PAKT CZAROWNIC XX

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 31, 2010 14:26 Re: PAKT CZAROWNIC XX

http://img40.imageshack.us/i/dsc00551wn.jpg/
http://img52.imageshack.us/i/dsc00555v.jpg/
Nie ma jak poranne lenistwo 8) Plecy TŻta, Tygrysek i kawałek Luny :lol:
Chyba muszę w końcu własny wątek założyć :lol:

MissTake2

Od: Pt lis 19, 2010 13:50

Post » Pt gru 31, 2010 16:20 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Widziały? :arrow: http://www.emetro.pl/emetro/1,85648,887 ... kotow.html
MissTake, bardzo klimatyczne zdjęcia :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt gru 31, 2010 16:42 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Przyjemnego szumu w głowie,
wygodnego miejsca w rowie.
No i może jeszcze potem,
spokojnego snu pod płotem.
Żeby pies z kulawą nogą,
Was nie olał idąc drogą.
Dużo czadu i uroku w nadchodzącym Nowym Roku.

Niech na co dzień - nie od święta, gęba będzie uśmiechnięta.
Niech też zdrowie tęgie będzie, i kasiory niech przybędzie.
Niechaj łaski płyną z nieba - tyle ile będzie trzeba.

Obrazek Obrazek

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pt gru 31, 2010 17:28 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Siostry kochane :1luvu: :1luvu: zycze Wam super szczesliwego i bezproblemowego Nowego Roku!
Asia_Siunia pisze:Przyjemnego szumu w głowie,
No i może jeszcze potem,
Żeby pies z kulawą nogą,
Was nie olał idąc drogą.

Obrazek Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk:
Ostatnio edytowano Pt gru 31, 2010 18:44 przez skwareek, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pt gru 31, 2010 17:36 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Szczęścia przede wszystkim drogie Siostry :wink:

MissTake2

Od: Pt lis 19, 2010 13:50

Post » Pt gru 31, 2010 18:16 Re: PAKT CZAROWNIC XX

No i żebyśmy były zdrowe , szczęśliwe , piękne i bogate Obrazek

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt gru 31, 2010 19:09 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Asia_Siunia pisze:Przyjemnego szumu w głowie,
No i może jeszcze potem,
Żeby pies z kulawą nogą,
Was nie olał idąc drogą.

Obrazek Obrazek

SUUPER!!!! :D

Siostry kochane
ten rok koncze z poczuciem, ze warto zyc...
mimo roznych trudnosci i zachwian rownowagi zyciowej - mimo smutnych momentow, nocy z koszmarami i kolejnych brudnych skarpet odkrytych poza koszem na bielizne... mimo oszczanych kolder i kocy, kotow ktore odeszly za TM, mimo wyrzeczen, chlodu, glodu i wqrwa na durnowata nielogicznosc rzeczywistosci.
Dzieki Wam ten rok byl dla mnie rokiem dojrzewania i odkrywania siebie na nowo i za to Wam bardzo dziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dzieki Wam drogie Siostry ucze sie byc silna, odczuwam Wasza bliskosc i sympatie, a nawet jesli sa momenty gdy toczymy ostre boje na miotly, kije i szufle, to one tez sa potrzebne. Dziekuje WAm za ten rok i prosze o nastepne!!!

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Niech kazdy kolejny dzien bedzie TYM dniem :)
A Waszym Ogonom i innym zwierzetom domowym (np. TŻom...;)) zycze zdrowia, spokoju i radosci.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt gru 31, 2010 19:49 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Przyjmijcie ode mnie najcieplejsze życzenia na Nowy Rok. Aby był lepszy od tego, który jeszcze trwa, a każdy następny lepszy od poprzedniego. Żebyście(-śmy) się uśmiechały codziennie po 100 razy, żeby życie dawało powody to tych uśmiechów, żeby troski omijały Was(Nas) wielkim łukiem i wszystko niedobre trzymało się z daleka. Żeby chciało się rano wstawać, żeby było dla kogo, żeby wszystko się udawało i żeby szczęście znalazło u Was (Nas) DS :)

Dziś koleżanka powiedziała mi, ze 2011 rok to numerologiczna czwórka (zupełnie nie wiem co to znaczy, co ze mnie za Wiedźma..), ale wróżyć to ma same dobre rzeczy, a szczególnie tym, którzy urodzili się w tym roku co ja. I tego będę się trzymać :)

Udanej zabawy sylwestrowej, a jak ktoś nie idzie na zabawę, to udanego przywitania Nowego Roku - gdziekolwiek będziecie :)
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Pt gru 31, 2010 19:57 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Pozdrawiamy wieczornie i pijemy za Wasze zdrówko! :piwa: :balony: :partygirl:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt gru 31, 2010 20:23 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Drogie Siostry!
Mijający rok był dla mnie rokiem szczególnym, zaczął się źle – od okropnego rozczarowania kimś, na kim mi zależało, potem były problemy zdrowotne, potem straciłam pracę… Ale nie po tym się poznaje czarownicę, jak zaczyna, lecz po tym, jak kończy! Jestem z siebie dumna – poradziłam sobie ze wszystkimi trudnościami, powiększyła mi się rodzina – najpierw o Cizię, a potem, co jeszcze ważniejsze, o mojego kochanego bratanka – chrześniaka – następcę rodu, z którego jestem bardzo dumna. Dzięki pomocy Majencji udało mi się zachować pewne fragmenty mojego ciała, które chciano mi wyciąć, a do których jestem dosyć przywiązana, choć ich w zasadzie nie używam… :roll: Dostałam pracę i poradziłam sobie z problemami finansowymi. Poznałam wielu fantastycznych ludzi, głównie, tu, na forum, niektórych tylko przez telefon, innych osobiście, nawiązałam przyjaźnie – mam nadzieję na całe życie. :1luvu: Zostałam czarownicą, z czego jestem szczególnie dumna, przeżyłam z Wami wiele radosnych chwil, śmiejąc się, płacząc, otrzymując wsparcie i starając się wspierać. Dziękuję Wam za ten rok, bo w dużej mierze jest on szczególny za Waszą sprawą.

Rok 2011, który właśnie nadchodzi niech będzie jeszcze lepszy, albo przynajmniej nie gorszy, niż mijający. Życzę Wam drogie Siostry sił i pogody ducha, byście mogły cieszyć się każdą chwilą, czuły się spełnione, by wszystkie Wasze przedsięwzięcia się powiodły. Liczę na możliwość dalszego uczestniczenia w Waszym życiu, za pośrednictwem naszego forum i mam nadzieję, że spotkamy się tu za rok, zdrowe, szczęśliwe, jeszcze bardziej zżyte, w jeszcze większym gronie. Miłej zabawy kochane Czarowne i pamiętajcie, żeby nie prowadzić mioteł po użyciu magicznej mikstury, jak nakazują przepisy o ruchu powietrznym…
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt gru 31, 2010 21:11 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Takie piękne teksty piszecie i takie rozczulające. Nie potrafię tak pisać, ale czytanie jest takie budujące. Wszystko płynie z Waszych serc i to da się odczuć. Dzięki Wam też poznałam lepszą strone życia, za co z całego serca dziękuje i wiem, że zawsze i w każdej sytuacji można na Was liczyć. Jestem już stara babą :mrgreen: ale dzięki Wam czuję się jak nastolatka. Tego nie da sie niczym zastąpić, ani pracą, znajomymi, rodziną - NICZYM !
Tak sie wzruszyłam, że sie prawie poryczałam.
A ku przestrodze co do trunków :
Obrazek
Proszę uważać i bezpiecznie powrócić do domów.

jasdor

Post » Pt gru 31, 2010 21:19 Re: PAKT CZAROWNIC XX

jasdor pisze:Takie piękne teksty piszecie i takie rozczulające. Nie potrafię tak pisać, ale czytanie jest takie budujące. Wszystko płynie z Waszych serc i to da się odczuć. Dzięki Wam też poznałam lepszą strone życia, za co z całego serca dziękuje i wiem, że zawsze i w każdej sytuacji można na Was liczyć. Jestem już stara babą :mrgreen: ale dzięki Wam czuję się jak nastolatka. Tego nie da sie niczym zastąpić, ani pracą, znajomymi, rodziną - NICZYM !
Tak sie wzruszyłam, że sie prawie poryczałam.
A ku przestrodze co do trunków :
Obrazek
Proszę uważać i bezpiecznie powrócić do domów.

Nie rycz Jasdor, idź się lepiej cukiereczku wysikać :lol: Gdzieś ty tam stara baba?! 8O Widziałam zdjęcia - petarda z ciebie jak nie wiem co! :ok: Powinnaś się czuć jak nastolatka, bo tyle lat mamy, na ile się czujemy :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt gru 31, 2010 21:36 Re: PAKT CZAROWNIC XX

a ja dzis pije martini z lucha i smieje sie do lez. To byl trudny rok, bo stracilam kogos ukochanego. A jednak zalicze go do dobrych, bo prace znalazlam. Jestem po spozyciu wiec nic madrego. Trzymcie sie! Kocham Was!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt gru 31, 2010 21:40 Re: PAKT CZAROWNIC XX

villemo5 pisze:a ja dzis pije martini z lucha i smieje sie do lez. To byl trudny rok, bo stracilam kogos ukochanego. A jednak zalicze go do dobrych, bo prace znalazlam. Jestem po spozyciu wiec nic madrego. Trzymcie sie! Kocham Was!

Wiemy, wiemy :mrgreen: bo co byś biedna bez nas zrobiła :wink:

jasdor

Post » Pt gru 31, 2010 21:56 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Odliczam ostatnie godziny 2010roku. Zaczął się kiepsko, źle się kończy, ale to juz jego ostatnie podrygi.
Spokojnego 2011 Roku Wam życzę.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

[poprzednia][następna]