tworzą ekstra koci dwu - pak

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
olka_sz pisze:My też jesteśmy szczęśliwia jakby człowiek mógł żyć bez snu, to w ogóle życie byłoby piękne
![]()
One chyba muszą mieć widownię i dlatego szaleją w nocy - jak pracowałam na zmiany i więcej byłam w domu w dzień, to bawiły się w dzień a w nocy tylko troszkęteraz widocznie w dzień odsypiają nocne harce... Mam tylko nadzieję, że jak od lutego wrócę do pracy zmianowej to laski zaczną bawić się w normalnych godzinach...
biamila pisze:Mogę wam tylko zdradzić, że moje koty jak jeden mąż chodzą do kuwety załatwić tę grubszą sprawę jak my wracamy do domu. Widocznie w ten sposób chcą pokazać nam jak bardzo nas szanują? kochają? jakieś inne pomysły?
Marea pisze:biamila pisze:Mogę wam tylko zdradzić, że moje koty jak jeden mąż chodzą do kuwety załatwić tę grubszą sprawę jak my wracamy do domu. Widocznie w ten sposób chcą pokazać nam jak bardzo nas szanują? kochają? jakieś inne pomysły?
Tez mnie to zawsze zastanawia czemu po calym dniu kuweta czystaa jak tylko czlek kapiel sobie relaksacyjna zrobi koty akurat wtedy do kuwety szoruja
Marea pisze:![]()
Ja bym rzekla, ze koty bardziej robia sie stateczne w wieku ok 1.5 rokuale fakt ze po sterylce odrobine lagodnieja
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 107 gości