Bardzo mocno trzymam za Was kciuki dziewczyny, żeby udało się ukarać oprawcę.
Po prostu brak słów
albo jedynie te najgorsze się cisną...
Że też takich ziemia nosi i że mogą sobie patrzeć w twarz w lustrze ( o ile mogą, ale pewnie tak...)
Pozdrawiam

Moderator: Estraven

kobietka pisze:suuuper, ze jest na facebooku, dzieki za link, zaraz przekaze go dalej , papa ps. moglybyscie link do Waszego forum umiescic tez w pozycji "wiecej informacji" , nie trzeba go bedzie kopiowac i wklejac tylko kliknac i przekierowanie od razu na Wasze forum, i zdjecie jakiegos kotka bo zdjecie i tytul przykuwa uwage .
niki2117 pisze:Już dodałam link w opisie
Także będzie przekierowywało automatycznie.
Co do wątku to cały czas śledzę i również czekam na dalsze informacje.
.Kalinuwka pisze:No i ja próbuję uzbroić się w cierpliwość. Jest ciężko, chciałabym już wszystko wiedzieć, co i jak w tej prokuraturze.
Póki co czekamy na info od p. Wypycha. Na reakcję prokuratury na jego pismo i na możliwość zajrzenia w akta.
Carmen201 pisze:Kalinuwka pisze:No i ja próbuję uzbroić się w cierpliwość. Jest ciężko, chciałabym już wszystko wiedzieć, co i jak w tej prokuraturze.
Póki co czekamy na info od p. Wypycha. Na reakcję prokuratury na jego pismo i na możliwość zajrzenia w akta.
pełnomocnictwo w rączce masz?
axeld pisze:Już w tej sprawie działamy i co widac po artykule nie odpuścimy

Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, Baidu [Spider], Google [Bot], puszatek i 133 gości