Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 31, 2010 16:53 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Lepszy bigos niż trutka na szczury, a i tak się zdarza. Ciesz się, że pół bloku się stara, choćby głupio i miejmy nadzieję, że Zbój byle czego i tak nie zeżre...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pt gru 31, 2010 17:37 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Szczęśliwego Nowego Roku 2011 Dziewczyny oby był lepszy od mijającego :ok: :balony: :cat3:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Pt gru 31, 2010 17:58 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Megana pisze:Lepszy bigos niż trutka na szczury, a i tak się zdarza. Ciesz się, że pół bloku się stara, choćby głupio i miejmy nadzieję, że Zbój byle czego i tak nie zeżre...

po nocy biedny głodny Zbój zeżre wszystko w dowolnej ilośc :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt gru 31, 2010 18:26 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Wacuś nie zyje.[*] :cry: :cry: :cry: Zabił go samochód jak byłam na Tęczy. :cry: Z daleka miałam nadzieję że to śnieg, który odkleił się komuś spod kół samochodu. Przybiegłam i dałam koc, aby Mąż pozbierał....Nie wiele zostało.... :cry:

Czuje się okropnie. Całą drogę do kociaków do miasta wyłam. Zaraz muszę iść na działki.

Nie zdażył, za szybko wybiegł, wystraszyl się petardy, komuś bardzo się śpieszyło......nie wiem.

Wczoraj na drodze był śnieg i lód. Samochody jeżdziły dużo wolniej. Dzisiaj wszystko rozmarzło. Każdemu się śpieszy.....dzisiaj w końcu...ważny dzień.

Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt gru 31, 2010 18:30 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Zawsze czekał....patrzał mi w okna.Biegł tak radośnie, kiedy szłam dać mu jedzonko. Taki był pełen życia. Tak pięknie nabrał cilłka, odkąd zamieszkał na moim podwórku.

Cały czas wypatruję....i nie ma Wacusia. :cry: Nie powita mnie już jak wrócę nocą z działek. :cry:

iza71koty

Post » Pt gru 31, 2010 18:34 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

[*][*][*] żegnaj Wacusiu[*][*][*]
tak bardzo mi przykro Izuniu :cry:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Pt gru 31, 2010 19:04 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

nie wiem co pisac

[*]

wszystkiego dobrego w nowym roku
jak najmniej kocich zmartwien
spokoju i cierpliwosci
i oby ludzie stali sie bardziej wrazliwi na krzywde, zwlaszcza tych najmniejszych-takie moje marzenie noworoczne.

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pt gru 31, 2010 19:06 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Tak mi przykro, Izo...
Ale dzięki Tobie miał pełny brzuszek...

taizu

Post » Pt gru 31, 2010 21:14 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Iza przytulam Cię mocno. Trudno coś mądrego napisać. Wacusiu, śpij spokojnie :(

Niech nowy rok będzie lepszy dla kotów. Dla mnie nie musi.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pt gru 31, 2010 21:15 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Dobrego zdrowia wszystkim życzymy.

taizu

Post » Pt gru 31, 2010 22:45 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

zapomnialam o zdrowiu dodac zyczenia
(ja juz zaczynam odczuwac skutki calego zamieszania w pracy i biegania po dwoch zmianach),takze lacze sie w bolu, ze wszystkimi gardłowo- cierpiacymi.

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pt gru 31, 2010 22:47 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Dzięki Tobie Wacuś miał nie tylko pełny brzuszek ale też człowieka na którego czekał... Teraz też będzie czekał za TM ...
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Sob sty 01, 2011 10:29 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Dla P.Izy,jej czworonożnych podopiecznych oraz naturalnie wszystkim obecnym na wątku składam w imieniu swoim i mojej rodziny najlepsze życzenia w nowym 2011 roku.Oby naszym zwierzakom wiodło sie lepiej!
Waldek+Ela+Gucio+podwórkowo-osiedlowi podopieczni:Marylka,Wacek i Mucha
Elżbieta

Post » Sob sty 01, 2011 12:56 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Jestem Kochani. Przepraszam ale wczoraj nie mogłam....do póżna w nocy patrzałam czy Wacuś nie siedzi na podwórku, majac nadzieję ze .... :cry: Nie potrafię sobie poradzić. Zawsze widzialam go z okna. Patrzałam na niego, a on na mnie. Czekał na odśnieżonej dróżce. Teraz ta pusta dróżka sprawia mi ogromny ból. :cry:

Dziękuję Wszystkim za życzenia. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Najlepszego dla Was Kochani. :D Dziękuję Wam ze JESTEŚCIE z nami. :1luvu:

iza71koty

Post » Sob sty 01, 2011 13:09 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Bóg daje i zabiera.Coraz częściej mam wrażenie że za trochę radości, przychodzi płacić ogromnym smutkiem. Wczoraj Maż pojechał do magazynu, gdzie od dwóch dni leżały dwa worki karmy , która zamówila dla nas Taizu. :1luvu: Zaden kurier by nam jej wczoraj nie dostarczyl, pracowali tylko do 14.00 i co innego mieli w głowach. Nie moglismy czekać do nastepnego tygodnia. Kiedy Maż pojechcał odebrać dwa worki Sanabelle dla kociaków od Taizu , Kurier z innej firmy przywiozł mi niespodziewanie dwa worki Ariona, zakupionego dla nas przez Meganę. :1luvu: Kilka innych spraw też wczoraj poszło dosć dobrze. Między innymi odnalazła się Fela, której nie było kilka dni i bardzo sie o nią martwiłam. Odnalazła się też Eliza.Nadal nie widzę Stelci i Aldonki. I dzień można by było uznać za dość dobry....Ale zakończył się tragicznie.Prawie całą noc nie spałam.Zakończyłam stary rok w podłym nastroju i weszłam w nowy z ogromnym smutkiem i żalem w sercu.....

iza71koty

[poprzednia][następna]