Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mpacz78 pisze:Pan Sławek, który dokarmia koty przy Jacht Klubie Marynarki Wojennej "Kotwica" złapał dziś kotkę, która mi dwa razy już nie dawała się złapać !!!! Kotka pojechała właśnie na sterylizację do przychodni na Korczaka![]()
To już szósta wysterylizowana kotka z terenu Skweru i okolic !!!
KarolinaS pisze:Monika, na rogu Świętojańskiej i 10 Lutego (tuż przed Skwerem) jest księgarnia ExLibris, właścicielką jest pani, o ile dobrze pamiętam, Mirella; pani systematycznie zajmuje się kotami w różnych częściach Gdyni, sterylizuje, dokarmia, przygotowuje małe do adopcji etc; często widzę ją u swojego weta - przyjeżdża ciągle z nowymi kotami, razem z koleżankami, które też przywożą koty; wszystkie panie są bardzo aktywne, wiem też, że biorą koty z Ciapkowa; wydaje mi się, że kiedyś podczas rozmowy, któraś z pań wspominała o pomocy jaką otrzymała od którejś Agnieszki z PKDT;
może pogadaj z nią, ona ma tam blisko, może uda się wam jakaś koordynacja
mpacz78 pisze:KarolinaS pisze:Monika, na rogu Świętojańskiej i 10 Lutego (tuż przed Skwerem) jest księgarnia ExLibris, właścicielką jest pani, o ile dobrze pamiętam, Mirella; pani systematycznie zajmuje się kotami w różnych częściach Gdyni, sterylizuje, dokarmia, przygotowuje małe do adopcji etc; często widzę ją u swojego weta - przyjeżdża ciągle z nowymi kotami, razem z koleżankami, które też przywożą koty; wszystkie panie są bardzo aktywne, wiem też, że biorą koty z Ciapkowa; wydaje mi się, że kiedyś podczas rozmowy, któraś z pań wspominała o pomocy jaką otrzymała od którejś Agnieszki z PKDT;
Już jestem w kontakcie z panią Mirellą N.
KarolinaS pisze:Monika, na rogu Świętojańskiej i 10 Lutego (tuż przed Skwerem) jest księgarnia ExLibris, właścicielką jest pani, o ile dobrze pamiętam, Mirella; pani systematycznie zajmuje się kotami w różnych częściach Gdyni, sterylizuje, dokarmia, przygotowuje małe do adopcji etc; często widzę ją u swojego weta - przyjeżdża ciągle z nowymi kotami, razem z koleżankami, które też przywożą koty; wszystkie panie są bardzo aktywne, wiem też, że biorą koty z Ciapkowa; wydaje mi się, że kiedyś podczas rozmowy, któraś z pań wspominała o pomocy jaką otrzymała od którejś Agnieszki z PKDT;
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, smoki1960 i 145 gości