Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach, cz. 1

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 02, 2011 15:45 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

za dużo nie może biegać, żeby w spokoju organy się zrosły, ale dobrze , że wykazuje aktywność :-)

niech 2011 będzie naprawdę dobry!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie sty 02, 2011 22:15 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

:)
Ja, mój mężczyzna Rafik i szaleniec koteczka Uśka (po identycznej operacji) również składamy Wam najserdeczniejsze życzenia noworoczne:) oby ten rok był tysiąckroć lepszy niż zeszły:)
ObrazekObrazekObrazek

white-hope

Od: Śro lis 17, 2010 18:42

Post » Pon sty 03, 2011 6:53 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

Broszko to z dnia na dzień coraz lepiej z Tobą?
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pon sty 03, 2011 9:02 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

Głaski dla małej Broszki i :ok: dla Broszki - w tym roku wszystko musi już być dobrze :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon sty 03, 2011 9:33 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

Dzień dobry :D

dziś mija dokładnie tydzień od operacji i Broszeńka zdrowieje :D

jak pamiętacie przed operacją Broszka musiała spać na siedząco...
teraz, kiedy patrzę na przeciąganie się Broszki i wylegiwanie w różnych kocich pozycjach oraz na na jej wilczy apetyt i dobre samopoczucie - serce mi rośnie :dance: :dance2: :dance:

bardzo szkoda że mam zepsuty aparat i nie mam czym dokumentować tych dni :evil:

aha, gdyby ktoś chciał obejrzeć to wstawiłam w pierwszym poście linki do zdjęć rtg zrobionych u mojego lokalnego weta na podstawie których wydał wyrok na Broszkę.
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon sty 03, 2011 9:53 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

Świetne wiadomości od poniedziałku, oby tak dalej :ok: :ok: :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon sty 03, 2011 9:59 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

zdjęcia wrzucisz jak aparacik sprawny będzie :D

najważniejsze zdrowie Broszki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Edytka1984

Post » Pon sty 03, 2011 11:39 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach-Broszka zdrowieje :)

To my też pokibicujemy Broszce! :ok:
Od początku podczytujemy, chociaż zaznaczymy swoją obecność :)

KAsia Amy

Od: Nie sty 03, 2010 21:17

Post » Pon sty 03, 2011 16:05 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach-Broszka zdrowieje :)

właśnie dotarła nowa karta do aparatu - pełna nadziei załadowałam i...
d..pa, ten sam komunikat: error saving image :conf:
aparat będzie więc musiał trafić do serwisu, ale mojego TZ nie ma w tym tyg i najwcześniej zawiezie go w przyszłym...
eh, fotek nadal nie będzie :evil:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pon sty 03, 2011 16:51 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach-Broszka zdrowieje :)

Trzeba poczekać troche na zdjęcia, najważniejsze że Broszka ma się dobrze :lol:
ObrazekObrazek

Sattva

Od: Śro sty 28, 2009 19:54

Post » Pon sty 03, 2011 17:23 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach-Broszka zdrowieje :)

uzbroimy się w cierpliwość...jakoś :roll:
najważniejsze by Broszka była zdrowa :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Edytka1984

Post » Pon sty 03, 2011 18:03 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach-Broszka zdrowieje :)

Broszka pisze:eh, fotek nadal nie będzie :evil:

To fakt ... najważniejsze, że Broszka ma się lepiej :)
Jak wydobrzeje zupełnie, to pewnie już za nią z aparatem nie dolecisz :ryk:

Może w takim razie opowiesz nam o innych futrzakach w domu, bo wspominałaś coś o miskach i na zdjęciu był też piesek jak baranek :mrgreen: Broszka będzie miała futrzastych kumpli :?:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pon sty 03, 2011 19:03 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach-Broszka zdrowieje :)

Willow_ pisze:
Broszka pisze:eh, fotek nadal nie będzie :evil:

To fakt ... najważniejsze, że Broszka ma się lepiej :)
Jak wydobrzeje zupełnie, to pewnie już za nią z aparatem nie dolecisz :ryk:

Broszka tak bardzo się zmieniła po operacji że jak przerwa w fotkach będzie długa to mi powiecie że wstawiam fotki nie Broszki tylko innego futrzaka :mrgreen:

Willow_ pisze:Może w takim razie opowiesz nam o innych futrzakach w domu, bo wspominałaś coś o miskach i na zdjęciu był też piesek jak baranek :mrgreen: Broszka będzie miała futrzastych kumpli :?:

Parę lat temu emigrowaliśmy z miasta na wieś - chcieliśmy zapewnić naszym zwierzakom szczęśliwe życie blisko natury :wink:
Mieliśmy plany prowadzenia gospodarstwa agroturystycznego, ale jak to w życiu - na razie nic z tego nie wyszło ..
Nasze zwierzakowo to: konie, psy i koty: 5 rezydentów i kilkanaście wolnożyjących pomieszkujących na terenie naszego i okolicznych gospodarstw - o które staramy się zadbać: karmimy, odrobaczamy, szczepimy, sterylizujemy i leczymy w razie potrzeby.
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pon sty 03, 2011 19:05 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach-Broszka zdrowieje :)

I ja się ciesze,ze Broszka ma się lepiej-pozdrawiamy :D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon sty 03, 2011 19:13 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach-Broszka zdrowieje :)

Broszka pisze:Nasze zwierzakowo to: konie, psy i koty: 5 rezydentów i kilkanaście wolnożyjących pomieszkujących na terenie naszego i okolicznych gospodarstw - o które staramy się zadbać: karmimy, odrobaczamy, szczepimy, sterylizujemy i leczymy w razie potrzeby.

No to szykuj się na wielką sesję zdjęciową, jak aparat wydobrzeje, bo na pewno Ci nie odpuścimy pokazania innych futrzastych :ok:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

[poprzednia][następna]