witaj milo Kasiu i ogonki w Nowym Roku moje kociaste siedzialy pod wanna i tylko oczy sie swiecily.. odpadlismy z Kubkiem kolo 2.. rano o 7 kociaste mnie obudzily bo glodne byly..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.
Witajcie w nowym roku. Działam dzisiaj z opóźnionym zapłonem. Jak dobrze, że niedziela i jest wolne.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Dzień doberek Życie wraca do normy. Poranna pobudka, szkoła, małe zakupy (bo prawie wszystko zamknięte ), rachunki w większości opłacone. Ale styczeń i tak na luzie wychodzi. Niedługo ferie zimowe Wybieram się do kuzynki w odwiedziny. Do Warszawy
Dzień doberek. Ten tydzień też troszkę nienormalny przez Święto.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier