Schronisko KRK - pilnie domek dla Czarki i Helmutki!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 31, 2010 18:21 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

Tunisia pisze:o 7:40 mam niedzielnego malbusa ale nie jestem pewna czy to pojedzie wogóle

7:30? :lol:

kiedyś Cię zabiję
jak nic ;)
7;30 pod marketem
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pt gru 31, 2010 18:35 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

oki,
zrobię dziś nowe ogłoszenia skoro już będę siedzieć z kotami za łóżkiem

jak wracałam z pracy, mignął mi owczarkowaty pies kręcący się sam wokół przystanku, następny przystanek był dość daleko ale udało mi się go jeszcze namierzyć, bał się strasznie ale na szczęście miałam resztki serka i razowca w torebce, skusił się na taką kanapkę robioną w locie i udało mi się w końcu zasupłać mu na szyi mój piękny szalik :twisted: . Adaś go zabrał do schroniska, wiec jakby komuś uciekł (był przerażony wystrzałami w oddali) czarny owczarkowaty pies z podpalanymi łapami i dziwnie przyciętymi końcówkami uszów (jak koty po sterylce) to jest takowy w schronisku

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Pt gru 31, 2010 18:36 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

w mojej okolicy matołki zaczęły strzelac juz o 16 tej
Moje koty
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pt gru 31, 2010 18:42 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

no to LEPSZEGO Nowego Roku życzę Wam wszystkim, kotom i psom również, nie tylko krakowskim!!

http://www.youtube.com/watch?v=nn2h3_aH3vo
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Pt gru 31, 2010 18:53 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

jak pomyślę jak się dziś i jutro zapełni kwarantanna to.. ehh

Tunisia

Post » Pt gru 31, 2010 18:59 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

Wariacje na temat korka i sznurka

Obrazek
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pt gru 31, 2010 19:02 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

Tunisia pisze:jak pomyślę jak się dziś i jutro zapełni kwarantanna to.. ehh

U mnie już też strzelają.
Xena wali po drzwiach i szczeka a koty latają.
Udanych Sylwestr z psami , kotami w łazience, za łóżkiem itp.

mk999

Od: Śro lut 10, 2010 20:25

Post » Pt gru 31, 2010 19:17 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

a to u mnie jakby spokój, koty bardzo zaciekawione fajerwerkami
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Pt gru 31, 2010 19:27 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

BarbAnn pisze:Wariacje na temat korka i sznurka

Obrazek

wyrób własny by BarbAnn
to trzeba dać ogłoszenie że zbieramy korki po jabolach :ryk:

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Pt gru 31, 2010 19:30 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

Mruczeek pisze:
BarbAnn pisze:Wariacje na temat korka i sznurka

Obrazek

wyrób własny by BarbAnn
to trzeba dać ogłoszenie że zbieramy korki po jabolach :ryk:

jabole mają korki plastikowe
te są min z Château de Jadowniki i Château de Jasien
czyli winnica mojego ojca i mojego brata
ale to malo
wciąz malo
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pt gru 31, 2010 19:35 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

no to wtopa z mojej strony ale daaawno nie piłam :piwa:
a tak przy okazji to co robicie przy kompie?? nie szykujecie się na bal

Mruczeek

Post » Pt gru 31, 2010 19:37 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

Mruczeek pisze:no to wtopa z mojej strony ale daaawno nie piłam :piwa:
a tak przy okazji to co robicie przy kompie?? nie szykujecie się na bal

a ja ostatnio na praktykach stud w Gdańsku, wieki temu

to rozgrzewka przed balem
http://www.youtube.com/watch?v=xBE3CTcNa8I

co ja robie
baterię na jutro ładuję
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pt gru 31, 2010 19:46 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

ja tam robię teraz pranie :wink:
i cieszę się bo namierzyłam pod balkonem dziką czarną kotkę (to trzecią z kolei), to ona też tam się posila więc jest szansa, że ją wkrótce złapię :mrgreen:

Tunisia

Post » Pt gru 31, 2010 20:00 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

jedna podstawowa sprawa dla sekcji foto;
jeżeli będziecie i zrobicie TE zdjęcia, to nie mają prawa dostać się w obieg !!!!!

PS. dużo kolorowych kocyków mam :D

Mruczeek

Post » Pt gru 31, 2010 20:08 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

BARDZO PROSZĘ OSOBY KTÓRE NAPRAWDĘ CHCĄ ZAADOPTOWAĆ KTÓREŚ ZE ZWIERZĄT Z INTERWENCJI O PRZYSŁANIE SWOJEJ DEKLARACJI ADOPCJI na adres: adopcje@schronisko.krakow.pl
w liście proszę zamieścić podstawowe informacje o sobie, adres, telefon oraz o które zwierzę chodzi (kot/pies), czy DS czy DT.
Obecnie jest sporo deklaracji o tego SZCZEGÓLNEGO kota, ale nie zapominajmy o innych.

Zróbmy coś pożytecznego, a nie gdybajmy.
pewnie już sporo postów napisano ale proszę o informację na emaila w sprawie oferowanego domu.

Mruczeek

[poprzednia][następna]