia mi nie przyszły, a cały czas miałam w sklepie net włączony :evil:

Marta do konowała po antybiotyk, z kotem to byś galopem leciała a ze sobą to co? - jak mnie zarazisz to przeżyję, ale jak potem ja zarażę mojego Jacka to on będzie umierający i nie da się z nim wytrzymać, będę musiała go udusić poduszką albo się obwiesić, bo po raz kolejny tego nie zniosę.

Krzysiek - możesz ćwierkać jako leniwiec, tylko masz ćwierkać jak wróbel i bez gadania, możesz nawet wisieć na jednej ręce podczas ćwierkania, jeżeli masz taka potrzebę i Ci to świergoty ułatwi.

A Ty Marta jak dostaniesz L4 to jak raz będziesz miała jako macierzyńskie dla Natki.

I z innej beki - Mimi teraz lepiej wygląda niż na tych fotkach, bardziej się ofutrzył, zresztą Ginger też. Tylko Mimisiowi ogon cienki został, ale niestety te z nabiałem tak mają.

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Pon sty 03, 2011 21:11 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

Moniś, jestem po kuracji grzańscem, wg Krzyśka, to działa - zobaczymy. Ale ładowanie w siebie leków zaczyna przynosić skutek - mniej chrypię, o wiele mniej kaszlę, z nosa już się nie leje (co najwyżej jak z zepsutego kranu, ale wcześniej to była Niagara). Poza tym w drugiej połowie stycznia biorę urlop to spokojnie macierzyński będzie :mrgreen:

WarKotka

Post » Pon sty 03, 2011 21:19 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

Grzaniec pomaga tylko podczas spożywania onego, a potem masz to samo.

najmysia

Post » Pon sty 03, 2011 21:26 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

Pomaga i to znacząco, a jak co zawsze można się wspomagać kolejnymi :mrgreen:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pon sty 03, 2011 21:27 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

a potem jesteś dalej chory i żeby było milej dodatkowo masz kaca :mrgreen:

najmysia

Post » Pon sty 03, 2011 21:28 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

Ja po grzańcu nigdy nie miałem kaca :mrgreen: Może dlatago żę nigdy drugiego nie wypiłem, grzane piwo bleeeeeeeeeeeeeee
Obrazek

Satyr77

Post » Pon sty 03, 2011 21:29 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

Ja myślałam że o grzanym winie mowa :mrgreen:

najmysia

Post » Pon sty 03, 2011 21:34 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

Nie to akurat mogę pić, szczególnie z wina marki Bieszczady z goździkami, bo cynamon wyszedł :mrgreen: Jako lekarstwo to grzane piwo z miodem i sokiem malinowym
Obrazek

Satyr77

[poprzednia][następna]