2mies. z dłuższym włosem ma DS w Poznaniu .f.str.1,2,4,6

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sty 03, 2011 14:52 Re: 2mies. z dłuższym włosem ma DS w Poznaniu .f.str.1,2,4,6

one obie tak ślicznie i słodko wyglądają
tworzą ekstra koci dwu - pak :ok: :ok:
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Nie sty 09, 2011 12:39 Re: 2mies. z dłuższym włosem ma DS w Poznaniu .f.str.1,2,4,6

...i oto kolejne, kocie, szczęśliwe zakończenie:) Obie koteńki cudowne, mała pięknieje z dnia na dzień:) i niezły włochacz z niej wyrasta:)

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Śro sty 12, 2011 6:55 Re: 2mies. z dłuższym włosem ma DS w Poznaniu .f.str.1,2,4,6

Obrazek dzień dobry ,co tam u kotecków słychać?
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro sty 12, 2011 18:17 Re: 2mies. z dłuższym włosem ma DS w Poznaniu .f.str.1,2,4,6

Kotecki dziękują za przejawy sympatii :mrgreen:
Duża też dziękuje i przeprasza, że się rzadko odzywa... Dochodzimy ostatnio do wniosku, że wyadoptowaliśmy od biamilki kota z zakaźnym ADHD.
Laski noc w noc urządzają sobie harce i gonitwy, czasami są tak głośne, że aby cokolwiek się wyspać jedno z nas śpi w sypialni z jedną kotą, a drugie na kanapie w drugim pokoju z drugą. Koleżanka nas podsumowała, że tą świetną metodę antykoncepcji trzeba opatentować :ryk:
Zazwyczaj pecha ma ten kto śpi z Balbisią, bo dziewczę mruczy jak traktor, wplątuje się we włosy a jeśli śpi w nocy to wyłącznie na czyjejś twarzy :1luvu: Ale dziś w nocy Kitunia właziła na wszelkie półki i zrzucała na podłogę co tylko się dało, otworzyła nawet szafkę i zaczęła wyrzucać moje kosmetyki... Laski zdecydowanie się coraz bardziej rozkręcają, a ja zaczynam zasypiać gdzie tylko usiądę, ciekawe kiedy prześpię swój przystanek tramwajowy :oops:
Obrazek

olka_sz

Od: Wto paź 20, 2009 22:21

Post » Śro sty 12, 2011 19:19 Re: 2mies. z dłuższym włosem ma DS w Poznaniu .f.str.1,2,4,6

Ciocia przeprasza za nocne atrakcje i życie w platonicznym związku :wink: To nie ja, to Gatto taki ma wpływ na tymczasie. Choć przyznam szczerze, że u nas w nocy spało towarzystwo a w dzień latało jak oszalałe. Gatto to taki cudny wujaszek, pozwala kociakom na wszystko i szaleje z nimi ile wlezie. Gruś z Rysiem to zrównoważone wujostwo ale oni nie cieszą się taką sympatią :wink: tak przyjść potulić się, dać wycałować łepeczek tak ale od zabaw ekstremalnych jest Gatto. Trzeba przyznać, iż Balbinia była bardzo pojętną uczennicą :ryk:
Olu mogę tylko napisać trzymajcie się, po sterylce będzie spokojniej :ok:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Śro sty 12, 2011 19:55 Re: 2mies. z dłuższym włosem ma DS w Poznaniu .f.str.1,2,4,6

:ryk:

Ja bym rzekla, ze koty bardziej robia sie stateczne w wieku ok 1.5 roku :ryk: ale fakt ze po sterylce odrobine lagodnieja :wink:

Moje pierwsze pol roku po dokoceniu sie drugim kotem to tez byla masakra, halasy, skakanie po nas w zabawie :evil: , drapanie w drzwi gdy je rozdzielalismy :roll: Wsciekly TZ ze 2 koty mialy byc takie szczesliwe a tu same problemy :ryk:

ale.... czlowiek sie przyzwyczaja i oswaja do warunkow :ryk: Nie pamietam od ponad roku bym przespala cala, calutka noc :wink: ale i tak oczy cieszy widok 2ch brojow :)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro sty 12, 2011 20:36 Re: 2mies. z dłuższym włosem ma DS w Poznaniu .f.str.1,2,4,6

Koty są szczęśliwe na pewno, gorzej z kondycją ich opiekunów. Trzymam za was kciuki kochani :ok:
Obrazek

biamila

Post » Śro sty 12, 2011 21:10 Re: 2mies. z dłuższym włosem ma DS w Poznaniu .f.str.1,2,4,6

My też jesteśmy szczęśliwi :mrgreen: a jakby człowiek mógł żyć bez snu, to w ogóle życie byłoby piękne 8)

One chyba muszą mieć widownię i dlatego szaleją w nocy - jak pracowałam na zmiany i więcej byłam w domu w dzień, to bawiły się w dzień a w nocy tylko troszkę ;) teraz widocznie w dzień odsypiają nocne harce... Mam tylko nadzieję, że jak od lutego wrócę do pracy zmianowej to laski zaczną bawić się w normalnych godzinach...
Obrazek

olka_sz

Post » Śro sty 12, 2011 21:18 Re: 2mies. z dłuższym włosem ma DS w Poznaniu .f.str.1,2,4,6

olka_sz pisze:My też jesteśmy szczęśliwi :mrgreen: a jakby człowiek mógł żyć bez snu, to w ogóle życie byłoby piękne 8)

One chyba muszą mieć widownię i dlatego szaleją w nocy - jak pracowałam na zmiany i więcej byłam w domu w dzień, to bawiły się w dzień a w nocy tylko troszkę ;) teraz widocznie w dzień odsypiają nocne harce... Mam tylko nadzieję, że jak od lutego wrócę do pracy zmianowej to laski zaczną bawić się w normalnych godzinach...

Czyli dziewczynki czekają na was aby szaleć. Co robić jak się ma w domu Gwiazdy tego formatu to trzeba brać pod uwagę, że one muszą mieć widownię :piwa:
Mogę wam tylko zdradzić, że moje koty jak jeden mąż chodzą do kuwety załatwić tę grubszą sprawę jak my wracamy do domu. Widocznie w ten sposób chcą pokazać nam jak bardzo nas szanują? kochają? jakieś inne pomysły? :ryk:
Obrazek

biamila

Post » Czw sty 13, 2011 7:03 Re: 2mies. z dłuższym włosem ma DS w Poznaniu .f.str.1,2,4,6

Obrazek jak dobrze czytać,że kocinka szczęśliwa u Was - nocne harce kocie to norma
tak to już jest w kocim dwupaku ,coś o tym wiem :wink:
Obrazek

Edytka1984

Post » Czw sty 13, 2011 8:56 Re: 2mies. z dłuższym włosem ma DS w Poznaniu .f.str.1,2,4,6

biamila pisze:Mogę wam tylko zdradzić, że moje koty jak jeden mąż chodzą do kuwety załatwić tę grubszą sprawę jak my wracamy do domu. Widocznie w ten sposób chcą pokazać nam jak bardzo nas szanują? kochają? jakieś inne pomysły? :ryk:

Tez mnie to zawsze zastanawia czemu po calym dniu kuweta czysta :roll: a jak tylko czlek kapiel sobie relaksacyjna zrobi koty akurat wtedy do kuwety szoruja :twisted:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw sty 13, 2011 15:48 Re: 2mies. z dłuższym włosem ma DS w Poznaniu .f.str.1,2,4,6

Marea pisze:
biamila pisze:Mogę wam tylko zdradzić, że moje koty jak jeden mąż chodzą do kuwety załatwić tę grubszą sprawę jak my wracamy do domu. Widocznie w ten sposób chcą pokazać nam jak bardzo nas szanują? kochają? jakieś inne pomysły? :ryk:

Tez mnie to zawsze zastanawia czemu po calym dniu kuweta czysta :roll: a jak tylko czlek kapiel sobie relaksacyjna zrobi koty akurat wtedy do kuwety szoruja :twisted:

Balbiś ma dziwny zwyczaj załatwiania swoich spraw jak zaczynam sprzątać w kuwecie... Jakby chciała pokazać kto tu rządzi - "teraz ja tu siedzę, sprzątaj sobie kiedy indziej!" :wink:

Panny wczoraj chyba podczytywały co tutaj wypisujemy bo dziś w nocy były zadziwiająco spokojne :) Dopiero o 5 Balbinia zaczęła pełzać mi po głowie, ale budzik miał dzwonić o 5.15 więc można powiedzieć, że przespałam całą noc :mrgreen:

Marea pisze: :ryk:

Ja bym rzekla, ze koty bardziej robia sie stateczne w wieku ok 1.5 roku :ryk: ale fakt ze po sterylce odrobine lagodnieja :wink:

Kitka ma już 1,5 roku czy to oznacza, że nigdy nie będzie stateczna :strach: :?:
Wujaszek Gatto to koci Piotruś Pan, może mi się trafiły dwie sztuki "wiecznych dzieci" :roll:
Obrazek

olka_sz

Post » Pon sty 24, 2011 15:04 Re: 2mies. z dłuższym włosem ma DS w Poznaniu .f.str.1,2,4,6

Ja uważam że to dobrze że demonstruja swoje kupale :D Moja tymczaska Jazz też mi tak zademonstrowała i odkrylam, że na kupalu jest krew, można wtedy od razu zadziałać. Jak dokładnie przysypie to już takich szczegółów nie widać :roll: Więc się cieszcie ze możecie obejrzeć te kocie skarby :twisted:
Zapraszam naszą stronę albo na allegro użytkownik animalia8, mamy super kalendarze pt. "Znani dla zwierząt". ytułowa strona z forumową Klusią :D Zapraszam http://fdz-animalia.pl/index.php?page=aktualnosci
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Nie lut 06, 2011 22:02 Re: 2mies. z dłuższym włosem ma DS w Poznaniu .f.str.1,2,4,6

Dopadła mnie choroba zwana sesją... Wygrzebuję się z niej powoli, jeszcze 2 egzaminy przede mną, ale zaczynam wreszcie normalnie funkcjonować :)
Donoszę więc, że Balbina i Kitka mają się świetnie, regularnie urządzają minizapasy i gonitwy po mieszkaniu, ale zaczynają chyba rozumieć nasz punkt widzenia i w nocy się ograniczają :)
Na drapaku ustaliły swoje stałe miejsca i baardzo rzadko się zdarza, żeby któraś wlazła na nieswoje siedzisko.
Niestety nadal nie śpią w swoich objęciach i jedyną "strefą neutralną" jest fotel - pierwsze i jak na razie jedyne miejsca gdzie śpią i wylegują się razem ;)
Od niedawna ulubioną zabawką Balbisi jest korek od wanny umocowany na łańcuszku, potrafi godzinami siedzieć w wannie lub na brzegu wanny i bawić się. W ogóle Balbinia uwielbia łazienkę i jak tylko usłyszy, że ktoś otwiera drzwi od niej po 2 sekundach już siedzi na brzegu wanny i obserwuje lecącą wodę.
No i na koniec sesja na drapaku:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

olka_sz

Post » Pon lut 07, 2011 6:04 Re: 2mies. z dłuższym włosem ma DS w Poznaniu .f.str.1,2,4,6

Co za udana sesja zdjęciowa, mamy nadzieję, że i sesja ta mniej przyjemna-uczelniana równie udana. Cieszymy się, iż dziewczynki odpuściły sobie szalone nocki..może wiedzą, że masz sesję na uczelni i się zmiłowały. To dobre pełne empatii dziewczęta. Pięknie Balbinia rośnie i jak dumnie wygląda na najwyższym "bilbordzie" u nas też pakowała się najchętniej na samą górę.
Całujemy całą rodzinkę i trzymamy kciuki za sesję :ok:
Obrazek

biamila

[poprzednia][następna]