Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
babajaga pisze:Wizytę powiadaszZaliczyć.....
pomponmama pisze:Jednym z moich licznych marzeń (a co, trzeba mieć jakieś cele w życiu) jest poznanie Villemo.
villemo5 pisze:pomponmama pisze:Jednym z moich licznych marzeń (a co, trzeba mieć jakieś cele w życiu) jest poznanie Villemo. Niestety, jak na prawdziwą czarownicę przystało, chatka na kurzej łapce naszej Siostry Prezes za siedmioma górami i za siedmioma rzekami...
Raczej na sabat nie dojadę...
Ja mam urodziny 28 lutego - ale nie powiem które
Pierwsze zdanie wywołało u mnie to:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pomponmama pisze: Stanie u drzwi załoga G, a miś Kolabor z dzikim wrzaskiem "Ciocia!!!" zawiśnie ci na szyi i zbombarduje miłościąPotem twoje koty i psy zostaną wygłaskane go kości, a tżet będzie wleczony za rączkę wszędzie i wachlowany rzęsami uwodzicielskiej małej potfffory
Już widzę, jak się cieszysz...
![]()
villemo5 pisze:Moja mietła ma duży zasięg, o czym np. shira się przekonała, więc nie wywołuj wilka z lasu
villemo5 pisze:pomponmama pisze: Stanie u drzwi załoga G, a miś Kolabor z dzikim wrzaskiem "Ciocia!!!" zawiśnie ci na szyi i zbombarduje miłościąPotem twoje koty i psy zostaną wygłaskane go kości, a tżet będzie wleczony za rączkę wszędzie i wachlowany rzęsami uwodzicielskiej małej potfffory
Już widzę, jak się cieszysz...
![]()
villemo5 pisze:Zapomniałaś, że mam psaDOBREGO
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 484 gości