Filmy na zimne wieczory dla kotów AFN i moją Mafię KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie sty 02, 2011 18:49 Filmy na zimne wieczory dla kotów AFN i moją Mafię KONIEC

Rzeczy podarowała Fona serdecznie dziękuję. :1luvu: :1luvu:

Ewentualny dochód z bazarku będzie podzielony po połowie pomiędzy

Grudniowe sreberko czyli Koty z Fundacji AFN :

viewtopic.php?f=1&t=121738

viewtopic.php?f=1&t=121037

http://www.afn.pl

Kotów specjalnej troski, po wypadkach czy ciężko chorych ciągle przybywa. A pieniądze na ich ratowanie i leczenie się nie kocą :-( Im więcej pieniędzy uda się zebrać tym większa ilość zwierząt będzie miała szansę na powrót do zdrowia
Z moich bazarków na konto AFN wpłynęło 287,50 złotych To dzięki osobą które zalicytowały :1luvu:

i

koty z tego wątku czyli Mufasa kocurek z chorymi płucami na lekach wziewnych z uszkodzonym kolanem , Nala kicia z achondroplazją i wieloma wadami z tym schorzeniem sprzężonymi oraz Tequila kicia po ciężkiej operacji z chorymi nerkami oraz ich młodsza kumpela po operacji zadłużona po uszy lub jak kto woli po samą kokardę... : viewtopic.php?f=1&t=72149&start=765

Dopadł mnie kryzys finansowy a nie chce żeby ta sytuacja odbiła się na footrach które do końca swojego życia wymagają specjalistycznej opieki

Przedmioty licytowane na bazarku są wysyłane z Warszawy.

Koszt przesyłki pokrywa kupujący. Wysyłka tylko listem poleconym

można też odebrać osobiście w Warszawie (Ochota lub Mokotów)

BAZAREK TRWA DO 10.I 24:00

------------------------------------------------------------------------------------------

Numer 1

Trener mojego psa. Zrozum swojego psa dzięki Cesarowi Millanowi, PC CD-ROM, w pudełku

Cena wywoławcza 5 zł

Zakocona kupiła za 10 zł :1luvu:

Cena kup teraz 10 zł

------------------------------------------------------------------------------------------

Numer 2

Igraszki losu [Romantyczna kolekcja], 2xVCD, karton

Cena wywoławcza 10 zł

Cena kup teraz 15 zł

Numer 3

Zatańcz z mordercą [na podst. Mary Higgind Clark], DVD, kartonik

Obrazek

Cena wywoławcza 5 zł

Cena kup teraz 10 zł

Numer 4

Alex i Emma, kartonik

Obrazek

Cena wywoławcza 5 zł

Cena kup teraz 10 zł

Numer 5

Moje wielkie greckie wesele, kartonik

Obrazek

Cena wywoławcza 5 zł

Hańka licytuje za wywoławczą :1luvu:

Cena kup teraz 10 zł

Numer 6

Kłopoty z facetami [Jack Nicholson], kartonik

Obrazek

Cena wywoławcza 5 zł

Cena kup teraz 10 zł

Numer 7

Zabić hakera, kartonik

Obrazek

Cena wywoławcza 5 zł

Cena kup teraz 10 zł

Numer 8

The Good Girl. Życiowe rozterki [J. Aniston], kartonik

Obrazek

Cena wywoławcza 5 zł

Cena kup teraz 10 zł

Numer 9

Szczęśliwy dzień [na podst. Mary Higgins Clark], kartonik

Obrazek

Cena wywoławcza 5 zł

Cena kup teraz 10 zł

Numer 10

Ofiara miłości [Pierce Brosnan], kartonik

Obrazek

Cena wywoławcza 5 zł

Cena kup teraz 10 zł

Numer 11

Zbrodnia doskonała, kartonik

Cena wywoławcza 5 zł

Cena kup teraz 10 zł

Numer 12

Kocha, nie kocha [Audrey Tautou], kartonik

Obrazek

Cena wywoławcza 5 zł

Cena kup teraz 10 zł

Numer 13

Uwierz w miłość, kartonik

Obrazek

Cena wywoławcza 5 zł

Cena kup teraz 10 zł

Numer 14

Człowiek bez twarzy [Mel Gibson], kartonik

Obrazek

Cena wywoławcza 5 zł

Cena kup teraz 10 zł

Numer 15

Być jak John Malkovich, kartonik

Obrazek

Cena wywoławcza 5 zł

Cena kup teraz 10 zł

Numer 16

Wolfgang Amadeusz Mozart, kartonik, seria Biografie

Cena wywoławcza 5 zł

Cena kup teraz 10 zł

Numer 17

Hawaje. Egzotyczna podróż po raju, kartonik, wyd. Rzeczpospolita,

Cena wywoławcza 5 zł

edii kupiła za 10 zł :1luvu:

Cena kup teraz 10 zł

Numer 18

Solidarność. Polskie drogi do niepodległości, film dokumentalny, kartonik

Cena wywoławcza 5 zł

Cena kup teraz 10 zł

Numer 19

Pocahontas (bajka z płatków Nestle)

Cena wywoławcza 5 zł

Cena kup teraz 10 zł

Numer 20

Rzym- DVD

Obrazek

Cena wywoławcza 10 zł

edii kupiła za 15 zł :1luvu:

Cena kup teraz 15 zł

Numer 21

Film DVD "Emma" z Gwyneth Paltrow w roli głównej.

Gatunek: Komedia, Melodramat, Kostiumowy
Reżyseria Douglas McGrath
Czas trwania 120 min.

Adaptacja powieści Jane Austen. Anglia, początek XIX wieku, małe urocze angielskie miasteczko. Emma Woodhouse młoda, śliczna, rozważna i bogata kobieta, właśnie wydała za mąż swoją byłą guwernantkę. Zachęcona sukcesem postanowiła oddać się nowemu zajęciu - swataniu znajomych i bliskich jej sercu dam. A zapamiętała się w tym procederze do tego stopnia, że nie była w stanie zauważyć, co się wokół niej działo. A działo się, zaiste, wiele; ot chociażby, zakochiwali się w niej kolejni panowie, pojawiający się przelotnie lub na dłużej na jej drodze. Nowe zajęcie panny Woodhouse zajmowało ją tak wielce, że słynąca do tej pory z rozwagi, dobrego wychowania i taktu młoda kobieta pozwalała sobie z pełną świadomością ranić najbliższe jej osoby, by osiągnąć to, co chciała. Na szczęście dla niej samej strzała Kupidyna trafiła celnie i ją.

Cena wywoławcza 10 zł

Zakocona kupiła za 15 zł :1luvu:

Cena kup teraz 15 zł

Z A C Z Y N A M Y

S T A R T

Z A P R A S Z A M Y

S E R D E C Z N I E
Ostatnio edytowano Śro sty 26, 2011 13:17 przez Etiopia, łącznie edytowano 5 razy
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pon sty 03, 2011 6:27 Re: Filmy na zimne wieczory dla kotów AFN i moją Mafię do 10.I

Hop do góry.

I do środy
IT'S OVER

Etiopia

Post » Pon sty 03, 2011 12:14 Re: Filmy na zimne wieczory dla kotów AFN i moją Mafię do 10.I

Numer 1 i 21 po 10 zł.?

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Pon sty 03, 2011 12:16 Re: Filmy na zimne wieczory dla kotów AFN i moją Mafię do 10.I

Poprawiam nr 1 i nr 21 w opcji kup teraz.

Ile mam zapłacić za przesyłkę? proszę o nr konta.

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Pon sty 03, 2011 22:22 Re: Filmy na zimne wieczory dla kotów AFN i moją Mafię do 10.I

Nr 17 i 20 za kup teraz
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Śro sty 05, 2011 21:39 Re: Filmy na zimne wieczory dla kotów AFN i moją Mafię do 10.I

Hop na dobranoc
IT'S OVER

Etiopia

Post » Śro sty 05, 2011 21:57 Re: Filmy na zimne wieczory dla kotów AFN i moją Mafię do 10.I

Zaczynam licytację "Mojego wielkiego greckiego wesela" 8)
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Śro sty 05, 2011 22:00 Re: Filmy na zimne wieczory dla kotów AFN i moją Mafię do 10.I

Hańka pisze:Zaczynam licytację "Mojego wielkiego greckiego wesela" 8)

Dziękujemy
IT'S OVER

Etiopia

Post » Czw sty 06, 2011 14:10 Re: Filmy na zimne wieczory dla kotów AFN i moją Mafię do 10.I

Serdecznie dziękujemy za udział zapraszamy do dalszej licytacji .

Pieniądze uzyskane na bazarku to być albo nie być wielu zwierząt
IT'S OVER

Etiopia

Post » Czw sty 06, 2011 19:15 Re: Filmy na zimne wieczory dla kotów AFN i moją Mafię do 10.I

Serdecznie zapraszamy na zakupy
IT'S OVER

Etiopia

Post » Pt sty 07, 2011 8:01 Re: Filmy na zimne wieczory dla kotów AFN i moją Mafię do 10.I

Hop do góry
IT'S OVER

Etiopia

Post » Sob sty 08, 2011 18:16 Re: Filmy na zimne wieczory dla kotów AFN i moją Mafię do 10.I

No to siup
IT'S OVER

Etiopia

Post » Nie sty 09, 2011 12:06 Re: Filmy na zimne wieczory dla kotów AFN i moją Mafię do 10.I

Hop do góry
IT'S OVER

Etiopia

Post » Nie sty 09, 2011 15:42 Re: Filmy na zimne wieczory dla kotów AFN i moją Mafię do 10.I

Hop do góry
Pomóżcie rozgonić carne chmury
IT'S OVER

Etiopia

Post » Nie sty 09, 2011 17:41 Re: Filmy na zimne wieczory dla kotów AFN i moją Mafię do 10.I

Wyjeżdżam niedługo - do kiedy trwa bazarek?
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

[następna]