Lepek vel Ramzes-nie mam oczu ,mam padaczke, jestem u siebie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 23, 2009 19:14 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

a to nowe zdjęcia Lepusia :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

jeśli jakieś zdjęcie zdublowałam to przepraszam :1luvu:
pochwalę się przy okazji Lepek jest moim wirtualnym kotem :kotek: :catmilk:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro gru 23, 2009 19:24 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

Zdjecie1-Lepus z Kornelia(bez nózki)mietola sie z moim synkiem Beniaminem-Mam nadzieje,ze w przyszłosci Benio bedzie kochał zwierzeta jak mamusia :D
Zdjecie 3-Lepus gania z Antoniem(uratowanym spod igły "doktora zastrzyk")i własnie oni dwaj najbardziej teraz rozrabiaja w domku :mrgreen:
Wszystkim śledzącym wątek-życzę spokoju i miłości...w tym okresie,a także wielu ciepłych kącików dla czworonożnych futerek :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro gru 23, 2009 23:31 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

Lepek nawet w najśmielszych marzeniach nie wyobrażał sobie, że tak będą wyglądały jego tegoroczne Święta:-)
Kocia Mama całej rodzinie Lepka:-) życzy spokojnych i zdrowych Świąt!!!
dla Lepusia wirtualne głaski;-)
Obrazek

KM-Lodz

Od: Sob paź 24, 2009 21:31

Post » Śro gru 23, 2009 23:32 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

KM-Lodz pisze:Lepek nawet w najśmielszych marzeniach nie wyobrażał sobie, że tak będą wyglądały jego tegoroczne Święta:-)
Kocia Mama całej rodzinie Lepka:-) życzy spokojnych i zdrowych Świąt!!!
dla Lepusia wirtualne głaski;-)

dziekujemy za głaski-Lepek z Antoniem i Peja siedza w "kozie',bo juz załatwili naszą choinke... :mrgreen:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw gru 24, 2009 1:02 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

Wiesz Bozia, ja wciąż nie mogę uwierzyć że te połamaski-gilaski i inne tak u Ciebie pięknieją...
Bandziorasa w życiu bym nie poznała, gdybyś go nie opisała..Lepka też!

Szczęśliwych Świąt i Pięknego Nowego Roku! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Czw gru 24, 2009 1:14 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

Rakea pisze:Wiesz Bozia, ja wciąż nie mogę uwierzyć że te połamaski-gilaski i inne tak u Ciebie pięknieją...
Bandziorasa w życiu bym nie poznała, gdybyś go nie opisała..Lepka też!

Szczęśliwych Świąt i Pięknego Nowego Roku! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ty tak mnie nie zachwalaj, bo tam u Ciebie sliczne 2 dziewczynki do 'zakoconego'domku sa w dwupaku :mrgreen: nie kuś...Kajusia niestety odeszła...wczoraj,wiec wcale w zyciu "rózowo'nie jest mimo serca, leczenia i checi...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw gru 24, 2009 1:42 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

BOZENAZWISNIEWA pisze:Ty tak mnie nie zachwalaj, bo tam u Ciebie sliczne 2 dziewczynki do 'zakoconego'domku sa w dwupaku :mrgreen: nie kuś...Kajusia niestety odeszła...wczoraj,wiec wcale w zyciu "rózowo'nie jest mimo serca, leczenia i checi...

Słodkie te panienki Solis u mnie no!!! Nie muszę kusić - jak będziesz chciała to weźmiesz :mrgreen:
A ode mnie to dostałabyś i moje osobiste kociachy (nie wiem czy to akurat fajne, bo 1 paskudną sikawkę mam :twisted: :twisted: :twisted: )
No wiem, że nie jest różowo ale Kajusia była chore (a łezka się zbiera za każdego utraconego :cry:) - Ty pomagałaś ile mogłaś. Kropka!
No bo się tu rozkleimy a tam zaraz twoja gromadka czeka na paszę z rana :ryk: :ryk: :ryk:

Buźka Boźka! :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Czw gru 24, 2009 11:54 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

tak a propos załatwiania choinki :1luvu:
zapraszam :
viewtopic.php?f=1&t=105327

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Czw gru 24, 2009 21:53 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

Obrazek
Obrazek

KM-Lodz

Post » Nie gru 27, 2009 0:28 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

Obrazek

Lepek, Kornelia i Baska...może coś lepszego zdemolujemy?niech choinka postoi?
Nieważne kim jesteś. Ważne jak chcesz pomóc.

Cajus JB

Od: Śro wrz 23, 2009 2:51

Post » Nie gru 27, 2009 14:16 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

jaka piękna szopka wigilijna:-))
Obrazek

KM-Lodz

Post » Nie gru 27, 2009 14:39 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

szopke odstawiaja ciągle :mrgreen: ,ale była i szopka z siankiem...po kiku minutach zamiast Rodziny Jezusa, lezał tam Peja i nie dało sie go stamtad wykurzyć...Nadal sie kładą w tej szopce :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon sty 04, 2010 18:49 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

Nasz dzielny wojownik jest bardzo waleczny i swoja rodzinke broni przed intruzami :P W sobote spróbujemy nagrac Filmik z napadu Lepka na maszynke do strzyzenia włosów...widok pozostaje w głowach na zawsze...Normalnie pecnac ze smiechu mozna...Lepek nie jest sam...na ratunek zlatuja sie nasze koty waleczne ... :D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon sty 04, 2010 23:47 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

dawaj Bozia ten film.
już na sam opis obśmiałam się do lez..

A już wyobrażenie Peji zamiast Świętej Rodzinki...
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Pon sty 03, 2011 19:43 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

Skoro wątek otwarty to się po roku odzywamy.
Lepuś ma się w miarę dobrze,choć miał już 4 ataki padaczkowe.Na razie nie dostaje leków, bo podejrzewamy,ze po prostu stuka się ganiając jak zbójnik po domu.Jest wspaniałym kotkiem, kochanym miziakiem.Brak oczu jest prawie nie widoczny.Z kociastymi żyje w przykładnej zgodzie, harmoni.Razem śpią i razem rozrabiają.Poproszę tu koleżankę o wstawienie kilku zdjęć.Stał się bardziej puchaty, ma apetyt,przytył troszkę.W ogóle to kawał kota.
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]