Cześć Słoneczka! Widzę, że była niezła imprezka nawet irlandzkie truneczki były Życzymy Wam dużo zdrówka i samych radosnych dni!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
SecretFire pisze:250 ml wodki, pol flachy Baileys Irish Cream Liqueur, jedna malutka flacha Eierkoniaku swojskiej roboty i wino Cinzano. , no i o 00:00 flacha szampana
A no... Wiesz teraz, dlaczego ona padla? W sumie ten szampan na ostatek byl strasznym bledem, bo do niego nam szlo w miare dobrze. Ona teraz dopiero sie troche ruszyla ale zaraz padnie na wersalke znowu. A mi czas ucieka kurcze.
A co to było? Ja wypiłam wczoraj kilka drinków i 1,5 butelki szampana. Chociaż muszę przyznać, że sporo zjadłam No i trwało to 10 godzin w sumie.
Zamelduję się w wąteczku wraz z Nowym Rokiem i urodzinkami Lilly - najnaj najNAJLEPSZEGO!!!!!
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...