K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 02, 2011 11:56 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

jej siostra pisze:ok, odbiorę we wtorek. Jakie to duże/ciężkie? ( mam coś do załatwienia i nie wiem, czy się z tym pałętać, czy zabrać bezpośrednio do domu)

segregator, ze 2 kg

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie sty 02, 2011 12:09 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocuria pisze:jestem szeroko otwarta na wszelakie propozycje :wink:

mmmm... :1luvu:

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Nie sty 02, 2011 12:32 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tosza pisze:To ja sprójbuję to skoordynować.
Odpada 8-9 stycznia. Jaki termin jeszcze odpada?
Czy to może być również piątek, zamiast soboty? ( pewnie będzie łatwiej wynająć salę)

moja sugestia i prośba, żeby zrobić imprezę po 15.01.
lutra wraca, wreszcie.
<choć uwierzę, jak zobaczę>
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Nie sty 02, 2011 13:13 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

noemik pisze:
Czy to może być również piątek, zamiast soboty? ( pewnie będzie łatwiej wynająć salę)

moja sugestia i prośba, żeby zrobić imprezę po 15.01.
lutra wraca, wreszcie.
<choć uwierzę, jak zobaczę>

Lutra wraca na kucyku z kocykiem pod pachą wjedzie prosto do dużego pokoju :1luvu:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie sty 02, 2011 13:40 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Ja też jestem za tym, żeby impreza była po 15.01 i jeśli o mnie chodzi, to piątki odpadają.
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Nie sty 02, 2011 13:54 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tweety pisze:

Lutra Żabojad ma wrócić w połowie stycznia, poczekajmy na nią, proszę, mimo czasowego wygnania w pełni sobie zasłużyła na udział w imprezie

w piątek to człowiek lekko przeczołgany po tygodniu orki ale ... ja się mogę dostosować.
Rozmawiałyśmy z Miszeliną o Trambarze i cateringu z naprzeciwka

Jestem za drugą połową stycznia, żeby Lutra była. Co do mnie, to może byc i piatek, i sobota.

Mogę zapytać w Trambarze, ale potrzebny jest termin i orientacyjna ilośc osób. W Trambarze są napitki alkoholowe i bezalkoholowe, jak również kawa, herbata i czekolada (mniam!).
Co do cateringu: trzeba ustalić, czego chcemy, tzn. rozumiem że - jak rozmawiałyśmy z Tweety - jakieś fikuśne kanapeczki i coś na ciepło (co?). W Tivoli na przeciwko robią pyszne pizze....
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie sty 02, 2011 14:10 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

miszelina pisze:[qu
Mogę zapytać w Trambarze, ale potrzebny jest termin i orientacyjna ilośc osób. W Trambarze są napitki alkoholowe i bezalkoholowe, jak również kawa, herbata i czekolada (mniam!).
Co do cateringu: trzeba ustalić, czego chcemy, tzn. rozumiem że - jak rozmawiałyśmy z Tweety - jakieś fikuśne kanapeczki i coś na ciepło (co?). W Tivoli na przeciwko robią pyszne pizze....

Czyli sobota, ewentualnie niedziela w drugiej połowie stycznia, z Lutrą w kreacji prosto z Paryża :mrgreen: .
A czy w Trambarze da sie potańczyć? Bo posiedzieć przy piwie to możemy równie dobrze w kociarni :roll:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Nie sty 02, 2011 14:25 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tosza pisze:

Czyli sobota, ewentualnie niedziela w drugiej połowie stycznia, z Lutrą w kreacji prosto z Paryża :mrgreen: .
A czy w Trambarze da sie potańczyć? Bo posiedzieć przy piwie to możemy równie dobrze w kociarni :roll:

i z imprezy prosto do pracy? :wink:
właśnie pisałam do Lutry aby leciała na zakupy co by nas tu olśnić, wtedy będzie można potańczyć przy naszym zgrzycie zębów o ile nie da się inaczej ale mam nadzieje, że się da. Miszelina, wiesz coś o tem?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie sty 02, 2011 14:26 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tosza pisze:

Zależy od ilości osób, ale w Sylwestra tańczyli. Jest druga sala, dość duża (o tej myślała Tweety), jak stoliki ustawimy pod ścianami, to cały środek wolny.
Ale to tylko luźna propozycja odnośnie miejsca.
Lepiej jednak byłoby - moim skromnym zdaniem - gdyby sala była z cateringiem w jednym. Może ktoś ma jakiś pomysł?

I może raczej sobota?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie sty 02, 2011 17:41 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Ja wiem, że4 sobota najlepsza, tylko boję się, że miejsca może nie być na sobotę :(

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Nie sty 02, 2011 19:41 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Zapraszam :

viewtopic.php?f=20&t=122242 Książki

viewtopic.php?f=20&t=122238 Filmy DVD

viewtopic.php?f=20&t=122233 Karnawałowe błyskotki
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie sty 02, 2011 19:59 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

milu pisze:
Co do dyżurów - niedziele styczeń-luty (poza jutrzejszą) mogę mieć, ale może jakby ktoś się zgłosił np. na co drugą, to byłoby super.

Ja mogę przyjść w następną niedzielę (9.01) rano. Generalnie w niektóre niedziele będę mogła, ale na razie jeszcze nie wiem, które, będę się odzywać na bieżąco.

Tak myślałam, że Katka została wywalona bez jakiegokolwiek serwisu :(

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Nie sty 02, 2011 21:42 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocuria pisze:
EDIT: a, jeszcze jedno. z powodu porąbanego zegara biologicznego nie biorę z zasady dyżurów porannych, bo mój poranek zaczyna się o 12 najwcześniej...
ale, jeśli da się zrobić machniom, mogę nawet na stałe przyjąć któryś z dyżurów wieczornych-weekendowych.

Chętnie zamienię moje niedzielne wieczorne dyżury na niedzielne poranne. Kocuria, gdybyś wzięła niedziele wieczór toby chyba trochę rozwiązało problem :) i zawsze możemy podzielić się niedzielami z queen_ink :D
Najnowsze wieści z Kocimskiej: Prążek sam zjadł prawie 70 ml conva i poprawił połówką RC Kitten. W kuwecie była śliczna, zdrowa kupala. Zuch chłopak! Zuzia zjadła tez RC Kitten, Katia szaleje z namiętności, mrauczy i ociera się o klatkę, a Klarcia nadal płacze za człowiekiem :( W cat-roomie wszystko OK.
Zabrałam styropianowy domek (pieniądze w kopercie na stole), zostawiłam podpisane umowy adopcyjne.
W mojej galerii (http://picasaweb.google.com/glowacka5) zdjęcia Stefka-Krecika, niezbyt dobre, ale Krecik ma 300% ADHD i strasznie trudno go focić. To prawdziwy rozrabiaka, "bije" Chuligana i Tepsę, zaczepia wszystko co się rusza, i ma fatalną przypadłość - okropnie gryzie, najchętniej moją rękę :(
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Nie sty 02, 2011 23:25 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Ok - potwierdzam, biore oprocz srodowych wieczorow rowniez niedzielne :) bawcie sie dobrze zonglujac porankami ;)

pozdrowienia z pociagu ktory wlasnie zmienil kierunek jazdy w toruniu (jeszcze tylko 7h jazdy... :? ) ;)

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pon sty 03, 2011 5:48 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Dziekuję wszystkim za decyzje, wiedziałam, że można na Was liczyć. :1luvu:

Grafik poprawiony:
styczeń 2011:

poniedziałki wieczór - Leone
wtorki wieczór - miszelina
środy wieczór – Kocuria
czwartki wieczór - miszelina
piątki wieczór - Milu

soboty rano - Milu