>>Rybnik: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie !

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 26, 2010 20:12 Re: ŚL: Rybnickie - kotka i kociaki czekają na domki !

Aha... No to, aby się jeszcze pozostałym dobre domki pojawiły :)!
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Śro gru 29, 2010 23:56 Re: >>ŚL: Rybnickie - kotki przerażone w schornisku!!!

PILNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oddane z ciepłego bezpiecznego domu do schorniska..........

Wrażliwe, mieszkające dotychczas w domu 2kotki i kocurek zostały oddane do schorniska w dniu 20.12 - sa przerażone, chowaja sie po kątach... robiłam tym kociakom zdjecia i ogłoszenia jak jeszcz ebyły u waścicielki.... nawet nie dała mi znac że je odda wczesniej niż zamierzała.... KOtki - szylkretka i trikolorka sa bardzo wrażliwe... obawiam sie że szybko zdziczeją... niżej podaję treść ogłoszen - mam gorącą prośbę o tymczas dla nich ... w pierszej kolejności dla 6 miesiecznej szylkreci która wcześniej żyła jak ksiezniczka....

DAISY ma około poł roku. Mieszkała z innymi dwoma kotami u pewnej Pani. Niestety 20 grudnia została oddana do schroniska w którym jest zdezorientowana i przerażona.
Daisy jak na trikolorke przystało ma niezależny charakter - potrafi powiedzieć że coś jej się "nie podoba" ale nie jest przy tym agresywna...woli uciec niż drapnąć. Bardzo lubi mizianko. Wychodziła na podwórko. Potrafi korzystać z kuwetki. W schronisku kotka zdziczeje !!! Z każdym dniem staje się bardziej zamknięta. Jest odrobaczona i wysterylizowana.

Obrazek

PRINCESSA ma około 6 miesięcy. Jest bardzo delikatną koteczką, lubiącą mizianko przy swoim człowieku i wygrzewanie przy grzejniczku. Do 20 grudnia mieszkała ze swa pania i rodzeństwem w cudownym domku(nie wchodziła na dwór) niestety została oddana do SCHRONISKA. Princeska to prawdziwa dama, niezwykle DELIKATNA kotka - .nakolankowy pieszczoch – w schronisku jest przerażona !! Została wysterylizowana i odrobaczona. Potrafi korzystać z kuwejtki.

Obrazek

RUDASEK ma około 6 miesięcy. Uwielbia ganianie i zabawy z bratem. Lubi tez mizianko przy swoim człowieku. Jest uroczym kocurkiem, lubiącym obserwować siedzieć przy oknie i obserwować ptaszki. Zapowiada się na sprawnego łowcę (aportowanie zabawek i ogonów : ) Od 20 grudnia przebywa w schronisku !!! – jest zdezorientowany – kiedyś ciekawy i niezależny, teraz stłamszony w kącie.

Obrazek

JEŚLI KTOŚ MÓGŁBY WZIĄĆ NA TYMCZAS KTÓREGOŚ KOCIAKA JA OFERUJE DORAŹNE ZROBIENIE BAZARKU (w zalezności od posiadanego czasu, fanty mam) I ROBIENIE OGŁOSZEŃ - CZASEM MOGĘ TEŻ PODRZUCIĆ KARMĘ - TO SĄ ŚLICZNE WRAŻLIWE KOTY ... JESZCZE NIE SA DZIKUSAMI

>>na tym forum bywam rzadko...wątek rybnickich kotów uaktualniam nabieząco na dogomanii http://www.dogomania.pl/threads/184715- ... st16009922 , jednaki i tu daje informacje o tych kotach które jeszcze kilka tyg temu widziałam szczęśliwe w ciepłym domu swej Pani....

kontakt 510 266 079 Beata

Perełka wróciła z adopcji (jest u pani Gabrysi)

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Czw gru 30, 2010 19:36 Re: >>ŚL: Rybnickie - przerażone kocie w schornisku!!!

PO co ludzie biorą koty skoro tak szybko je oddają. przecież Perełka dopiero co poszła do domu.

A te trzy oddane teraz to takie piękne są. Oby szybko dom znalazły
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Czw gru 30, 2010 21:27 Re: >>ŚL: Rybnickie - przerażone kocie w schornisku!!!

Kciuki za dom!!! :ok:

Takie młode śliczności... Ech...

RudyiSrebrnyKot

Post » Czw gru 30, 2010 23:19 Re: >>ŚL: Rybnickie - przerażone kocie w schornisku!!!

Takie cudne koty i nikt ich nie chce.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Post » Pt gru 31, 2010 9:49 Re: >>ŚL: Rybnickie - przerażone kocie w schornisku!!!

Wysłałąm sms-a Panu,który był zainteresowany moją Nadią,ale Nadia bedzie miała domek,czekam na odpowiedź-może w tej cudnej szylci Princessie sie zakocha?
Tylko ,że to Olsztyn :( ,ale moje koty jeździły na Śląsk-Pirat i Zoe i jakoś sie udało transport zorganizować,Buraski -bracia tez az do Wrocka jechały.
Trzymajcie kciuki,żeby choć koteńce się udało!!!!
Za rudaska i tri tez trzymam!!!!! :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt gru 31, 2010 10:51 Re: >>ŚL: Rybnickie - przerażone kocie w schornisku!!!

:ok:
oby się udało!!!

RudyiSrebrnyKot

Post » Pt gru 31, 2010 10:56 Re: >>ŚL: Rybnickie - przerażone kocie w schornisku!!!

Trzymam kciuki. To naprawę piękne koty
Obrazek
Obrazek

Iburg

Post » Pt gru 31, 2010 11:18 Re: >>ŚL: Rybnickie - przerażone kocie w schornisku!!!

Pan sie nie odzywa,ale nie traćmy nadziei!!!!!-może zajęty przygotowaniami do Sylwestra???
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob sty 01, 2011 21:06 Re: >>ŚL: Rybnickie - przerażone kocie w schornisku!!!

no to czekamy az sie odezwie.... transport to nie problem

Betta

Post » Nie sty 02, 2011 18:49 Re: >>ŚL: Rybnik - przerażone w schronie!/ chcą uśpić !

trzy koty około 10 letnie po śmierci swej Pani nie mają sie gdzie podziać...pan nimi opiekujący się rozwaza możliwosć ich uśpienia czy tez oddania do schorniska - czas do 5ego stycznia ... wątek > viewtopic.php?f=1&t=121980 potrzebny DT na cito

Betta

Post » Nie sty 02, 2011 20:31 Re: >>ŚL: Rybnik - przerażone w schronie!/ chcą uśpić !

Betta napisałam PW
Obrazek
Obrazek

Iburg

Post » Nie sty 02, 2011 22:03 Re: >>ŚL: Rybnik - przerażone w schronie!/ chcą uśpić !

Iburg, skontaktowałam sie z Izą ....wybieramy sie we wtorek do schronu... a Tobie odpisałam esemeska <?>

Betta

Post » Pon sty 03, 2011 17:17 Re: >>ŚL: Rybnik - przerażone w schronie!/ chcą uśpić !

Niestety-Państwo z Olsztyna chcieli tylko Nadię :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto sty 04, 2011 0:37 Re: >>ŚL: Rybnik - przerażone w schronie!/ chcą uśpić !

w porzasiu.... jutro jedziemy do schorniska..szylkretka i rudasek maja szanse na domki ...3mac kciuki

Betta

[poprzednia][następna]