Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 02, 2011 16:32 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

gabarytowo się dobrali :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Nie sty 02, 2011 16:45 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

No właśnie........jesteśmy już ze tak to ładnie ujmę "po słowie".
Owca czy jak jej tam będzie jedzie w zachodniopomorskie:-). Potrzebujemy jeszcze tylko sprawnego transportu i poooooszło.

Nooo to pozostaje mi jeszcze Gerard i uznam, ze sytuację w domu ogarnęłam.......a przez moment było wesolutko;-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie sty 02, 2011 16:59 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

wiedziałem że w nowym roku Owca znajdzie domek :ok:
gratuluję :piwa:
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Nie sty 02, 2011 17:19 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Kicia trafiła na wspaniały dom!!!! Gratulacje. Shira i jej TŻ dadzą koci dużo miłości i będzie jej tam jak u Pana Boga za piecem. Wszystkiego dobrego dla Owcy (póki co) :D
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Nie sty 02, 2011 21:23 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

babajaga pisze:Kicia trafiła na wspaniały dom!!!! Gratulacje. Shira i jej TŻ dadzą koci dużo miłości i będzie jej tam jak u Pana Boga za piecem. Wszystkiego dobrego dla Owcy (póki co) :D

AMEN! Bardzo sobie tego życzę.

To ja jeszcze poproszę fajny dom dla Gerarda i Cynamona .......i jadę na ferie. A potem to się rozejrzę wokół.....

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Nie sty 02, 2011 21:28 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Ło i figusie z maczusiem Łowcę łobaczę :cry: Ale życzę jej szczęścia w nowym domku.A jej Dużym dużo radości i frajdy.Już zazdroszczę tak ślicznej koteczki :oops:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie sty 02, 2011 21:33 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

kocurzyca41 pisze:Ło i figusie z maczusiem Łowcę łobaczę :cry: Ale życzę jej szczęścia w nowym domku.A jej Dużym dużo radości i frajdy.Już zazdroszczę tak ślicznej koteczki :oops:

Ale przyjechać możesz:-) Nie martw się......coś sobie przywlokę.....albo hihih samo przylezie:-)
Uwielbiam takie wizyty. Se można bez zahamowań gadać non stop o kotach.......nikt sie nerwowo z kłaków nie obiera.......temat go interesuje.....

A tak przy okazji, to zapraszam na wątek Cynamona - zaklinam dom dla niego.......jakiś mały sabacik na pewno nie zaszkodzi. Także drogie Siostry za kociołki i mieszać tam, zeby białas dom znalazł.....

Obrazek

Neigh

Post » Pon sty 03, 2011 10:21 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

A widziałam Cynamona - też piękne kocisko :D

Dużo szczęścia dla Łowcy w nowym domu :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon sty 03, 2011 11:03 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Ale miałam bojowe zadanie na wczorajszy wieczór.Przeczytałam wątek Cynamona i "przeleciałam się"po Gerardzie.Wciungło mnie aż do póżnej nocy 8O miejscami mi się robiły.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Pon sty 03, 2011 11:10 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Ładnie to się tak po Gerardzie przelatywać?

I co na to Książę Małżonek? :mrgreen:

OKI

Post » Pon sty 03, 2011 11:11 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

OKI pisze:Ładnie to się tak po Gerardzie przelatywać?

A guzik wie na ten temat,bo już chrapał :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Pon sty 03, 2011 11:14 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

kocurzyca41 pisze:
OKI pisze:Ładnie to się tak po Gerardzie przelatywać?

A guzik wie na ten temat,bo już chrapał :mrgreen:

aaa, no to jego problem w takim razie :twisted:

OKI

Post » Pon sty 03, 2011 15:11 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Niop na Gerardowy tez zapraszam, a jakze - zasiedział się skarżypyta najdłużej w sumie......pora na niego.

Obrazek

Neigh

Post » Pon sty 03, 2011 18:49 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

A co dzisiaj słychać u panienki? :1luvu: Poweidziałaś jej już? :lol:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon sty 03, 2011 19:07 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

shira3 pisze:A co dzisiaj słychać u panienki? :1luvu: Poweidziałaś jej już? :lol:

Nieeee .......wiesz........do środy nabieramy wody w usta. To wcale nie będzie łatwe pożegnanie.....zwłaszcza z Zuzką......To znaczy ludziowie już wiedzą i się cieszą......kotowaci jeszcze nie.
Ale dobrze niech jedzie...wreszcie do siebie.

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]