Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 03, 2011 19:09 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Czy mnie się zdaje, czy na tobie Shira ciąży jakaś klątwa z tymi Zuzkami :roll: :lol: Moja córa też Zuza, za Rudisiem płakała (jak zresztą za każdym naszym tymczasem, ona ma oczy w mokrym miejscu :roll: po mnie... :oops: )
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon sty 03, 2011 19:15 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

pomponmama pisze:Czy mnie się zdaje, czy na tobie Shira ciąży jakaś klątwa z tymi Zuzkami :roll: :lol: Moja córa też Zuza, za Rudisiem płakała (jak zresztą za każdym naszym tymczasem, ona ma oczy w mokrym miejscu :roll: po mnie... :oops: )

Toteż ja WCALE nie twierdzę, że my ryczeć nie będziemy. Będziemy......
Ustalone jednak zostało na wstępie "jesli Owca znajdzie taki dom jaki chcemy to pojedzie"
No i jedzie.

Generalnie tak mamy - tymczasa nie wydamy do czasu uzyskania pewności, ze idzie tak jak powinien. Dlatego Gerard nadal siedzi.......a telefonów w jego sprawie to było ho ho hoo ( jak mawia Mikołaj )
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon sty 03, 2011 19:21 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Przyznam ci się w sekrecie, że na dworcu, jak przekazywałam kota Shirze, to wyłam jak potępieniec, a Shira widząc moją minę w obawie, że się rozmyślę capnęła transporter i zwiała do pociągu :lol: Ale teraz wiem, że to był najlepszy dom, jaki znalazłam dla moich tymczasów. Choć się bałam, bo to tak daleko, to... to była słuszna decyzja :ok: choć niełatwa... Ty też będziesz zadowolona - zobaczysz :mrgreen: A kicia trafiła doskonale, już ją tam pewnie pańcio ucywilizuje - przewiduję, że tydzień, góra dwa po jej wylądowaniu, będziemy czytać łzawe posty Shiry, ze kicia owszem, wchodzi na kolana, ale Stasiowi :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon sty 03, 2011 19:23 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

pomponmama pisze:Przyznam ci się w sekrecie, że na dworcu, jak przekazywałam kota Shirze, to wyłam jak potępieniec, a Shira widząc moją minę w obawie, że się rozmyślę capnęła transporter i zwiała do pociągu :lol: Ale teraz wiem, że to był najlepszy dom, jaki znalazłam dla moich tymczasów. Choć się bałam, bo to tak daleko, to... to była słuszna decyzja :ok: choć niełatwa... Ty też będziesz zadowolona - zobaczysz :mrgreen: A kicia trafiła doskonale, już ją tam pewnie pańcio ucywilizuje - przewiduję, że tydzień, góra dwa po jej wylądowaniu, będziemy czytać łzawe posty Shiry, ze kicia owszem, wchodzi na kolana, ale Stasiowi :twisted:

Ja się o każdego "mojego" kota martwię.......nawet jakby do pałacu jechał.......Ryczeć w głos to moze nie będę.....bo ja dbam o wizerunek twardziela:-)

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pon sty 03, 2011 19:24 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Neigh pisze:Ja się o każdego "mojego" kota martwię.......nawet jakby do pałacu jechał.......Ryczeć w głos to moze nie będę.....bo ja dbam o wizerunek twardziela:-)

No.... :roll: ja też.... :roll: ale przy Rudim wizerunek szlag trafił... :oops:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon sty 03, 2011 19:29 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

pomponmama pisze:
Neigh pisze:Ja się o każdego "mojego" kota martwię.......nawet jakby do pałacu jechał.......Ryczeć w głos to moze nie będę.....bo ja dbam o wizerunek twardziela:-)

No.... :roll: ja też.... :roll: ale przy Rudim wizerunek szlag trafił... :oops:

To ja tak będę miała z Gerardem......on jest taki najbardziej "rodzinny" z wszystkich ostatnich tymczasów.

Obrazek

Neigh

Post » Pon sty 03, 2011 19:37 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

pomponmama pisze: będziemy czytać łzawe posty Shiry, ze kicia owszem, wchodzi na kolana, ale Stasiowi :twisted:
Nawet tego nie skomentuję :evil: :evil: :evil:
Ale ponowię pytanie
shira3 pisze: A co dzisiaj słychać u panienki? :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon sty 03, 2011 19:39 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

shira3 pisze:
pomponmama pisze: będziemy czytać łzawe posty Shiry, ze kicia owszem, wchodzi na kolana, ale Stasiowi :twisted:
Nawet tego nie skomentuję :evil: :evil: :evil:

No co?...Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro sty 05, 2011 15:44 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Szalony Kot pisze:O jak fajnie :mrgreen:
To kiedy Owieczka jedzie? :>

JUTRO!

Obrazek

Neigh

Post » Śro sty 05, 2011 15:56 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Neigh pisze:Niop na Gerardowy tez zapraszam, a jakze - zasiedział się skarżypyta najdłużej w sumie......pora na niego.

Jak go znaleźć tak "na szybko"?
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro sty 05, 2011 16:38 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

kussad pisze:
Neigh pisze:Niop na Gerardowy tez zapraszam, a jakze - zasiedział się skarżypyta najdłużej w sumie......pora na niego.

Jak go znaleźć tak "na szybko"?

Mówisz, masz:-)

viewtopic.php?f=13&t=117806

Obrazek

Neigh

Post » Śro sty 05, 2011 17:57 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Neigh pisze:
Szalony Kot pisze:O jak fajnie :mrgreen:
To kiedy Owieczka jedzie? :>

JUTRO!

Ło matko, jak szybko... trzymam kciuki, żeby wszystko się udało :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro sty 05, 2011 18:03 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

będzie dobrze, w końcu Łowca nie taka czarna :wink: :ok:
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Śro sty 05, 2011 18:15 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

a może po prostu nie chcesz gerarda oddac co? :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

[poprzednia][następna]