[Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon sty 03, 2011 17:09 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Gagga - uff uff :D
Lu - i co i jak i co i jak? Kciuki za Krecika. Wytargaj go za uszka ode mnie że żre takie rzeczy...ale wiadomo, cała czereda kreciów miała skłonności kociobójcze...
Wszyscy mający kotki na wydaniu -
Jest kobieta z Dojlid (koło technikum rolniczego) która bardzo chce kotka. Niestety, jak się go zawiezie pani wydaje się być nadużywająca trunków wyskokowych a syn pani wyraźnie sobie kota nie życzy (łagodne określenie). Pani mówi, żeby się nim nie przejmować, bo za miesiąc idzie do więzienia 8O Miła już kilka kotów i nie wie co się z nimi stało. Więc uważajcie...
781...738
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pon sty 03, 2011 17:30 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

a więc... Kretek na razie nie będzie operowany. czekamy. poza tym, po sporej dawce parafiny nie trzyma koopki, więc domyślcie się, jak mamy ciekawie :twisted:
za to Gruba dość dziwnie przechodzi chorobę... :? już nie rzyga (tfu tfu tfu), ale też i nie je, nie pije, nie sika... nic tylko leży w hamaczku lub w kuwecie 8O za to, pokazuje swój charakterek w lecznicy - o mały włos nie odryzła Marlenie ręki, gdy dostawała zastrzyk :twisted:
a Chuda jest wiecznie i nieustająco nienażarta, i drze się jak wariatka, jak tylko ktoś pójdzie do kuchni lub w jej kierunku :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Pon sty 03, 2011 18:10 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

To ja jeszcze raz popytam-nikt nie ma ochoty na male kiciaki mieszkajace w szczelinie miedzy balkonami?Mamusie przydaloby sie juz zlapac na sterylke bo razem z maluchami i kotka jest kilka kocurow.Kocury pierwsze pchaja sie do jedzenia a maluchy nie chca wtedy wychodzic z kryjowki.
Obrazek

marzena68

Od: Wto sie 11, 2009 13:58

Post » Pon sty 03, 2011 18:17 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

dorotak97 pisze:
spacja pisze:
alutek87 pisze:dorotak97 Super, że przystojniaczek Dedek się wyprowadził na swoje, tylko niech się postara być w miarę grzeczny :D

W tą grzecznością u Dedka (obecnie Bendera :D ) różnie bywa. Kocie jest przecudowne, a ja zwariowałam na jego punkcie i kotów ogólnie :) Podczytuję forum od dawna, dziś się zarejestrowałam i proszę o Dedku piszą :mrgreen:

A oto Dedek z gorącymi pozdrowieniami dla Pani Doroty :D

http://pokazywarka.pl/nxaqzh/

(mam problem ze wstawieniem obrazka, rozpracuje to potem :wink: )

Witamy nowych :D
Dedek cudeńko :1luvu: :1luvu:
No i nie uwierzę że jest niedobry :wink: .U mnie taki grzeczny dzieciaczek był. :mrgreen:

Dziś miał ciężki dzień - zwymiotował rano z jakimiś robalami, glisty chyba. Właśnie od wetki wróciliśmy, dostał Vetminth i mam nadzieję, że się tego na dobre pozbędzie. Jako że, spał z nami i zdarzyło mu się na stół wskoczyć my też od jutra odtruwamy się na glisty :mrgreen: Waży 1,2 kg, weterynarz powiedziała że to za mało. Jak sądzicie ile powinien ważyć taki około 3 miesięczny kociak?

spacja

Od: Nie sty 02, 2011 22:02

Post » Pon sty 03, 2011 19:05 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

spacja pisze:Dziś miał ciężki dzień - zwymiotował rano z jakimiś robalami, glisty chyba. Właśnie od wetki wróciliśmy, dostał Vetminth i mam nadzieję, że się tego na dobre pozbędzie. Jako że, spał z nami i zdarzyło mu się na stół wskoczyć my też od jutra odtruwamy się na glisty :mrgreen: Waży 1,2 kg, weterynarz powiedziała że to za mało. Jak sądzicie ile powinien ważyć taki około 3 miesięczny kociak?

Dedek był najdrobniejszy z całego rodzeństwa.
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Pon sty 03, 2011 19:30 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Szałwia pisze:Z tymczasków nadal pozostaje u mnie ... przeuroczy misiowaty Mruczek, który pozdrawia Asię i Kassję :P.

Głaski zwrotne dla Mruczka :1luvu: Często o nim myślę, bo podkarmiam kotkę do której się Mruczek przyłączył. Zawsze była bardzo bojowa i na swoje terytorium obcych kotów nie wpuszczała, a Mruczek zajął jej domek i wyjadał z jej miseczki. Słabość do mężczyzn :ryk:

gagga pisze:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
Właśnie się dowiedziałam jaki jest wynik histopatologi!!!!!
Linia cięcia obu uszku jest czyściutka!!!!

:ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Pon sty 03, 2011 22:20 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Witam,
mam takie pytanie, czy wie z Was ktoś może czy kotki bytujące- wydaje mi się, że ulica zwie się Krasińskiego- są przez kogoś dokarmiane ? Ulica ta znajduje się zaraz przy Centrum Krwiodawstwa, obok Śniadeckiego.
Pytam,bo swojego czasu starałam się raz, dwa razy dziennie dokarmiać je.Przyjeżdżałam tam z Nowego Miasta. Ostatnio rzadko tam bywałam :( Raz pani wyglądająca z okna bloku rzucała coś kićkom i twierdziła, że są tu dokarmiane. Ja jednak chciałabym się upewnić. Kotki często leżą na wylocie ciepłej pary przy ulicy i się tam grzeją. A kiedyś zauważyłam, że wychodziły z okienka piwnicznego pobliskiego bloku. Swojego czasu z Panem Tomkiem biegaliśmy za jednym z mieszkających tam kocurków, bo okropnie zaawansowany koci katar.

pchelka

Od: Pt gru 25, 2009 1:47

Post » Wto sty 04, 2011 7:53 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Moja Mama widziała parę razy że koty są tam dokarmiane.
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Wto sty 04, 2011 17:35 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Franuś oddany :piwa:
gdybym była kotem sama bym się oddała tym ludziom
PRZESYMPATYCZNI :1luvu: i babka dużo pytała, wie, że to odpowiedzialność itp
poleciłam kocie ABC z miau.pl i forum w razie pytań
Obrazek

Mo-ty-lek

Od: Pt sie 15, 2008 14:50

Post » Wto sty 04, 2011 18:05 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Lu, a Kretek jak dzisiaj?
Oddał wreszcie tę tasiemkę?

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Wto sty 04, 2011 18:57 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Mo-ty-lek pisze:Franuś oddany :piwa:
gdybym była kotem sama bym się oddała tym ludziom
PRZESYMPATYCZNI :1luvu: i babka dużo pytała, wie, że to odpowiedzialność itp
poleciłam kocie ABC z miau.pl i forum w razie pytań

Za nowy domek Franusia :ok: kciuki od cioci Chinki i cioci Smusi :ok: :ok:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Wto sty 04, 2011 21:56 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Agata zostanie gwiazdą TV :mrgreen: i od razu dziecku karierę ustawia
Obrazek

Mo-ty-lek

Od: Pt sie 15, 2008 14:50

Post » Śro sty 05, 2011 6:58 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Mam pytanko dla czego w banerku Macka jest Milosz idla czego blagamy o wplaty dlug w lecznicy a wplat jest 475 zlotychy a koszty to 246.35 zl.gdzie jest 228.65 czas najwyzszy zaczac rozliczac sie cwaniaczkow jest coraz to wiecej a sponsorow mniej poczekajcie jeszcze troche to sponsorow bedzie ZERO
Przy Miloszku jest choc proba rozliczania sie przy innych calkowity brak przychodu i rozchodu tak nie powinno byc .Przychody nie sa na gebe to i rozchody nie powinne byc na gebe to wszystko musi byc udokumentowane
Druga sprawa koty z biegunka w tym dt zawsze jest problem a to kocieta sa trzymane w odchodach a to zjadaja tasiemki i ciagle biegunki itp i td czs najwyzszy zeby ta osoba przestala maltretowac koty i przytym dobrze sie bawic proponuje zeby sama napila sie parafiny i jeszcz dodala rycyny to moze zrozumie jak to jest chyoc nie koniecznie Nasuwa mi sie porownanie do iki6bv
Wiem ze zaraz odezwa sie obroncy nie zwierzat a tej osoby
W tym roku naprawde postaram sie dopilnowac aby przestrzegano praw zwierzat i wszystkie znalezione lub zgloszone zwierzaki dostaly opieke a nie wybiorczo jak to sie zdaza obecnie
Serdecznie pozdrawiam wszystkich prawdziwych przyjaciol zwierzat

jagoda48

Od: Czw lip 01, 2010 21:23

Post » Śro sty 05, 2011 8:07 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

jagoda48 pisze:Druga sprawa koty z biegunka w tym dt zawsze jest problem a to kocieta sa trzymane w odchodach a to zjadaja tasiemki i ciagle biegunki itp i td czs najwyzszy zeby ta osoba przestala maltretowac koty i przytym dobrze sie bawic proponuje zeby sama napila sie parafiny i jeszcz dodala rycyny to moze zrozumie jak to jest chyoc nie koniecznie Nasuwa mi sie porownanie do iki6bv
Wiem ze zaraz odezwa sie obroncy nie zwierzat a tej osoby
Obrzydliwe jest to co napisałaś. Proponuję jeszcze raz przeczytać co pisze LU, potem raz jeszcze, pomyśleć i dopiero wtedy pisać.
Różne koty trafiają do DT - zdrowe, chore, wymagające pielęgnacji, zabiegów chirurgicznych. Ale wszystkie nasze tymczasy są pod opieką weterynarzy. Tak samo jak rezydenci, którym przytrafia się zjedzenie tasiemki.

jagoda48 pisze:W tym roku naprawde postaram sie dopilnowac aby przestrzegano praw zwierzat i wszystkie znalezione lub zgloszone zwierzaki dostaly opieke a nie wybiorczo jak to sie zdaza obecnie
Życzę powodzenia. I czekam na pomysły jak to zrobisz.
Bazylek 27.03.2012 [*] Ludzik 11.03.2015 [*] Julia 19.09.2021 [*] Bułka 9.10.2021 [*] Barszczyk 15.03.2022 [*] Na pewno do Was przyjdę, na pewno.
Obrazek

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Śro sty 05, 2011 9:22 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

do osoby o nicku jagoda48: czy zdaje sobie Pani sprawę w ogóle, o czym Pani mówi???? nie sądzę. Kretek to mój własny kot, o czym chyba Pani nawet nie doczytała. jest kochany i leczony u najlepszego weta. i żaden kot nie był u nas trzymany w odchodach!!! chyba że Pani mówi o własnym doświadczeniu... to już inna bajka i to może Pani "działalności" trzeba się przyjrzeć dokładniej :evil:

jagoda48 pisze:Druga sprawa koty z biegunka w tym dt zawsze jest problem a to kocieta sa trzymane w odchodach a to zjadaja tasiemki i ciagle biegunki itp i td czs najwyzszy zeby ta osoba przestala maltretowac koty i przytym dobrze sie bawic proponuje zeby sama napila sie parafiny i jeszcz dodala rycyny to moze zrozumie jak to jest chyoc nie koniecznie

czy kiedykolwiek była Pani u mnie w domu, że wysuwa Pani takie wnioski publicznie???? nie kojarzę, żebym wpuszczała Panią w swoje progi, więc skąd te wymysły??? jest Pani zdrowa psychicznie???? :evil:
Ostatnio edytowano Śro sty 05, 2011 9:30 przez lusesita, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

[poprzednia][następna]