[Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw gru 30, 2010 10:44 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Neutralizator Benek na pewno uczula,wiem to po sobie bo jestem alergikiem,a i moje koty kichają jeśli go dodam do żwirku.

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Czw gru 30, 2010 11:05 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Trzymam kciuki za wszystkie kotki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Beata ja mam u siebie kotkę Wiedzminę która też była ciężkim przypadkiem do oswojenia i lubiła krwawe sceny.Wkońcu się do mnie przekonała, ale branie na kolana nie wchodzi w grę, bo poprostu tego nie lubi :twisted: Ten typ tak ma.

alutek87

Od: Wto maja 11, 2010 16:01

Post » Czw gru 30, 2010 20:22 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Zagłosowałam - pozytywnie, szanse mają ogromne :)
Dziewczęta, dzisiaj zgłosiła się do mnie dziewczynka z wieżowca, że "znalazła kotka". Posłałam do p.,dr Renatki, okazało się że ewidentnie piwniczna, ale odżywiona, ze świerzbem i początkiem kataru kociego. Pani dr Renatka nie może u siebie w gabinecie, niedawno wyadoptowała buraskę, została jej kicia czarno-biała.
Dziewczynka miała rozmawiać z babcią w sprawie kici, bo braciszek jej uczulony. Dałam transporterek no i ...nie ma. Jeśli przyjdzie, to czy ktoś z Was ma możliwość przechowania kotki? Sliczna krówka, około 5 mcy, stałe uzębienie.

bozennak

Od: Pt sie 07, 2009 22:49

Post » Czw gru 30, 2010 20:56 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

bozennak pisze:Dziewczęta, dzisiaj zgłosiła się do mnie dziewczynka z wieżowca, że "znalazła kotka".Dałam transporterek no i ...nie ma. Jeśli przyjdzie, to czy ktoś z Was ma możliwość przechowania kotki? Sliczna krówka, około 5 mcy, stałe uzębienie.

kota już zaopiekowana :ok:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw gru 30, 2010 21:09 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Basica pisze:
bozennak pisze:Dziewczęta, dzisiaj zgłosiła się do mnie dziewczynka z wieżowca, że "znalazła kotka".Dałam transporterek no i ...nie ma. Jeśli przyjdzie, to czy ktoś z Was ma możliwość przechowania kotki? Sliczna krówka, około 5 mcy, stałe uzębienie.

kota już zaopiekowana :ok:

dzieki ogromne - to juz jestem spokojna :)

bozennak

Post » Czw gru 30, 2010 23:12 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Niech 2011 Rok NOWY
będzie bardzo dobry i naprawdę zdrowy;
niech przyniesie dużo nadziei;
niech serce każdego z nas rozweseli;
niech tryska radością
i wszelką dla nas pomyślnością;
niech odpędzi od nas smutki wszelkie;
niech spełnią się nasze oczekiwania wielkie;
niech życie Naszych Mniejszych Braci będzie pozbawione przykrości,
niech zaznają w Nowym Roku wiele momentów ludzkiej życzliwości,

niech Nowy Rok powita nas serdecznie
i niech trwa..... wiecznie!!!!!!!!!!!! :1luvu:

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Pt gru 31, 2010 10:10 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Szałwia pisze:Dziewczyny, potrzebne mocne, mocne kciuki i ciepłe myśli za Czarnulkę Asię i jej Rudego...
Nie wiadomo co kiciowi dolega :cry:, to jej pierwszy kotek adoptowany z Kotkowa.
Rudzielec, do tej pory, zdrów jak ryba - teraz, z dnia na dzień ma poważne problemy z oddychaniem, niska temperatura, lekarstwa nie pomagają... Nie jest dobrze :( .
Żabka adoptowana miała niedyspozycję żołądkową, z Broniem także niedobrze było...
Wszystko na raz się skupiło. I jeszcze niedawne pożegnanie z Pasią...
To niesprawiedliwe. Asia tyle z siebie daje, tyle pomaga, zawsze na 200% możliwości...
Trzymajmy kciuki za Rudego!
i za Asię!

Szałwia jak zwykle jesteś nieoceniona :1luvu:

Kochane dziękuję za wiele ciepłych słów i kciuki.

Rudy od poniedziałku bez zmian :cry: dzisiaj byliśmy na usg-wszystko w porządku, badania krwi i moczu ok, a cały czas ma problemy z oddychaniem :cry: i jest strasznie słaby nie je, nie pije. Od dzisiaj zmiana leków, tak bym chciała żeby się udało, żeby już wróciło wszystko do normy żeby był zdrowy, a przede wszystkim, żeby ŻYŁ :cry:

Wielkie podziękowania Agacie za zwerbowanie Lu do pomocy dzisiaj. Lu zmieniła mnie na Wesołej obym się nie spóźniła do pracy. Lu zawiezie jeszcze rudego na zastrzyki i kroplówkę i jeszcze obskoczy apteki w celu kupienia leków- WIELKIE WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC :1luvu:

Lu kciuki za zdrówko Twoich kiciów trzymam również jak coś trzeba będzie pomóc wiedz, że na mnie możesz liczyć :ok:

Czarnulka21

Od: Pt wrz 04, 2009 12:12

Post » Pt gru 31, 2010 10:44 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Asiu - kciuki za zdrowie Rudaska :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Pt gru 31, 2010 11:33 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Asiu, czy jest jakaś diagnoza u Rudzielca? Piszesz nie je, nie pije, ma trudności z oddychaniem - skąd się to wzięło? Na jakie pierwsze objawy mamy uważac, zeby naszym kićkokm coś takiego nie przydarzyło się - jak to się zaczęło, napisz.
Oczywiście same ciepłe myśli kiciowi posyłam. I Tobie, trzymaj się.

bozennak

Post » Pt gru 31, 2010 11:50 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Dopiero teraz poczytałam wstecz nieco.
Współczuję Wam , Kochane, trzymajcie się, a Waszym podopiecznym życzę dobrego zdrówka.
Powrotu do zdrówka.
Jak najszybciej....

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Pt gru 31, 2010 18:15 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Wszystkiego dobrego! Niech ten kolejny rok nie będzie gorszy niż mijający, oby przyniósł same dobre, piękne chwile, dużo zdrowia, miłości i oczywiście pieniędzy ;) Niech wszystkie nasze chorowitki jak najszybciej doszły do zdrowia.
I telefon "znalazłem kotka i nie mogę go zatrzymać, bo ..." niech dzwoni jak najrzadziej :)
Bazylek 27.03.2012 [*] Ludzik 11.03.2015 [*] Julia 19.09.2021 [*] Bułka 9.10.2021 [*] Barszczyk 15.03.2022 [*] Na pewno do Was przyjdę, na pewno.
Obrazek

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Pt gru 31, 2010 18:53 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Czarnulka21 pisze:Wielkie podziękowania Agacie za zwerbowanie Lu do pomocy dzisiaj. Lu zmieniła mnie na Wesołej obym się nie spóźniła do pracy. Lu zawiezie jeszcze rudego na zastrzyki i kroplówkę i jeszcze obskoczy apteki w celu kupienia leków- WIELKIE WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC :1luvu:

Lu kciuki za zdrówko Twoich kiciów trzymam również jak coś trzeba będzie pomóc wiedz, że na mnie możesz liczyć :ok:

Kochanie, nie masz za co dziękować, serio. Ty nam jeszcze więcej pomogłaś :1luvu:

Także, Twoim Asiu, naszym i wszystki kotom, życzymy zdrowia i samych radonych chwil w Nowym 2011 Roku, a ich właścicielom samych łez radości i słoneczka na co dzień :D

ps. oficjalnie dziękuję mojemu Mężowi, że pomógł mi w dzisiejszym dniu - jest nieoceniony i wspaniały :mrgreen:

Fantastycznego Nowego Roku Dziewczyny i Chłopaki!!! Oby był lepszy... :D
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Pt gru 31, 2010 19:28 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Jak dobrze że ten rok już odchodzi w zapomnienie :wink:
Na następny rok życzę wszystkim miłości,zdrowia,uśmiechu na co dzień ,optymizmu i wszystkiego czego jeszcze sobie wymarzycie
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Pt gru 31, 2010 19:48 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Szczęśliwego Nowego Roku 2011 wszystkim kociolubom :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Pt gru 31, 2010 21:31 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,DUZO SZCZESCIA I RADOSCI W NOWYM ROKU !!!
Obrazek

marzena68

Od: Wto sie 11, 2009 13:58

[poprzednia][następna]