cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 02, 2011 15:50 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

O, to cieszę się bardzo ^^ Przypuszczam, że dopiero po remoncie chcielibyście odebrać szafki, tak więc będą grzecznie czekać na stosowną chwilę w moim garażu XD

Pozdrawiam :D
Obrazek

Ashlar

Od: Czw lis 18, 2010 19:39

Post » Nie sty 02, 2011 21:05 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Ashlar pisze:O, to cieszę się bardzo ^^ Przypuszczam, że dopiero po remoncie chcielibyście odebrać szafki, tak więc będą grzecznie czekać na stosowną chwilę w moim garażu XD

Pozdrawiam :D

Czy Benuś jest błękitnym kotkiem czy tylko tak wyszedł na fotce?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie sty 02, 2011 21:42 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

mar_tika pisze:Czy Benuś jest błękitnym kotkiem czy tylko tak wyszedł na fotce?

Bencio na początku był szaraczkiem... dość śmiesznie umaszczonym, bo niejednolicie, z wielkimi, jaśniejszymi od reszty ucholami ^^ Z czasem jednak, dorastając, przemianował się na czarnulka, a raczej grafitka, bo jeszcze w niektórych miejscach, w szczególności na brzuszku i policzkach, zastała mu ciemnoszara sierść :) Na tym zdjęciu Bencio ma ok. 4 miesięcy, więc z okresu 'przejściowego' XD (może i nie jest 'aktualne', ale taaakie urocze, że nie mogłam się oprzeć ^^ )
Obrazek

Ashlar

Post » Nie sty 02, 2011 22:32 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Piękny chłopak :1luvu:

Jeśli mogą szafeczki na Nas zaczekać to cudownie :lol:

Będziemy bardzo wdzięczne :kotek:
MIKUŚ

Post » Pon sty 03, 2011 9:22 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Rozliczenie zrobione na stronie pierwszej :mrgreen:

Myślę że nie jest najgorzej, jednak już w styczniu przyjdą Nam pierwsze rachunki.
A mamy tylko część rzeczy potrzebnych do remontu :roll:

Więc trzeba troszkę pohandlować na bazarze :ok:
MIKUŚ

Post » Pon sty 03, 2011 9:36 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Paragon z zakupów kafli i 2 opakowań kleju :)

Obrazek
MIKUŚ

Post » Pon sty 03, 2011 9:42 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Witam wszystkich w nowym roku :1luvu:

Tęskniliście za mną :?:

:cat3:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pon sty 03, 2011 9:47 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

MIKUŚ piękna robota :piwa:

Paragon jak żywy :wink:

Jak widzicie moi kochani kafelki kupiliśmy w promocji :mrgreen: transport i siłę roboczą udało się załatwić tanim kosztem :wink: także misja potoczyła się bez problemowo :ryk:

Cookie1706

Post » Pon sty 03, 2011 9:49 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Witam serdecznie ASHLAR i BENUŚ :piwa:

Dziękujemy za dobre chęci i pomoc :mrgreen:

Cookie1706

Post » Pon sty 03, 2011 15:19 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Dziękuję za miłe przywitanie ^^

I jeszcze raz powtarzam, że z ogromną przyjemnością przysłużę się takiej fajnej działalności :D :D
Obrazek

Ashlar

Post » Pon sty 03, 2011 16:01 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Cudownie to słyszeć Ashlar :mrgreen:

W takim razie życzę Nam miłej i owocnej współpracy :piwa:

Cookie1706

Post » Pon sty 03, 2011 20:35 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Cześć dziewczyny i chłopaki :)

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!

Cały czas jestem na forum i was czytam. Jakbym się długo nie zgłaszała Mikuś ma mój telefon i niech dzwoni po wszystko co mam dla was i ewentualne pomachanie szmatą/mopem :mrgreen:
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Pon sty 03, 2011 21:35 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Witamy się dziś wieczorowo.
Nie dałam rady niestety fizycznie dziś podpisać umowy, jednakże nic straconego....mam nadzieję że nam jutro nic nie stanie na drodze :oops: I wszystko pójdzie zgodnie z planami :)
MIKUŚ

Post » Pon sty 03, 2011 21:37 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

MIKUŚ pisze:Witamy się dziś wieczorowo.
Nie dałam rady niestety fizycznie dziś podpisać umowy, jednakże nic straconego....mam nadzieję że nam jutro nic nie stanie na drodze :oops: I wszystko pójdzie zgodnie z planami :)

To czekamy w dniu jutrzejszym na wieści :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon sty 03, 2011 21:49 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Powodzenia :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

[poprzednia][następna]