Bułkownik zimowo: (to za oknem to śnieg)

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:Dużo tego śniegu...
A kocio cudny
carmenco pisze:Dobrze mu, dywanik ciepły podłożony. Kaktus?
villemo5 pisze:aleeeeeeee gość![]()
![]()
![]()
AniHili pisze:O takNiestety tak głośno mruczy, ze nie da się oglądać tv podczas używania go zamiast poduszki
Nic nie słychać.
solangelica pisze:Anni! On jest BOSKI!!!!Strasznie, ale to strasznie mi przypomina Macka [*]... Ten typ doswiadczonego losem zawadiaki, proludzkiego miziaka, ktory jednakowoz wyznaje zasade "ja tu rzadze i wymiatam". Boze kochany, spojrzenie Maciejowe.... Ania, ja musze do Was przyjechac bo jak go nie wytarmosze to nie przezyje tego roku!!!!
![]()
Doszla przesylka z koralikami, dziekuje bardzo! Zylka akurat spadla z nieba bo TZ ma zamowienie na naszyjnik i akurat sie okazalo ze resztki zylki ktore kiedys mialam wyszly... tzn ja podejrzewam ze albo przy przenoszeniu sie do malego pokoju zostaly unicestwione, albo ktores z kotow potargawszy zezarlo.
Ty podobno bedziesz na dniach w Krk, co niee?? Spotkamy sie jakos??Nie jedziemy na Slask ja w piatek mam urlop ale dorwalam fuche przy sprzataniu u znajomych wiec sie ciesze jak glupia - zawsze te pare groszy do przodu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, muza_51, Nul, PanPawel, Tygrysiątko i 201 gości